Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Τι κάνετε?????

Εγώ βλέπω 50-50 και χαλαρώνω. Τώρα διάβασα όλα τα νεάκια σας.

ΡΙΤΣΑ μπράβο που δεν είναι τίποτα. Τώρα δώστου να καταλάβει...;););););););)

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζαλαδες, κόπωση και αναμματα (θα ζεσταινεσαι!!!) . Αλλά και πάλι εσενα μπορει να μην σε πιασουν ετσι και να εισαι μια χαρα!!!!

Αλλωστε εμενα ειχαν προηγηθει και επιπλεον χαπια προκλησης ωορρηξιας και ενεση...ισως ο συνδυασμος τους φερνει τα παραπανω.

Μακαρι!!!!!να μην ειμαι σαν ζαλισμενω κοτοπουλο στην Κρητη!!!!!

Αλλα δεν πηραζει και αμα ειμαι ,θα το αντεξω τι αλλο μπορω να κανω!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Τι κάνετε?????

Εγώ βλέπω 50-50 και χαλαρώνω. Τώρα διάβασα όλα τα νεάκια σας.

ΡΙΤΣΑ μπράβο που δεν είναι τίποτα. Τώρα δώστου να καταλάβει...;););););););)

Σε ευχαριστω ngn1980,δεν λες που πηγα σημερα και μου εφηγε το ανχος !!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ολα τελεια ριτσα μου!!!!!!!!!!!σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδες???????θα αναστεναξει η κρητη!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχααχχαχαχχα!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ολα τελεια ριτσα μου!!!!!!!!!!!σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδες???????θα αναστεναξει η κρητη!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχααχχαχαχχα!!!!!!!!!!

Λες patoysitsa μου να αναστεναξει η Κρητη!!!!!!

Ευτηχως παντος εχω βρει πολυ καλο γιατρο,και πανω απ'ολα ειναι ψυχουλα!!!!

Βρε κοριτσια αυτον τον ανθρωπο τον νιωθω σαν να τον ξερω χρονια!!!!!!

Τωρα τον πηρα τηλεφωνο γιατι ειμαι λιγο ξεχασιαρα,για να μου πει πως θα παρω τα χαπια και το σηκωσε αμεσως και μου ειπε πως να τα παρω.

Δεν ξερω τα εχω χασει με αυτον τον γιατρο,και δεν τον αλαζω με τιποτα!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πολυ σημαντικο να βρισκεις επιτοπου εστω και τηλεφωνικα τον γιατρο!!!

Εγω αυτος που με παρακολουθει από αρχες 2011, ενω ειναι καλος, τωρα που εχει παρα πολυ πελατεια, δεν μπορεις να τον βρεις με τιποτα...Ασυνεπης στα ραντεβου δηλαδη μεγαλη αναμονη, πανω από 2 ωρες, στο τελος ενιωθα οτι απλα με εξεταζει και γρηγορα γρηγορα παει στην επομενη πελάτισσα και το σημαντικοτερο, του τηλεφωνεις ειτε σε γραφειο ειτε σε κινητο και δεν στον δινει η γραμματεας και σε παιρνει αυτος αργα το βραδυ ισως και οχι την ιδια μερα!!! Το μονο καλο ειναι οτι τοσες φορες που πηγαινα απο φεβρουαριο, δεν μου πηρε καμια φορα επισκεψη...ολο την αλλη φορα ελεγε...

Πηγα και σε δευτερο γιατρο και μαλιστα στη πολη μου, για να γλυτωσω την αναμονη, και ας δινω επισκεψη...

Θα τους χρησιμοποιησω και τους 2 και ελπιζω να μου βγει σε καλο!

Ριτσακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!Μπραβο!!!!!!!

Δεν ηταν τελικα αυτο που φοβομαστε,οποτε μη μασας και βουυυυυυυυυυυυυυυυυυυρ στον πατσα!!!!!Και μην ξεχνας ειμαστε κι εμεις εδω!!!!!!!Δεν σε αφηνουμε μονη!!!!!!!;););););)

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου παω για υπνο, νυσταααααζω.....!!!!!!!!

Καλη ξεκουραση σε ολες...φιλακια στα εμβρυομωρακοπαιδακια σας...!!!!!

Καληνυχταααααα....!!!!! Θα τα πουμε αυριο αγαπες μου....!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυ!!!!!!!!!Καληνυχτα και ονειρα γλυκα και ζαχαρωτα μρ την φουρτουνιτσα σου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ζαλαδες, κόπωση και αναμματα (θα ζεσταινεσαι!!!) . Αλλά και πάλι εσενα μπορει να μην σε πιασουν ετσι και να εισαι μια χαρα!!!!

Αλλωστε εμενα ειχαν προηγηθει και επιπλεον χαπια προκλησης ωορρηξιας και ενεση...ισως ο συνδυασμος τους φερνει τα παραπανω.

Τελικα παλι μονες μειναμε ηλιοβασιλεμα μου?

Ολες οι τσουχτρες πηγανε για υπνο?

Τωρα και να ζαλιστω απο τα χαπια θα κανω υπομονη δεν μπορω να κανω κατι αλλο!!!!!!

Η κορουλα σου τι κανει ηλιοβασιλεμα μου?

Ποσο χρονων ειναι?

Αν δεν κανω λαθος αγγελικουλα την λενε η' οχι?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Πολυ σημαντικο να βρισκεις επιτοπου εστω και τηλεφωνικα τον γιατρο!!!

Εγω αυτος που με παρακολουθει από αρχες 2011, ενω ειναι καλος, τωρα που εχει παρα πολυ πελατεια, δεν μπορεις να τον βρεις με τιποτα...Ασυνεπης στα ραντεβου δηλαδη μεγαλη αναμονη, πανω από 2 ωρες, στο τελος ενιωθα οτι απλα με εξεταζει και γρηγορα γρηγορα παει στην επομενη πελάτισσα και το σημαντικοτερο, του τηλεφωνεις ειτε σε γραφειο ειτε σε κινητο και δεν στον δινει η γραμματεας και σε παιρνει αυτος αργα το βραδυ ισως και οχι την ιδια μερα!!! Το μονο καλο ειναι οτι τοσες φορες που πηγαινα απο φεβρουαριο, δεν μου πηρε καμια φορα επισκεψη...ολο την αλλη φορα ελεγε...

Πηγα και σε δευτερο γιατρο και μαλιστα στη πολη μου, για να γλυτωσω την αναμονη, και ας δινω επισκεψη...

Θα τους χρησιμοποιησω και τους 2 και ελπιζω να μου βγει σε καλο!

Κι εμενα κοριτσια ο γιατρος μου ειναι τρομερος!!!!!Ανθρωπος πανω απ'ολα!!!!!Οτι και να μου εχει πει δεν εχει πεσει εξω ποτε!!!!!!!Ενω εχει πολυ κοσμοοποτε και να τον παρω θα το σηκωσει,κι αν οχι θα με παρει στα καπακια!!!!!Ειναι ο ανθρωπος μου!!!!!!!Βασικο!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι μουυυυυ!!!!!!!!!Καληνυχτα και ονειρα γλυκα και ζαχαρωτα μρ την φουρτουνιτσα σου!!!!!!!!!

Μποτσακι μου εισαι και εσυ ξυπνεια?

Οι υπολοιπες τσουχτρες πεσανε για υπνο και μας αφησανε μοναχουλες μας!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σωστα, Ρίτσα, η κόρη μου ειναι 4 και μισο και την λένε Αγγελική! ειναι η ζωη μου ολοκληρη!!!

Εμενα σας λεω δεν απανταει ουτε στα κινητα...........η γραμματεας του και αυτα και μετα απο ωρες θα παρει εκεινος.....Αφου ελεγα οτι οταν μεινω εγκυος, θα αλλαξω γιατρο μονο κ μονο γιατι στην εγκυμοσυνη, θέλεις να τον εχεις τον γιατρο 100% διαθέσιμο......

Κι εμενα κοριτσια ο γιατρος μου ειναι τρομερος!!!!!Ανθρωπος πανω απ'ολα!!!!!Οτι και να μου εχει πει δεν εχει πεσει εξω ποτε!!!!!!!Ενω εχει πολυ κοσμοοποτε και να τον παρω θα το σηκωσει,κι αν οχι θα με παρει στα καπακια!!!!!Ειναι ο ανθρωπος μου!!!!!!!Βασικο!!!!!!!!!

Δεν ξερω βρε κοριτσια 5χρονια που ταλεπωριο μου να με τους γιατρους,ηταν ο μοναδικος που μου ειπε αληθειες!!!!

Ξερεις τι ειναι να νομιζεις οτι εχεις υδροσαλπιγγες και να σου λεει μπορεις να πιασεις μονη σου παιδι!!!!

Γιατρος να σε αφηνει να τον αγκαλιζεις και να τον φιλας,και να σε ηρεμη,να σου φτιαχνει την ψυχολογια σου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...