Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι Ριτσα μου, καλό ειναι να τα κουβεντιαζουμε με τους αντρες μου, κάπως πρέπει να ξεσπάμε...αλλά να μην γινεται εμμονη...

Και να πω την αληθεια, η παρεα μας εδω στο ιντερνετ με κανει να ξεχνιεμαι αρκετα...........δεν καταλαβα ποτε εφτασα στην 39η μερα...και όπου να ναι θα ξερω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσουλακια μου παω για υπνο!!!!!!!!!Δεν αντεχω,νιωθω κουραση ενω δεν εκανα τιποτα!!!!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες σας φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!

Μααααααααααααααααατς!!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυυυυυτς!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι Ριτσα μου, καλό ειναι να τα κουβεντιαζουμε με τους αντρες μου, κάπως πρέπει να ξεσπάμε...αλλά να μην γινεται εμμονη...

Και να πω την αληθεια, η παρεα μας εδω στο ιντερνετ με κανει να ξεχνιεμαι αρκετα...........δεν καταλαβα ποτε εφτασα στην 39η μερα...και όπου να ναι θα ξερω...

Ηλιοβασιλεμα μου δεν ξεσπασα στον αντρα μου,και ευτιχως τα συζηταμε ολα....

Απλως εκεινο το διαστημα η ψυχολογια μου δεν ηταν καλη.....τα ειχα βαλει με τον εαυτο μου......και χωρις λογο εκλαιγα.....

Ενιωθα οτι το πιο φυσιλογικο πραγμα δεν μπορω να του το δωσω, που ξερω οτι το θελει παρα πολυ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσουλακια μου παω για υπνο!!!!!!!!!Δεν αντεχω,νιωθω κουραση ενω δεν εκανα τιποτα!!!!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες σας φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!

Μααααααααααααααααατς!!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυυυυυτς!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα μποτσακι μουυυυυυ!!!! και ονειρα γλυκα!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ηλιοβασιλεμα μου δεν ξεσπασα στον αντρα μου,και ευτιχως τα συζηταμε ολα....

Απλως εκεινο το διαστημα η ψυχολογια μου δεν ηταν καλη.....τα ειχα βαλει με τον εαυτο μου......και χωρις λογο εκλαιγα.....

Ενιωθα οτι το πιο φυσιλογικο πραγμα δεν μπορω να του το δωσω, που ξερω οτι το θελει παρα πολυ!!!!!

Ναι, λεγοντας ξεσπασμα εννοουσα ακομη και το κλαμα...Εμενα μου βγαινει ομως και καποιες φορες γκρινια...πχ αν δεν μπορεσουμε να ερθουμε σε επαφη ανα 2η γιατι εκ των πραγματων δεν γινεται παντα, ουτε ρομποτ ειμαστε, εχουμε και την μικρη, ε...τοτε καμια φορα λεω λογακια που πληγωνουν. Αλλα ευτυχως ο αντρας μου ειναι ηρεμος και με αγαπαει...

Καταλαβαινεις, πώς το λεω!;

Ναι, λεγοντας ξεσπασμα εννοουσα ακομη και το κλαμα...Εμενα μου βγαινει ομως και καποιες φορες γκρινια...πχ αν δεν μπορεσουμε να ερθουμε σε επαφη ανα 2η γιατι εκ των πραγματων δεν γινεται παντα, ουτε ρομποτ ειμαστε, εχουμε και την μικρη, ε...τοτε καμια φορα λεω λογακια που πληγωνουν. Αλλα ευτυχως ο αντρας μου ειναι ηρεμος και με αγαπαει...

Καταλαβαινεις, πώς το λεω!;

Εμεις ειμαστε το αντθετο απο εσας.......

Εγω ειμαι ηρεμη και ο αντρας μου ειναι τα λογακια που πληγωνουν χα!χα!

Εγω ξερω οτι σε ενα ζευγαρι ο ενας απο τους δυο πρεπει να υποχωρει και να μην το τραβανε στα ακρα.....

και πανω απ'ολα να καταλαβαινει ο ενας τον αλλον.......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ναι, συμφωνω...γιατι αν και οι δυο ημασταν μεσα στα νευρα, ζητω που καήκαμε!!!

Παντος ειχες απολυτο δικιο να μπω στην ΤΡΕΛΩ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!!!!!

Ειστε τελεια παρεα......

Ηλιοβασιλεμα μου θα πουμε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ η δεν θες ακομα?

Ολες οι τσουχρεςςςςς πηγανε για υπνο και ειμαστε η μοναδικες που εμαστε μεσα?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εχω απιστευτα αργο ιντερνετ, κολλαει συνεχεια, και με παρεξενευει που το κανει μερες τωρα...Και εχει τωρα καμια ωρα που μαυριζει ολη η οθονη...οποτε αναγκαστικα θα βγω και θα σε καληνυχτισω!!!!!!!!!!!!!!!

Αυριο θα βαλω τον αδερφο μου να κοιταξει λιγο το λαπτοπ για να μην εχω κανα προβλημα και πώς θα μπαινω στο καφε μας!!!!!!

Καλο βραδυ!!!!!αυριο παλι!!!!!!!!!Την Κυριακη Φευγετε με το βραδινο; Θα εχεις εκει στην Κρητη ιντερνετ;

Διαφημίσεις

Εχω απιστευτα αργο ιντερνετ, κολλαει συνεχεια, και με παρεξενευει που το κανει μερες τωρα...Και εχει τωρα καμια ωρα που μαυριζει ολη η οθονη...οποτε αναγκαστικα θα βγω και θα σε καληνυχτισω!!!!!!!!!!!!!!!

Αυριο θα βαλω τον αδερφο μου να κοιταξει λιγο το λαπτοπ για να μην εχω κανα προβλημα και πώς θα μπαινω στο καφε μας!!!!!!

Καλο βραδυ!!!!!αυριο παλι!!!!!!!!!Την Κυριακη Φευγετε με το βραδινο; Θα εχεις εκει στην Κρητη ιντερνετ;

Την κυριακη 10 το βραδυ φευγουμε,θα προσπαθεισω να εχω!!!!!

Καλο βραδυ !!!!!Ηλιοβασιλεμα μου τα λεμε αυριο!!!!φιλακια!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλημέρα τσούπρες...ηλιοβασίλεμα μου, υπομονή..θα περάσουν οι μέρες και θα δούμε τα αποτελέσματα!!κοαλάκι είχες γιορτή?γεννέθλια??κατι έχασα μάλλον!!πρωινό ξύπνημα σήμερα!!!ο μικρός μου κλοτσάει πολύ!!!

Καλημεραααααααααααα κοριτσακια μου....!!!!

Τι κανετε...??????

Εμεις κοιμηθηκαμε πολυυυυυ καλαααα.....!!!!!!!

Σοτσαφακι μου ειχα γιορτη εχθες..!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ευχομαι τα πιο θετικα νεα να εχεις....για να αποτρελαθεις...!!!!

Ριτσακι μου εαν η χοριακουλα σου ηταν τις αλλες φορες 0 τοτε καλυτερα θα ηταν να επισκεφθεις τον γιατρο σου...

Τα αλλα γαλιαντρακια τι κανουν....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

sotsafi σε ξύπνησε το μωράκι του με τις κλωτσιές του;;;Ωραία συναισθήματα....

Κοαλάκι, η Μαριάννα σε τάραξε στις αγκαλιές επειδή χθες δεν σε είδε πολύ; Ο οφθαλμίατρος τί είπε γιατ ο κριθαράκι; ακομη σε ενοχλεί; πού θα το αφαιρέσεις; σε δημόσιο;

Σήμερα έχει ρεπό ο άντρας μου, οπότε λογικά θα κάνουμε καμιά βόλτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...