Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ομορφααααααα!!!!!!!Καλημερουυυυυυυυδια!!!!!

Πριν από λίγο ξύπνησα και μολις έκανε σεισμό πάλι!!!!Ελεος!!!!

Νασιουλα μου από την στιγμη που είναι επιλυσιμο το πρόβλημα μην ανησυχείς!!!Άσε που οταν ξαναπάς μπορεί και να μην υπαρχει.Απολαυσε το κι οταν γεννήσεις θα το διορθώσετε μια χαρά!!!

Μαρία μου άσχημη μέρα σημερα?Γιατί δεν κοιμήθηκες κοριτσάκι??

Σεισμοοοοο......??????? ουφ...!!!!!! ξουξουξουυυυυυυ...!!!!!!

Περιτο να πω πως τοση ωρα ημουν στο φεις και λεω ας παω να στειλω στο καφε μηνυμα παλι αλλα αυτη τη φορα στο μποστανι....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααααααα κοριτσακια μου....!!!!

Τι κανετε...??????

Εμεις κοιμηθηκαμε πολυυυυυ καλαααα.....!!!!!!!

Σοτσαφακι μου ειχα γιορτη εχθες..!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ευχομαι τα πιο θετικα νεα να εχεις....για να αποτρελαθεις...!!!!

Ριτσακι μου εαν η χοριακουλα σου ηταν τις αλλες φορες 0 τοτε καλυτερα θα ηταν να επισκεφθεις τον γιατρο σου...

Τα αλλα γαλιαντρακια τι κανουν....???????

Γεια σας τσουχρεςςςςςς μουυυυυυ!!!!!!koalaki μου οσες χοριακες ειχα κανει ηταν 0,γι'αυτο θα παω στον γιατρο το απογευμα να με δει.Θα σας πω τι εγινε μολις τελειωσω!!!!!!φιλακια !!!!τα λεμε τσουχτρεςςςςςς μουυυυυυ!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σεισμοοοοο......??????? ουφ...!!!!!! ξουξουξουυυυυυυ...!!!!!!

Περιτο να πω πως τοση ωρα ημουν στο φεις και λεω ας παω να στειλω στο καφε μηνυμα παλι αλλα αυτη τη φορα στο μποστανι....!!!!!!

χιχιχιχχιχιχι!!!!!!!!!!!!Τα μεγαλα πνευματα......!!!!!!!!!!

Ναι σεισμο και τωρα πρι απο λιγο ξανακουνησε!!!!!!!!!!Ελεοςςςςςςςςςς!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ωραίο και ξεφευγει απο Αριελ!!!!!

Αχ, ας χαλαρώσουμε λίγο........

Τί νεα κοριτσάκια! Εμείς συνεχίζουμε τις διακοπες μας με λιιιιιγο πιο πρσμένο άνεμο σήμερα, ευτυχώς, αλλά η κόρη μου θέλει μα γυρίσουμε σπίτι..... Σπιτόγατος αυτό το παιδί και ας έχουμε γνωρίσει και άλλα παιδάκια εδώ!

Θέλει συνέχεια να παίζουμε οτι κατι λεει το μωρό στην κοιλιά και εκείνη να απαντάει..άν όμως νευριάσει μου δίνει και καμιά στην κοιλιά, οτι δήθεν μαλώνει το μωρό.. Έχουμε να τραβήξουμε.....

Εσείς τί κάνετε;

ΜΑΕΒΕ υπομονή με το διαβήτη κοριτσάκι μου!

Από θυσίες για τα παιδάκια μας όλες κάνουμε ένα σωρό!

ΡΙΤΣΑ καλές διακοπές!! Να περασσετε τέλεια και ίσως όταν γυρίσεις μας φερεις καλά νέα!!

ΝΑΣΙΑ μου, μή στεναχωριέσαι! Αυτά τα ευρήματα είναι απλά και ιάσιμα οπότε δεν υπαρχει κανενας λόγος να αγχώνεσαι, ετσι;;

Και εγώ σε 11 μερες κορίτσια μου, παω για τη Β....

78xyp2.png

RUAmp3.png

Τί νεα κοριτσάκια! Εμείς συνεχίζουμε τις διακοπες μας με λιιιιιγο πιο πρσμένο άνεμο σήμερα, ευτυχώς, αλλά η κόρη μου θέλει μα γυρίσουμε σπίτι..... Σπιτόγατος αυτό το παιδί και ας έχουμε γνωρίσει και άλλα παιδάκια εδώ!

Θέλει συνέχεια να παίζουμε οτι κατι λεει το μωρό στην κοιλιά και εκείνη να απαντάει..άν όμως νευριάσει μου δίνει και καμιά στην κοιλιά, οτι δήθεν μαλώνει το μωρό.. Έχουμε να τραβήξουμε.....

Εσείς τί κάνετε;

ΡΙΤΣΑ καλές διακοπές!! Να περασσετε τέλεια και ίσως όταν γυρίσεις μας φερεις καλά νέα!!

ΝΑΣΙΑ μου, μή στεναχωριέσαι! Αυτά τα ευρήματα είναι απλά και ιάσιμα οπότε δεν υπαρχει κανενας λόγος να αγχώνεσαι, ετσι;;

Αντε βρε May μου με το καλο κι εσυ!!!!!Μια μια να τελειωνουμε πια και να μπαινουμε στην αντιστροφη μετρηση!!!!!!!!

Ενταξει μωρε θα της ειναι δυσκολο αλλα πιστευω σιγα σιγα θα το λατρεψει το καλο σας το μωρακι!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ωραίο και ξεφευγει απο Αριελ!!!!!

ναι έψαχνα για εμένα, και το είδα είπα αν είχα κόρη θα το έπαιρνα νομίζω ταιριάζει στην πατουσιτσα!!

Εσείς τί κάνετε;

χαχχαχαχα ...πλάκα έχει!!μην ξεχάσεις..όταν είναι η ώρα να έρθει στο κόσμο το μωρό σου, να έχετε προμηθευτεί ένα σουπερ δωρο για την κόρη..και καλά πως το έφερε το μωρό!!είναι ένα πολύ καλό κόλπο, να το συμπαθήσει και να ξέρει πως δεν την έχουν ξεχάσει απλά υπάρχει ακόμα ένα πλάσμα που νοιάζετε για αυτή!!αλήθεια...πιάνει!!!

ναι έψαχνα για εμένα, και το είδα είπα αν είχα κόρη θα το έπαιρνα νομίζω ταιριάζει στην πατουσιτσα!!

χαχχαχαχα ...πλάκα έχει!!μην ξεχάσεις..όταν είναι η ώρα να έρθει στο κόσμο το μωρό σου, να έχετε προμηθευτεί ένα σουπερ δωρο για την κόρη..και καλά πως το έφερε το μωρό!!είναι ένα πολύ καλό κόλπο, να το συμπαθήσει και να ξέρει πως δεν την έχουν ξεχάσει απλά υπάρχει ακόμα ένα πλάσμα που νοιάζετε για αυτή!!αλήθεια...πιάνει!!!

Φυσικά κ πιάνει!!!! Δεν το συζητώ!!! Θα της πάρω το πιό λάρτζ δώρο που της έχω πάρει ποτέ!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Φυσικά κ πιάνει!!!! Δεν το συζητώ!!! Θα της πάρω το πιό λάρτζ δώρο που της έχω πάρει ποτέ!!!

Κοριτσια οντως πιανει!!!!!!Οταν γεννηθηκε ο αδερφος μου ημουν 8 χρονων και μου φερανε κι εμενα δωρακι και παρ'ιολο που καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα,επιασε πραγματικα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Βρε κοριτσια σκεφτομαι απο τωρα μηπως εκανα μια λιστα με τα απαραιτητα του μωρου μολις γεννηθει,και ειμαι πολυ μπερδεμενη.Δεν εχω ιδεα απο τιποτα!!!!!

1sh1p2.png

τι εννοεις φορμακια κλπ?? κοίτα μην αγοράσεις πολλά ρουχαλάκια γιατι όλοι τέτοια φέρνουν δώρο!!θα χρειαστείς σίφουρα 2 μπουρνουζακια, 4 σετ πετσετες 4 σετ σεντονακια, 6-8 σελτεδακια, πανάκια αγκαλιάς, πάνες, κρέμα για τα συγκάματα, θερμόμετρο, εκείνη τη μαλακία για τις μιξούλες τους, ταλκ, φυσιολογικό ορό, μωρομάντιλα, 6 μπιμπερό ( ακόμα και αν θηλάσεις , καλό είναι να υπάρχουν)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...