Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ααα βολτίτσα ωραία...χαχαχα ωραιο συναισθημα!!βρε κορίτσια νιώθω ζαλάδες δύο μέρες τώρα, σήμερα πήγα στο φαρμακείο μέτρησα πίεση 12 μεγ, 7 μικρ. καλή είναι ???δν ξέρω τπτ απο αυτά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι ειχες όλα τα αλλα, εχεις και την αυπνια τώρα;;;

Sotsafi, να τηλεφωνησεις στον γιατρο για τις ζαλαδες και πες του και για την πιεση. Νομιζω ειναι ενταξει...αλλά να το σιγουρεψεις με τον γιατρο!

αααα χρόνια πολλά!!συγνώμη δεν το ήξερα!!!

Ευχαριστω σοτσαφι μου.....δεν πειραζει που δεν το ηξερες....!!!!!

Η πιεση σου ειναι καλη, απλα στην κυησηη ζυγιζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ με αλλα μετρα και αλλα σταθμα, χωρις αυτο βεβαια να υποκρυπτει καποιο προβλημα. Μιλα με τον γιατρο σου.

Ηλιοβασιλεμα μου σε δημοσιο θα το αφαιρεσω, ο οφθαλμιατρος που θα κανει την αφαιρεση ειναι εξοχος ανθρωπος και γιατρος, απλα επειδη δεν ηξερα οτι θελει να κλειστει το χειρουργειο σε δευτερη επισκεψη θα γινει εγω επειδη ειχα κανονισει ομωσ ηδη διακοπες , μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα να το αφησεις ακομα λιγες μερες εφοσον δεν ποναει και το κανονισαμε μετα τις διακοπες...

Μαρακι μου γιατι δεν κοιμηθηκες....?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Επιτέλους διάβασα τα νέα σας!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μην στεναχωριέσαι. Κοίτα να περάσεις καλά στις διακοπούλες σου και μετά οτι και να είναι θα το αντιμετωπίσεις.

ΜΑΕVE είδα οτι σε ταλαιπωρεί διαβήτης κύησης. Σε νιώθω γιατί και εγώ έχω και κάνω διατροφή. Σε βλέπει κάποιος ενδοκρινολόγος???? Οτι απορία έχεις πες μου!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!! Ολες καλα?? Συμπεθερα μου τι κανει η φουρτουνιτσα?? Ηλιοβασιλεμα σου ευχομαι μια τερααααστια καθυστερηση συνοδευομενη απο μια πιο τεραστια χοριακη!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια καλημερα!!! Ολες καλα?? Συμπεθερα μου τι κανει η φουρτουνιτσα?? Ηλιοβασιλεμα σου ευχομαι μια τερααααστια καθυστερηση συνοδευομενη απο μια πιο τεραστια χοριακη!!!!!

Συμπεθερεεεερα μου καλα ειναι η φουρτουνιτσα....

Εσυ πως τα πας...????? ολα καλα...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσαρες μου...Τι κανετε;;;;

Εμεις εχθες καναμε τον β'επιπεδου.Στην αρχη ειχε μια καλη θεση τον βγαλαμε και φωτογραφιες και μετα αυτο ηταν γυρισε μπρούμυτα και δεν μας αφηνε να τον εξετασουμε...Δυο φορες σηκωθηκα να περπατησω να φαω γλυκα αλλα ο μικρος εκει πεισμωσε και δεν ελεγε να γυρισει..Με το πολλα η γιατρος καταφερε να τον εξετασει τα βασικα δηλαδη χερακια ποδαρακια καρδουλα κεφαλακι ειναι ολα καλα,απλα θα ξαναπαμε την Τριτη γιατι τοση ωρα δεν ειχε γεμισει το στομαχακι του οσο θα επρεπε και μας ειπε η γιατρος πως κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι τιποτα απλα δεν καταπινε οση ωρα ειμασταν εκει αλλα πρεπει να τον ξαναδει γιατι λεει μπορει και να εχει ατρησια οισοφαγου.Βεβαια αν συμβαινει κατι τετοιο μονο οταν γεννησω θα μπορεσουμε να το μαθουμε απλα θα πρεπει να ειναι ενημερως ο παιδιατρος για να κινηθει αναλογως και αυτο διορθωνεται μονο με εγχειρηση και επισης τα ωεφρα του το ενα ειναι λιγο πιο ψηλα και το αλλο πιο χαμηλα αλλα αυτο δεν δημιουργει προβλημα. Στεναχωρεθηκα λιγακι αλλα απο την αλλη ειπαμε οτι καταρχην μπορει να μην ειναι τιποτα και την Τριτη που θα παμε να ειναι γεματο αλλα και παλι να μην ειναι γεματο θα περιμενουμε μεχρι να γεννηθει και σε περιπτωση που εχει οντως ατρησια ειναι κατι που διορθωνεται. Απο την στιγμη που καρδουλα και κεφαλακι ειναι ολα ενταξει αρα θα το αντιμετωπισουμε αυτο.

dev338pr___.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου...Τι κανετε;;;;

Εμεις εχθες καναμε τον β'επιπεδου.Στην αρχη ειχε μια καλη θεση τον βγαλαμε και φωτογραφιες και μετα αυτο ηταν γυρισε μπρούμυτα και δεν μας αφηνε να τον εξετασουμε...Δυο φορες σηκωθηκα να περπατησω να φαω γλυκα αλλα ο μικρος εκει πεισμωσε και δεν ελεγε να γυρισει..Με το πολλα η γιατρος καταφερε να τον εξετασει τα βασικα δηλαδη χερακια ποδαρακια καρδουλα κεφαλακι ειναι ολα καλα,απλα θα ξαναπαμε την Τριτη γιατι τοση ωρα δεν ειχε γεμισει το στομαχακι του οσο θα επρεπε και μας ειπε η γιατρος πως κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι τιποτα απλα δεν καταπινε οση ωρα ειμασταν εκει αλλα πρεπει να τον ξαναδει γιατι λεει μπορει και να εχει ατρησια οισοφαγου.Βεβαια αν συμβαινει κατι τετοιο μονο οταν γεννησω θα μπορεσουμε να το μαθουμε απλα θα πρεπει να ειναι ενημερως ο παιδιατρος για να κινηθει αναλογως και αυτο διορθωνεται μονο με εγχειρηση και επισης τα ωεφρα του το ενα ειναι λιγο πιο ψηλα και το αλλο πιο χαμηλα αλλα αυτο δεν δημιουργει προβλημα. Στεναχωρεθηκα λιγακι αλλα απο την αλλη ειπαμε οτι καταρχην μπορει να μην ειναι τιποτα και την Τριτη που θα παμε να ειναι γεματο αλλα και παλι να μην ειναι γεματο θα περιμενουμε μεχρι να γεννηθει και σε περιπτωση που εχει οντως ατρησια ειναι κατι που διορθωνεται. Απο την στιγμη που καρδουλα και κεφαλακι ειναι ολα ενταξει αρα θα το αντιμετωπισουμε αυτο.

Νασουλα μου μην στεναχωριεσαι, ειναι "προβληματα" επιλυσιμα και τα 2 που ανεφερεσ και τοσο η αντιμετωπιση οσο και η αναρωση εχουν ταχεια εξελιξη...

Ηρεμησε και απολαυσε την υπολοιπη εγκυμοσυνη κανωντας θετικες σκεψεις...και ολα θα πανε καλα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Νασουλα μου μην στεναχωριεσαι, ειναι "προβληματα" επιλυσιμα και τα 2 που ανεφερεσ και τοσο η αντιμετωπιση οσο και η αναρωση εχουν ταχεια εξελιξη...

Ηρεμησε και απολαυσε την υπολοιπη εγκυμοσυνη κανωντας θετικες σκεψεις...και ολα θα πανε καλα.

να σαι καλα koalaki μου.

Χρονια πολλα και για χθες βρε αγαπη μου.Δεν μπηκα καθολου ολη μερα.

Φυφαμε νωρις για Θεσ/νικη γιατι ειχαμε κατι δουλειες και μετα ειχα ραντεβου 8: η ωρα το απογευμα μκηκα μεσα 8:30 και φυγαμε απο το Γενεσις 10:45.

Να χαιρεσαι το ομορφο το ονοματακι μου την κορουλα σου και ολα να σας πηγαινουν οπως εσεις θελετε.

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

κοριτσια συγνωμη αλλα σημερ αμε τον πονοκεφαλο ειμαι ασυντονιστη!!

θα προσπαθησω να συνελθω δεν την παλευω και πολυ με τον υπολογιστη!!!

Αμαν βρε μαρακι μου.. Περαστικουλια...

dev338pr___.png

να σαι καλα koalaki μου.

Χρονια πολλα και για χθες βρε αγαπη μου.Δεν μπηκα καθολου ολη μερα.

Φυφαμε νωρις για Θεσ/νικη γιατι ειχαμε κατι δουλειες και μετα ειχα ραντεβου 8: η ωρα το απογευμα μκηκα μεσα 8:30 και φυγαμε απο το Γενεσις 10:45.

Να χαιρεσαι το ομορφο το ονοματακι μου την κορουλα σου και ολα να σας πηγαινουν οπως εσεις θελετε.

Ευχαριστω πολυ, δεν πειραζει που δεν μπηκες, πηγες ειδες το μωρακι σου.

Παρεπιπτοντως ημουν και εγω θεσσαλονικη εχθες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλεεεεεεεεεεεεε κοριτσια που ειστε...????????

Πατουσιτσααααααααααα μου στο φορουμ στην ενοτητα σπιτι μου σπιτακι μου υπαρχει ενα θεμα με τιτλο "σας αρεσει το πλεξιμο" και αυτη τη στιγμη ρωταει μια κοπελα πως μπορει να πλεξει παπουτσακια και το ψευδωνυμο αυτης: πατουσακι μου......!!!!!!!!!!! Καλο ε......?????? αντε εσυ που εισαι ειδικη ριξε καμια ιδεα....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου ομορφααααααα!!!!!!!Καλημερουυυυυυυυδια!!!!!

Πριν από λίγο ξύπνησα και μολις έκανε σεισμό πάλι!!!!Ελεος!!!!

Νασιουλα μου από την στιγμη που είναι επιλυσιμο το πρόβλημα μην ανησυχείς!!!Άσε που οταν ξαναπάς μπορεί και να μην υπαρχει.Απολαυσε το κι οταν γεννήσεις θα το διορθώσετε μια χαρά!!!

Μαρία μου άσχημη μέρα σημερα?Γιατί δεν κοιμήθηκες κοριτσάκι??

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...