Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Patoysitsa μου μια χαρα ο μικρος, ειχαμε παει θαλασσα και μετα γυρισαμε πλυθηκαμε,μαμ και νανι!

Ριτσα μου τα utrogestan τα ειχα παρει κι εγω για λιγες μερες και γινομουν φυτο, πολυ υπνηλια!

Κοριτσια θα σας αφησω νωρις σημερα, θελω να παω να δω το 50-50 ξαπλα στο κρεβατι να χαλαρωσω λιγο!! προσπαθω οσο μπορω να μαζευω ξεκουραση γιατι ο μικρος εχει γινει ζωηρος οπως καταλαβαινετε και αν σε λιγο καιρο αρχισω να φουσκωνω θα χρειαζομαι αποθεματα ενεργειας!! Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!

Καληνυχτα συμπεθερα μου....!!!! Καλη ξεκουραση...!!!!!!!

Φιλια...!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτσα αν σε 4 μέρες έχεις ωορρεξία, κρητικό θα είναι το σποράκι!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαλαρώστε και απολαύστε τις διακοπές σας!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ θετικό που θα έχεις ωορρηξια!!!

Εγω εκανα το απόγευμα ενα τεστακι εγκυμοσυνης και βγηκε αρνητικο. Λογικα δεν ειμαι, αλλά θα αφησω λιγες μερες ακομη, να επαναλαβω ενα τεστ και μετα θα παρω τα χαπια, αν δεν εχω διαθετησει απο μονη μου!!!

Το ξερω οτι ειναι θετικο!!!!

Και δεν το βαζω κατω ηλιοβασιλεμα μου.

Μηπως το τεστακι το εκανες λιγο νωρις,αστο λιγι ακομα ηλιοβασιλεμα μου!!!!

Στην Κρητη θα προσπαθεισω να εχω ιντερνετ γιατι δεν μπορω να μην μαθενω νεα σας!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηλιοβασιλεμα μου εκτος υπερηχου δεν την νιωθεις την ωορηξια....?????

Υγρα και τετοια.....?????

Τον Μαιο που εκανα ωορρηξια διαπιστωμενη με υπερηχο, ναι ειχα και πολλα υγρα....οποτε ειπα απο δω και περα θα το εχω στο νου μου, να τσεκαρω ετσι την ωορρηξια!

Θυμαμαι και την κορη μου τοτε που την επιασα, υγρα πολλα υγρα και γι αυτο ειχα αισοδοξια οτι εμενα εγκυος. Να φανταστειτε ΤΗΠ ειχα αρχες Ιουνιου αλλα θετικο τεστ βγηκε μεσα Ιουλιου και ο γιατρος θεωρουσε ΤΗΠ 20/6!!!

Αυτο τον μηνα, δηλαδη από 2/7 και μετα, ειχα υγρα αλλα οχι τοσα πολλα για να ειμαι σιγουρη οτι ειναι λογω ωορρηξιας...

Καλως την σουρτουκω...

Τελικα πηρες αρωμα....η μονο εμεινες.....?????????

Οχι πηγα το μυρισα και θα μου το φερει ενας φιλος που ερχεται απο το εξωτερικο απο τα αφορολογητα!!!!!Θα μου το κανω δωρο!

1sh1p2.png

Patoysitsa μου μια χαρα ο μικρος, ειχαμε παει θαλασσα και μετα γυρισαμε πλυθηκαμε,μαμ και νανι!

Ριτσα μου τα utrogestan τα ειχα παρει κι εγω για λιγες μερες και γινομουν φυτο, πολυ υπνηλια!

Κοριτσια θα σας αφησω νωρις σημερα, θελω να παω να δω το 50-50 ξαπλα στο κρεβατι να χαλαρωσω λιγο!! προσπαθω οσο μπορω να μαζευω ξεκουραση γιατι ο μικρος εχει γινει ζωηρος οπως καταλαβαινετε και αν σε λιγο καιρο αρχισω να φουσκωνω θα χρειαζομαι αποθεματα ενεργειας!! Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!

Αγορομαμυυυυυυυυυυυυ μουυυυυυυυ!!!!!!!!Καληνυχτα καλη ξεκουραση και φιλακια κι αγκαλιτσες στον μικρο μας Ταρζαν!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Οχι πηγα το μυρισα και θα μου το φερει ενας φιλος που ερχεται απο το εξωτερικο απο τα αφορολογητα!!!!!Θα μου το κανω δωρο!

Αχαααα......!!!!!!! Αφου θα σου το κανεις δωρο καλα εκανες και επελεξες τα αφορολογητα (χαχα)....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τον Μαιο που ειχα και εγω ωορρηξια, εκανα ενεση pregnyl και μετα για 12 ή 14 μερες πηρα και εγω το utrogestan πρωι μεσημερι βραδυ!!!

Πρόσεχε τις παρενεργειες, φερνουν ζαλαδες δυνατες!!! τουλαχιστον σε μενα...

Ηλιοβασιλεμα μου θα ζαλιζωμαι πολυ,εκτος απο ζαλη νιωθεις τιποτε αλλο?

Ωχ!ωχ!δηλαδη θα ειμαι σαν φυτο με αυτα τα χαπια ε!ε!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αχαααα......!!!!!!! Αφου θα σου το κανεις δωρο καλα εκανες και επελεξες τα αφορολογητα (χαχα)....!!!!!!!!!!

Κοαλακι μου τι κανεις?Πως εισαι?Εγω μετα απο την επισκεψει στον γιατρο μου συνηλθα.Ουφ!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ε τι παιζουμε?Εχω τον ανθρωπο μου που ερχεται καθε εναμιση μηνα!!!!!χιχιχιχχιχιχιχχιιιιιιιιιι!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ηλιοβασιλεμα μου θα ζαλιζωμαι πολυ,εκτος απο ζαλη νιωθεις τιποτε αλλο?

Ωχ!ωχ!δηλαδη θα ειμαι σαν φυτο με αυτα τα χαπια ε!ε!

Ζαλαδες, κόπωση και αναμματα (θα ζεσταινεσαι!!!) . Αλλά και πάλι εσενα μπορει να μην σε πιασουν ετσι και να εισαι μια χαρα!!!!

Αλλωστε εμενα ειχαν προηγηθει και επιπλεον χαπια προκλησης ωορρηξιας και ενεση...ισως ο συνδυασμος τους φερνει τα παραπανω.

Κοαλακι μου τι κανεις?Πως εισαι?Εγω μετα απο την επισκεψει στον γιατρο μου συνηλθα.Ουφ!!!!!!

Καλα ειμαι ριτσακι μου.

Αφου βρηκατε τι ηταν αυτο που σε απασχολουσε ηρεμησε τωρα και πραγματικα απολαυσε τις διακοπες, να σκεφτεσαι θετικααααααααααα και χαλαρααααααα.....!!!!!!! Ευκαιρια ειναι που θα εχεις ωορηξια...

Ορμαααααααααααααααα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου παω για υπνο, νυσταααααζω.....!!!!!!!!

Καλη ξεκουραση σε ολες...φιλακια στα εμβρυομωρακοπαιδακια σας...!!!!!

Καληνυχταααααα....!!!!! Θα τα πουμε αυριο αγαπες μου....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου παω για υπνο, νυσταααααζω.....!!!!!!!!

Καλη ξεκουραση σε ολες...φιλακια στα εμβρυομωρακοπαιδακια σας...!!!!!

Καληνυχταααααα....!!!!! Θα τα πουμε αυριο αγαπες μου....!!!!!!!

εγινε κοαλακι μου!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!φιλακια στη Μαριαννα μας και σε σενααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...