Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ρίτσα αν σε 4 μέρες έχεις ωορρεξία, κρητικό θα είναι το σποράκι!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαλαρώστε και απολαύστε τις διακοπές σας!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ θετικό που θα έχεις ωορρηξια!!!

Εγω εκανα το απόγευμα ενα τεστακι εγκυμοσυνης και βγηκε αρνητικο. Λογικα δεν ειμαι, αλλά θα αφησω λιγες μερες ακομη, να επαναλαβω ενα τεστ και μετα θα παρω τα χαπια, αν δεν εχω διαθετησει απο μονη μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσουδια!!!!!!! καλα ειστε ολες??Θελω κι εγω βρακιααααα την αλλη εβδομαδα θα ακουσω μια γλυκια καρδουλα, δε το εχω συνειδητοποιησει!! Ριτσα μου να σε ρωτησω,τωρα που θα εχεις τις γονιμες τα χαπακια θα σε βοηθησουν για συλληψη??

Συμπεθερααααα τι κανει η φουρτουνιτσα?? Εσυ πως εισαι???

Μποτσακι και Πατουσιτσα μου τι κανετε τρελοκομεια?? Πολυ γελαω με τους διαλογους σας... Νουμερααααααα!!

Ηλιοβασιλεμα τελειο το μπανακι?? Τι κανει η Αγγελικουλα??

Μαρια εισαι εδω????????

αγορομαμμυ μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!καλα εισαι?????????????οοοοοοοοοο!!!!απο βδομαδα θα στησουμε γλεντι εδω!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

ο μικρος καλα ειναι????????????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ρίτσα αν σε 4 μέρες έχεις ωορρεξία, κρητικό θα είναι το σποράκι!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαλαρώστε και απολαύστε τις διακοπές σας!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ θετικό που θα έχεις ωορρηξια!!!

Εγω εκανα το απόγευμα ενα τεστακι εγκυμοσυνης και βγηκε αρνητικο. Λογικα δεν ειμαι, αλλά θα αφησω λιγες μερες ακομη, να επαναλαβω ενα τεστ και μετα θα παρω τα χαπια, αν δεν εχω διαθετησει απο μονη μου!!!

ηλιοβασιλεμα μουυυυυυ!!!!μηπως το εκανες νωρις????????σε ποια μερα του κυκλου σου εισαι????????

d.gif

Το απογευμα πήγαμε μια βόλτα στα τζαμπο και γυρισαμε σπιτι μας...χωρις να την παμε σε ενα παιδοτοπο με πισινα παιδικη γιατι δεν προλαβαμε τα ωραρια λειτουργειας και φυγαμε με παραπονο...

Ρίτσα ποια χάπια σου εδωσε; utrogestan;

Πατουσίτσα ειμαι στην 39η μερα προς 40η......................αλλα με πολυκυστικες δεν ξερεις πόσο θα είναι ο κυκλος. 30, 40 ή....

και δεν ξερεις αν είχες γόνιμες μερες...........οπότε τσαμπα περιμένεις να αδιαθετησεις και πρεπει να παρεις χαπια προγεστερονης για να ερθει περίοδος.............

Διαφημίσεις

Πατουσίτσα ειμαι στην 39η μερα προς 40η......................αλλα με πολυκυστικες δεν ξερεις πόσο θα είναι ο κυκλος. 30, 40 ή....

και δεν ξερεις αν είχες γόνιμες μερες...........οπότε τσαμπα περιμένεις να αδιαθετησεις και πρεπει να παρεις χαπια προγεστερονης για να ερθει περίοδος.............

ηλιοβασιλεμα μου,εχεις κανει τεστακια ωορρηξιας?για να γνωριζεις αν κανεις η οχι?????ισως το εκανες νωρις!!!!!ας περιμενουμε!!!!!και αν αδιαθετησεις μη σκας!!!μιλησε με το γιατρο σου,να σου δωσει συμβουλες και τον επομενο μηνα πιο δυναμικα και οργανωμενα!!!!!!

αλλα ας μην προτρεχουμε!!!!!!!!!!

μπορει να εισαι εγκυουλα και τωρα που μιλαμε!!!!!!!!!!!;);););););)

d.gif

γεια σας κοριτσουδια!!!!!!! καλα ειστε ολες??Θελω κι εγω βρακιααααα την αλλη εβδομαδα θα ακουσω μια γλυκια καρδουλα, δε το εχω συνειδητοποιησει!! Ριτσα μου να σε ρωτησω,τωρα που θα εχεις τις γονιμες τα χαπακια θα σε βοηθησουν για συλληψη??

Συμπεθερααααα τι κανει η φουρτουνιτσα?? Εσυ πως εισαι???

Μποτσακι και Πατουσιτσα μου τι κανετε τρελοκομεια?? Πολυ γελαω με τους διαλογους σας... Νουμερααααααα!!

Ηλιοβασιλεμα τελειο το μπανακι?? Τι κανει η Αγγελικουλα??

Μαρια εισαι εδω????????

Πατουσιτσαααααααααα εχουμε και αλλη παραγγελια.

Βρακιαααααααααααα για την συμπεθερα μου.....!!!!!!!!!!!!!!

Κεντααααααααα.....!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαστε συμπεθερακι μου, κοιμαται η μαριαννα....!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα περιμενε λιγουλακι ακομα...

Ριτσακι ορμααααααααα στην κρητη που θα πας (ξερεις εσυ).....!!!!!!!!Μ!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Το απογευμα πήγαμε μια βόλτα στα τζαμπο και γυρισαμε σπιτι μας...χωρις να την παμε σε ενα παιδοτοπο με πισινα παιδικη γιατι δεν προλαβαμε τα ωραρια λειτουργειας και φυγαμε με παραπονο...

Ρίτσα ποια χάπια σου εδωσε; utrogestan;

Μου εδωσε το UTROGESTAN τον 200 m πρωι -βραδυ για δωδεκα μερες.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Τεστ ωορρηξιας θα δοκιμασω στον αλλο κυκλο...αλλα δεν βολευουν γιατι δεν μπορω να πιθανολογήσω πότε να τα ξεκινησω και για ποσο καιρο να κανω τεστ...Την ωορρηξια την παρακολουθουσα τους τελευταιους μήνες με υπερηχους...Από ΜΑΙΟ έχω να κανω ωορρηξια, ΙΟΥΝΙΟΣ χωρίς ωορρηξία και ΙΟΥΛΙΟΣ (ΤΗΠ 2/7) μαλλον χωρις ωορρηξια.....

Την τελευταια φορα ο γιατρος μου είπε: "μπορει να εχει μια γυναικα με πολυκυστικες ωορρηξια και μια-δυο μερες πριν αδιαθετησει, για αυτο να εχετε επαφες ανα 2 μερες οπωσδηποτε!!!"

Έλα ομως που και οι επαφες ανα 2 μερες δεν γινονται παντα...........δεν μιλαμε για επαφες απο 10η εως 20η μερα...αλλα στο γενικο και αοριστο...

Μου εδωσε το UTROGESTAN τον 200 m πρωι -βραδυ για δωδεκα μερες.

Τον Μαιο που ειχα και εγω ωορρηξια, εκανα ενεση pregnyl και μετα για 12 ή 14 μερες πηρα και εγω το utrogestan πρωι μεσημερι βραδυ!!!

Πρόσεχε τις παρενεργειες, φερνουν ζαλαδες δυνατες!!! τουλαχιστον σε μενα...

Διαφημίσεις

Τον Μαιο που ειχα και εγω ωορρηξια, εκανα ενεση pregnyl και μετα για 12 ή 14 μερες πηρα και εγω το utrogestan πρωι μεσημερι βραδυ!!!

Πρόσεχε τις παρενεργειες, φερνουν ζαλαδες δυνατες!!! τουλαχιστον σε μενα...

Ηλιοβασιλεμα μου εκτος υπερηχου δεν την νιωθεις την ωορηξια....?????

Υγρα και τετοια.....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι παναθεμά τον!εχει ένα μήνα που το ανακάλυψα,κάνω διατροφή-λιμοκτονία αλλα οκ,το εχω ψιλοσυνηθισει κάπως.ενα θέμα με το πρωινο ζάχαρο έχω το οποίο είναι πάντα οριακό(90-92) κ πολλές φορές εχει ξεφύγει (98!!):shock: μου ειπαν οτι παίζει ρόλο κ ο κακός υπνος( το νινί μου κάνει παρτι μετα τις 11 κ με ξαγρυπνάει).οταν κοιμαμαι καλα εχω καλο πρωινο ζαχαρο.Ναι,πάω σε μια ενδοκρινολογο κ κάνω κ εξετάσεις κλπ.Εσυ πως το αντιμετωπίζεις?με διατροφη?χρειαστηκε ινσουλινη?

Προς το παρόν το αντιμετωπίζω με διατροφή και έχω καλές μετρήσεις. Βέβαια έχω κόψει εντελώς γλυκά, τηγανιτά και λιπαρά. Μέσα στην στέρηση είμαι αλλά τι να κάνω????? Γλυκοζιωμένη έχεις κάνει???

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Hρθα τσαπερδονεεεεεεεεεες μου!!!!!!Μυρισα ενα σωρο αρωματα αλλα δεν θα το πιστεψετε μου εμεινε το καινουργιο του τιερι μιγκλαιρ τον οποιο δεν τον θελω καθολου μονο και μονοαπο το angel.Δεν μου αρεσει καθολου!!!!!!

Ενω το καινουργιο αφηνει ελαφρια μυρωδια πουδρας,ειναι τελειο!!!!!!

1sh1p2.png

Patoysitsa μου μια χαρα ο μικρος, ειχαμε παει θαλασσα και μετα γυρισαμε πλυθηκαμε,μαμ και νανι!

Ριτσα μου τα utrogestan τα ειχα παρει κι εγω για λιγες μερες και γινομουν φυτο, πολυ υπνηλια!

Κοριτσια θα σας αφησω νωρις σημερα, θελω να παω να δω το 50-50 ξαπλα στο κρεβατι να χαλαρωσω λιγο!! προσπαθω οσο μπορω να μαζευω ξεκουραση γιατι ο μικρος εχει γινει ζωηρος οπως καταλαβαινετε και αν σε λιγο καιρο αρχισω να φουσκωνω θα χρειαζομαι αποθεματα ενεργειας!! Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Hρθα τσαπερδονεεεεεεεεεες μου!!!!!!Μυρισα ενα σωρο αρωματα αλλα δεν θα το πιστεψετε μου εμεινε το καινουργιο του τιερι μιγκλαιρ τον οποιο δεν τον θελω καθολου μονο και μονοαπο το angel.Δεν μου αρεσει καθολου!!!!!!

Ενω το καινουργιο αφηνει ελαφρια μυρωδια πουδρας,ειναι τελειο!!!!!!

Καλως την σουρτουκω...

Τελικα πηρες αρωμα....η μονο εμεινες.....?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...