Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πιο πολυ για το μωρο!Πρεπει να μπω να δω καμια λιστα?Δεν ξερω!

μπορείς να δεις και καμία λίστα, απλά τις πιο πολλές φορές έχουν και υπερβολες!οπότε λίγη προσοχή σε χαζά έξοδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι εννοεις φορμακια κλπ?? κοίτα μην αγοράσεις πολλά ρουχαλάκια γιατι όλοι τέτοια φέρνουν δώρο!!θα χρειαστείς σίφουρα 2 μπουρνουζακια, 4 σετ πετσετες 4 σετ σεντονακια, 6-8 σελτεδακια, πανάκια αγκαλιάς, πάνες, κρέμα για τα συγκάματα, θερμόμετρο, εκείνη τη μαλακία για τις μιξούλες τους, ταλκ, φυσιολογικό ορό, μωρομάντιλα, 6 μπιμπερό ( ακόμα και αν θηλάσεις , καλό είναι να υπάρχουν)

Ναι σοτσαφι μου,επειδη δεν θελω να ειναι χαζες αγορες κι επειδη και που θα γεννησω θα συνεχιζω να παιρνω οτι μου λειπει.Απλα να ξερω οτι τα πολυ απαραιτητα θα γυρισω απο το μαιευτηριο και θα τα εχω!!!!!!Και τα υπολοιπα τα παιρνω στην πορεια!

1sh1p2.png

εεε νομίζω αυτα είναι τα πιο απαραίτητα!!μετά θα δεις και τη δωράκια θα σου φέρουν και ότι σου λείπει παίρνεις!!εε απο ρουχισμο θα χρειαστεις φορμακια εσωρουχα και εξωρουχα καλτσακια, γαντακια! αλλά όχι πολλά και μην τα πάρεις για μηδεν μηνών όλα πάρε πιο μεγάλα λίγο, πρώτον οι φόρμες τους είναι μικρές και δεύτερον μεγαλώνουν τρελλά γρήγορα!!!

εεε νομίζω αυτα είναι τα πιο απαραίτητα!!μετά θα δεις και τη δωράκια θα σου φέρουν και ότι σου λείπει παίρνεις!!εε απο ρουχισμο θα χρειαστεις φορμακια εσωρουχα και εξωρουχα καλτσακια, γαντακια! αλλά όχι πολλά και μην τα πάρεις για μηδεν μηνών όλα πάρε πιο μεγάλα λίγο, πρώτον οι φόρμες τους είναι μικρές και δεύτερον μεγαλώνουν τρελλά γρήγορα!!!

Ναι δικιο εχεις!Τουλαχιστον να ξεκινησω απο καπου!!!

1sh1p2.png

κοντά είμαστε μποτσάκι εεε??μια βδομαδα διαφορα εχουμε!!και εγώ θελω να φωνίσω αλλα λέω για αρχες νοεμβρη νομιζω τις πρωτες 10 μερες εχει εκπτωσεις κιολας να παώ. και για το μωρό και για δικά μου!!ίσως να πάω και τότε...δεν ξέρω ...θέλω να ψωνίσω και γι αεμένα για το μαιευτηριο, αλλά και σουτιέν θηλασμου για μετα

Διαφημίσεις

κοντά είμαστε μποτσάκι εεε??μια βδομαδα διαφορα εχουμε!!και εγώ θελω να φωνίσω αλλα λέω για αρχες νοεμβρη να παώ. και για το μωρό και για δικά μου!!βέβαια τώρα δεν είναι και εκπτώσεις???σεπτε??ίσως να πάω και τότε...δεν ξέρω ...θέλω να ψωνίσω και γι αεμένα για το μαιευτηριο, αλλά και σουτιέν θηλασμου για μετα

Ναι ειμαστε κοντα ματακια!!!!!!!!Κι εγω ετσι λεω αλλα ελα που τωρα εχει εκπτωσεις και θα παω μεσα στην εβδομαδα να κοιταξω για επιπλακια και μηπως τα κλεισω καιμου τα φερουν πριν γεννησω,και για ρουχαλακια σιγα σιγα αλλα τα συγκεντρωτικα κι εγω αρχες Νοεμβρη γιατι εχω κι εγω τις φοβιες μου αν και θα ηταν πιο οικονομικο τωρα στις εκπτωσεις!!!!Τουλαχιστον να κοιταξω για τα χοντρα τωρα!!!!!!

1sh1p2.png

κοντά είμαστε μποτσάκι εεε??μια βδομαδα διαφορα εχουμε!!και εγώ θελω να φωνίσω αλλα λέω για αρχες νοεμβρη νομιζω τις πρωτες 10 μερες εχει εκπτωσεις κιολας να παώ. και για το μωρό και για δικά μου!!ίσως να πάω και τότε...δεν ξέρω ...θέλω να ψωνίσω και γι αεμένα για το μαιευτηριο, αλλά και σουτιέν θηλασμου για μετα

Τον Νοεμβρη δεν εχει εκπτωσεις δυστυχως.Εχει τωρα μεχρι αρχες Σεμπτεμβρη και μετα τον Γεναρη!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσιαααααα!!!!καλα εισαστε?????

Ριτσα περιμενουμε νεακιααααα!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αααααααααααααα!!!!σοτσαφι μου,σε ευχαριστω πολυυυυ!!!!και αλλη γοργονιτσα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

μμμ ο γενάρης είναι αργά!!και τώρα νωρίς δεν θέλω ακόμα να ψωνίσω!!

Κι εγω γι'αυτο λεω θα κοιταξω για επιπλακια που ειναι τα πιο δυσκολα σε τιμες μονο να τα κλεισω και τα αλλα σιγα σιγα!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι δεν ξερω, δεν λεω τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ξερω ποση διαρκεια κυκλου μπορει να εχω... Μετα απο 2 χρονια αντισυλληπτικα που ειχα ρυθμισμενη περιοδο 28 ημερων, ακομη και την ωρα ηξεραπού θα αδιαθετουσα...αλλα από Φεβρουαριο που σταματησα..αλλα ντα αλλων...και καμια φορα δεν αδιαθετησα φυσικά, χωρις να παρω προγεστερονη...

Τωρα με ΤΗΠ 2/7 ειναι η πρωτη ουσιαστικα περιοδος που αφησα να δω ποτε και αν θα αδιαθετησω...χωρις να ξερω αν εκανα γονιμες μερες και ποτε....Εχω πει ότι θα αφησω περιπου 45 μερες και αν ειμαι, θα τρελαθω αλλιως προγεστερονη για να αδιαθετησω επιτελους!!!!!!!!!

Ουπς!!εχασα επεισόδια...Στο ευχομαι απο την καρδιά μου,μακάρι να είσαι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω γι'αυτο λεω θα κοιταξω για επιπλακια που ειναι τα πιο δυσκολα σε τιμες μονο να τα κλεισω και τα αλλα σιγα σιγα!!!!!!!

ααα στα έπιπλα , εκπτώσεις η όχι διαφορά δεν θα βρεις ιδιαίτερη!εμείς τα έπιπλα και το καρότσι τα κλείσαμε μετα την αυχενική!πήρα κούνια συρταριερα- αλλαξιερα, καρότσι, τσάντα για το καρότσι!!και την προικα δηλ. το σετ σεντόνια που ταιριάζει με την κούνια, το πάπλωμα την κουβέρτα, κουνουπιέρα αυτα!! και μια προικά μας έχει πάρει δωρο η μαμά του άντρα μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...