Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Επιτέλους διάβασα τα νέα σας!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μην στεναχωριέσαι. Κοίτα να περάσεις καλά στις διακοπούλες σου και μετά οτι και να είναι θα το αντιμετωπίσεις.

ΜΑΕVE είδα οτι σε ταλαιπωρεί διαβήτης κύησης. Σε νιώθω γιατί και εγώ έχω και κάνω διατροφή. Σε βλέπει κάποιος ενδοκρινολόγος???? Οτι απορία έχεις πες μου!

Ναι παναθεμά τον!εχει ένα μήνα που το ανακάλυψα,κάνω διατροφή-λιμοκτονία αλλα οκ,το εχω ψιλοσυνηθισει κάπως.ενα θέμα με το πρωινο ζάχαρο έχω το οποίο είναι πάντα οριακό(90-92) κ πολλές φορές εχει ξεφύγει (98!!):shock: μου ειπαν οτι παίζει ρόλο κ ο κακός υπνος( το νινί μου κάνει παρτι μετα τις 11 κ με ξαγρυπνάει).οταν κοιμαμαι καλα εχω καλο πρωινο ζαχαρο.Ναι,πάω σε μια ενδοκρινολογο κ κάνω κ εξετάσεις κλπ.Εσυ πως το αντιμετωπίζεις?με διατροφη?χρειαστηκε ινσουλινη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα στα έπιπλα , εκπτώσεις η όχι διαφορά δεν θα βρεις ιδιαίτερη!εμείς τα έπιπλα και το καρότσι τα κλείσαμε μετα την αυχενική!πήρα κούνια συρταριερα- αλλαξιερα, καρότσι, τσάντα για το καρότσι!!και την προικα δηλ. το σετ σεντόνια που ταιριάζει με την κούνια, το πάπλωμα την κουβέρτα, κουνουπιέρα αυτα!! και μια προικά μας έχει πάρει δωρο η μαμά του άντρα μου!!

Αααααααααα!!!!!Τα εκλεισες?Μονο εγω δεν εχω κλεισει απο τον παλιοφοβο μου!!!!!Γκρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!Μου την δινωωωωωωωωω!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αααααααααα!!!!!Τα εκλεισες?Μονο εγω δεν εχω κλεισει απο τον παλιοφοβο μου!!!!!Γκρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!Μου την δινωωωωωωωωω!!!!!!!!

εγω δεν αφήνω τον φόβο να με νικήσει!!άσε που επειδή ο άντρας μου είνα ναυτικός και θα έφευγε όπως κάι έφυγε θέλαμε να τα κλείσουμε και να τα διαλέξουμε μαζί!!

Εγραψα τη λιστααααααα για το μαιευτηριο για μενα και για την κορακλα μου!!!!!!!

συμπεθερα ασε τους φοβους στην ακρη και ξεκινα να παραγγελνεις πραγματακια για τον γαμπρουλη μου!!!!!!!

(ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!)

Κλεισε απο τωρα κρεβατακι καροτσι στρωμα για την κουνια!τα πιο βαρβατα!!!συμφερει με τις εκπτωσεις!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεεεεε κοριτσια που ειστε...????????

Πατουσιτσααααααααααα μου στο φορουμ στην ενοτητα σπιτι μου σπιτακι μου υπαρχει ενα θεμα με τιτλο "σας αρεσει το πλεξιμο" και αυτη τη στιγμη ρωταει μια κοπελα πως μπορει να πλεξει παπουτσακια και το ψευδωνυμο αυτης: πατουσακι μου......!!!!!!!!!!! Καλο ε......?????? αντε εσυ που εισαι ειδικη ριξε καμια ιδεα....!!!!!!!

Το ξαναβαζω γιατι εσυ εισαι η ειδικη περι πλεξιματος....!!!!! Χαχα.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

εγω δεν αφήνω τον φόβο να με νικήσει!!άσε που επειδή ο άντρας μου είνα ναυτικός και θα έφευγε όπως κάι έφυγε θέλαμε να τα κλείσουμε και να τα διαλέξουμε μαζί!!

αχ μπραβο σοτσαφι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!και καλα κανεις!!!!!!!!!χαιρεσαι και την εγκυμοσυνη σου και μια χαρουλαααα!!!!!!!

d.gif

συμπεθερα ασε τους φοβους στην ακρη και ξεκινα να παραγγελνεις πραγματακια για τον γαμπρουλη μου!!!!!!!

(ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΦΕΡΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!)

Κλεισε απο τωρα κρεβατακι καροτσι στρωμα για την κουνια!τα πιο βαρβατα!!!συμφερει με τις εκπτωσεις!!!!!

Καλα λες!!!!!!!!Αυτη την εβδομαδα ξεκιναωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοπελιες...

may23 Ηλιοβασίλεμα μποτσακι μου και γενικα ολες σας ευχαριστω πολυ.

Ξερω οτι δεν θα ειναι τιποτα αλλα και να ειναι απο την στιγμη που διορθωνεται ολα θα πανε καλα. Αισιοδοξια πανω απο' ολα...

Τωρα που λετε για κρεβατακια κ.τ.λ

Και εμεις πριν να πανε εχθες στον γιατρο πηγαμε και ειδαμε μερικα κρεβατια κοροτσια κτλ στο καοτσακι μαλλον κατέληξα και θα παρω απο μαγαζι της πολης μου γιατι και η τιμη ηταν σχετικα καλα 400? και σαν ποιοτητα ηταν πολυ καλο και ο σκελετος αλλα και σαν υφασμα και παντα μιλαμε για πολυκαροτσι... Για κρεβατακι ακομα δεν καταληξαμε καπου...

dev338pr___.png

Παναγιτσα να παρετε μαζι σας στο μαιευτηριο η στο νοσοκομειο.

Να σας φυλαει.....!!!!!!!! Και φυσικα να την βαλετε μετα στη κουνια του μωρου σας.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μωρε καλα κανεις!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Το ξαναβαζω γιατι εσυ εισαι η ειδικη περι πλεξιματος....!!!!! Χαχα.....!!!!!!

κοαλακι μου που ειναι αυτο???????????που το λεει????????????

d.gif

κοαλακι μου που ειναι αυτο???????????που το λεει????????????

Στο φορουμ σην ενοτητα σπιτι μου σπιτακι μου, μπες και δες τα θεματα καπου λεει για το πλεξιμο.....

Το πρωτο θεμα ειναι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Στο φορουμ σην ενοτητα σπιτι μου σπιτακι μου, μπες και δες τα θεματα καπου λεει για το πλεξιμο.....

Το πρωτο θεμα ειναι...

Ηρθα!!!πηρα και το κενητμα να κεντησω!!!ιχχιχιχιχ!!!ναι ναι παω να το δω!!!!

d.gif

Στη λιστα για το μαιευτηριο θα βαλω μεσα και το κεντημα!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...