Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια παω για νανακιααααααα!!!νυσταξαααααα!!!θα τα πυμε αυριο!!!!οκ????μακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκι και εμείς!!! ΠΗΤ στις 24/12.. κοντά είμαστε :-)

Χρηστινακι μου εγώ έχω αγοράκι κι έχω ΠΗΤ 8/12.Επίσης έχουμε ζητήσει το χέρι της μπεμπας της πατουσιτσας γι'αυτο και το "συμπεθερα"!!!

Κι εσύ θα εχεις υποψηφιους γαμπρούς,δόξα τον Θεό έχει η παρέα μας μπολικους!!!!

1sh1p2.png

κοριτσια παω για νανακιααααααα!!!νυσταξαααααα!!!θα τα πυμε αυριο!!!!οκ????μακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνύχτα πατουσίτσα μου και φιλάκια στη νυφουλα μου!!!Ραντεβού αύριο συμπεθερουλα μου!!!!!

1sh1p2.png

καλημερες φιλεναδιτσες μου τι κανετε???

Εγω εχτες ημουν λες και ειχα συγκρουστει με φορτηγο σημερα ειμαι καλυτερα αν και εχω ξυπνησει απο τις 5.00!!!

θα διαβασω τα νεακια σας!

Α επισης σορυ που εξαφανιστηκα εχτες αλλα η κολλητουλα μου ειπε να μου κανει δωρο μια εβδομαδα πριν για την γιορτουλα μου και εστειλε μια φιλεναδα της να μου κανει ρεκτιφιε που λεν!!!!

αποτριχωση,μανικιουρ και πεντικιουρ παρακαλω οχι αστεια!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Απαπα γαλλιαντρες τοση ωρα διαβαζω νεακια σας!!

Χριστινακι123 μου καλωσορισες στην παρεουλα μας!!με το καλο να ερθει το χριστουγεννιατικο κοριτσακι σου!

Ριτσακι μου ευτυχως δεν ειναι τπτ μην ανησηχεις για τα ουτροτζεσταν τα παιρνω απο την αρχη της εγγυμοσυνης δεν ξερω αν εχουν καποιο συμπτωμα πχ υπνηλια ζαλαδες κλπ γιατι τα παιρνω μεσα στην εγγυμοσυνη οποτε δεν ξερω αν ολα αυτα ειναι απο την εγγυμοσυνη!!

Ηλιοβασιλεμα μου ειπαμε περιμενε τις 45 ημερες κανε τεστ και βλεπουμε

οπως και να εχει και προγεστερονη να παρεςι δεν κανεις ζημια σε ενδεχομενο εγγυμοσυνης!!!

Πατουσιτσα δουλευες στην αγαπημενη μου εταιρεια το αρωμα στο μωβ μπουκαλι του Γκερλαιν ειναι απο τα αγαπημενα μου αυτο και το Μπερμπερι το Λοντον!!Μαρη δεν ηξερα οτι κεντας!!!!!!!

Ngn γλυκια μου συμπεθερουλα τρυπιεσαι εσυ κανεις και διαιτα αλλα ευτυχως εισαι ρυθμισμενη ελα λιγο ακομα εμεινε τον φαγαμε τον γαιδαρο!!!απο καιρο πως ειναι???

Νασια δεν καταλαβα τι εγινε αλλα περαστικουλιαααααααααααα!!

Maeve καλη μου προσπαθησε να ακολουθησεις την διατροφη σου και οτι χρειαστεις εχεις εδω την Φωταγωγο Ngn!εγω σας θαυμαζω με την διαιτα και τα τρυπηματα!!!

Μποστακι εχουμε ακρες σε αφορολογητα μαρη και δεν λεμε τπτ ε?αντε βρε με το καλο το δωρακι σου !πρεπει να μας καλοπιανουμε οταν ημουν εγγυος στο γιο μου ειχα σηκωσει το Χοντο!!!

Αγορομαμυ περιμενουμε νεα απο το τακ τακ της επομενης εβδομαδας βαλε μπολικα βρακια στην τσαντα!ειπαμε εισαι και μωρομανα οπτε προσεχε και μαζευε ξεκουραση!!!

Κοαλακι αυριο μας εγκαταλειπεις????????????

Ολο και καποια ξεχασα αλλα ενας ανθρωπος με ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι τι να σας κανει?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημεεεεεεεεερα......!!!!!!!!! Τι κανετε.....??????? ξυπνησατε.....?????

Εμεις καλα ειμαστε, παιζουμε....

Χριστινακι μου καλως ηρθες στην παρεα μας, (τρελη και αλλοπαρμανεη με εσενα μαγενενη) ειμαστε εδω, να το ξερεις....!!!!!!!!!

Με το καλο το νινακι σου...το πρωτο σου ειναι....??????

Μαρακι μουυυυυυυ τι κανεις....???? σημερα πως τα πας....???

Δεν σας εγκαταλειπωωωωω, θα εχω διαδικτυο εκειιιιιι, free παρακαλω οποτε καταλαβαινεις.....!!!!!!!!

Κοριτσακια μου, οι υπολοιπες τι κανετε..?????? πως ειστε....????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κορίτσιααααααα!!!!

Τί κάνετε γλυκές μου;; !! Μόλις ήπια το χάπι του θυροειδή και σε λίγο θα κατέβω κάτω για πρωινό.. Να ξυπνήσει κ η τεμπελούλα μου!!

ΜΑΡΑΚΙ καλημερα φίλη μου!!! Τί κάνεις; Από τις 5 στο πόδι είσαι; Τί υπεροχο δώρο σού κανε η κολλητή σου..!!! Να πας να το κάνεις, να χαλαρώσεις, να πάρεις κ τα πάνω σου λίγο..

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ καλωσήρθες!! Και γω ΠΗΤ 25/12, είμαστε πολύ κοντά! Και πρώτα ο Θεός περιμένουμε κ μεις κοριτσάκι. Έχεις κάνει Β΄;

ΚΟΑΛΑΚΙ ξεκιναν σήμερα οι διακοπούλες σας;; Να περάσετε τέλεια!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, να ξεκουράζεσαι όποτε κ όσο μπορείς! Φυσικά κ θα ζωηρευει ο δικός σου όσο πάει..

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ για να δούμε πώς θα εξελιχθεί κ το δικό σου θέμα.. Άτιμο πράγμα οι πολυκυστικές..

ΡΙΤΣΑΚΙ κοίταξε να μας σκαρώσεις το κρητικό σποράκιιιιι!!!!

Υπόλοιπες κουκλες, ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημεεεεεεεεερα......!!!!!!!!! Τι κανετε.....??????? ξυπνησατε.....?????

Εμεις καλα ειμαστε, παιζουμε....

Χριστινακι μου καλως ηρθες στην παρεα μας, (τρελη και αλλοπαρμανεη με εσενα μαγενενη) ειμαστε εδω, να το ξερεις....!!!!!!!!!

Με το καλο το νινακι σου...το πρωτο σου ειναι....??????

Μαρακι μουυυυυυυ τι κανεις....???? σημερα πως τα πας....???

Δεν σας εγκαταλειπωωωωω, θα εχω διαδικτυο εκειιιιιι, free παρακαλω οποτε καταλαβαινεις.....!!!!!!!!

Κοριτσακια μου, οι υπολοιπες τι κανετε..?????? πως ειστε....????

ναι το ξερω το ειπες πριν μερες για το δωρεαν ιντερνετ παλι καλα!!πολυ σημαντικο!

το φουρτουνακι ξυπνησε ηπιε γαλτακι?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ναι το ξερω το ειπες πριν μερες για το δωρεαν ιντερνετ παλι καλα!!πολυ σημαντικο!

το φουρτουνακι ξυπνησε ηπιε γαλτακι?

Ναι ηπιαμε γαλα και τωρα εξερευνουμε...

Μαυ μουυυυυ γλυκουλενια με την κορη σου την γλυκουλενια...!!!!! Τη δευτερα φευγουμε...!!!

Εσεις πως περνατε....?????? τι κανουν τα μωρα σου....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσιααααααα!!!!

Τί κάνετε γλυκές μου;; !! Μόλις ήπια το χάπι του θυροειδή και σε λίγο θα κατέβω κάτω για πρωινό.. Να ξυπνήσει κ η τεμπελούλα μου!!

ΜΑΡΑΚΙ καλημερα φίλη μου!!! Τί κάνεις; Από τις 5 στο πόδι είσαι; Τί υπεροχο δώρο σού κανε η κολλητή σου..!!! Να πας να το κάνεις, να χαλαρώσεις, να πάρεις κ τα πάνω σου λίγο..

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ καλωσήρθες!! Και γω ΠΗΤ 25/12, είμαστε πολύ κοντά! Και πρώτα ο Θεός περιμένουμε κ μεις κοριτσάκι. Έχεις κάνει Β΄;

ΚΟΑΛΑΚΙ ξεκιναν σήμερα οι διακοπούλες σας;; Να περάσετε τέλεια!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, να ξεκουράζεσαι όποτε κ όσο μπορείς! Φυσικά κ θα ζωηρευει ο δικός σου όσο πάει..

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ για να δούμε πώς θα εξελιχθεί κ το δικό σου θέμα.. Άτιμο πράγμα οι πολυκυστικές..

ΡΙΤΣΑΚΙ κοίταξε να μας σκαρώσεις το κρητικό σποράκιιιιι!!!!

Υπόλοιπες κουκλες, ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!

καλημερα φιλεναδα τι κανεις πως ειναι ο καιρος?ελπιχω να σταματησαν τα μποφοριαααα!τι κανουν οι κορακλες εντος και εκτος?

το εκανα ηδη εχτες ηρθε η κοπελα και μου εκανε εκπληξη η κοπελα ειναι κολλητη της κολλητης μου και κανουμε παρεα και ειναι αισθητικος οποτε ξαφνικα εχτες χτυπησε κουδουνι και ηρθε με τα συμπρακαλα και μου λεει ειμαι το πρωτο δωρο της γιορτης σου χιχι!οποτε της εκατσα και με αποτριχωσε και μου εκανε μανικιουρ πεντικιουρ!

που να παω εγω αφου απαγορευετια εμχρι την τουαλετα και πολυ μου ειναι μετα τις 28/08 και αν ολα ειναι ετσι οπως πρεπει!!

καλε σημερα σας ειπα οτι σας λατρευω!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αυπνιες λογω μπεμπας που κλωτσαει ,λογω ξυπνητηριων καθε 2 ωρες να παρω φαρμακα για συσπασεις ,συχνουρια και μετα σπανε τα νευρα μου γιατι ποναει η πλατη και η μεση μου και δεν βολευομαι βαλε και την ζεστη στο παιχνιδι με την κοιλουμπα μου καταλαβαινεις!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημερα φιλεναδα τι κανεις πως ειναι ο καιρος?ελπιχω να σταματησαν τα μποφοριαααα!τι κανουν οι κορακλες εντος και εκτος?

το εκανα ηδη εχτες ηρθε η κοπελα και μου εκανε εκπληξη η κοπελα ειναι κολλητη της κολλητης μου και κανουμε παρεα και ειναι αισθητικος οποτε ξαφνικα εχτες χτυπησε κουδουνι και ηρθε με τα συμπρακαλα και μου λεει ειμαι το πρωτο δωρο της γιορτης σου χιχι!οποτε της εκατσα και με αποτριχωσε και μου εκανε μανικιουρ πεντικιουρ!

που να παω εγω αφου απαγορευετια εμχρι την τουαλετα και πολυ μου ειναι μετα τις 28/08 και αν ολα ειναι ετσι οπως πρεπει!!

καλε σημερα σας ειπα οτι σας λατρευω!!!

Χχαχααχαχαχαχχαχαχα, καλε κεφατη εισαι σημερα....!!!!!

Μπραααααααβο μαρακι μου.....!!!!!!!! Ετσι σε θελω......!!!!!!!

Και εμεις σε λατρευουμεεεεεεεεεεεεεε........!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αυπνιες λογω μπεμπας που κλωτσαει ,λογω ξυπνητηριων καθε 2 ωρες να παρω φαρμακα για συσπασεις ,συχνουρια και μετα σπανε τα νευρα μου γιατι ποναει η πλατη και η μεση μου και δεν βολευομαι βαλε και την ζεστη στο παιχνιδι με την κοιλουμπα μου καταλαβαινεις!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη 2ρη φορα που την παταω και εγω οπως το μποστανι......!!!!!! Μη γραφεις σπανε τα νευρα μου γιατι αλλα καταλαβαινω οταν βλεπω το μηνυμα, αλλα εχω προλαβει να παθω εγκεφαλικο. Λυπησουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χχαχααχαχαχαχχαχαχα, καλε κεφατη εισαι σημερα....!!!!!

Μπραααααααβο μαρακι μου.....!!!!!!!! Ετσι σε θελω......!!!!!!!

Και εμεις σε λατρευουμεεεεεεεεεεεεεε........!!!!!!!!!!!!!!

καλα Κοαλακι το πιστευεις τελικα το ειχα αναγκη το ρετους νοιωθω και λιγο γυναικα και ανθρωπος ειμαι ολη μερα μεσα στο σπιτι με ενα νυχτικο και ειμαι σαν το ζομπι οποτε μου εφτιαξε την διαθεση!

Συν το γεγονος οτι με την παρεουλα σας εχω περασει 4 μηνες ,κλεισμενη και κρεβατωμενη,αγωνιας και νοιωθω καλα που πλησιαζει ο καιρος και μετραω μονο μερες πλεον!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...