Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μου εγω θα παω για υπνο, κλεινουν τα ματια μου...!!!!!!

Ειμαι πολυ κουρασμενη και με πολυ λιγο υπνο γιατι σηκωθηκα αγρια χαραματα να φυγω για θεσσαλονικη.

Συμπεθερα μου δωσε φιλακια στο γαμπρουλη μου....!!!!! Παω στη νυφη εγω...!!!

Μαρακι μου μια χαρα, βαστα γερααααααα.....!!!!!!!

Ριτσακι μου εδω ειμαστε, εδω θα ειμαστε και θα το δεις...συντομα ολα θα πανε καλυτερααααααα......!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω οοοοολες και παλι για τις πανεμορφες ευχες σας, να ειστε παντα καλα....!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοτοπουλακια μου....!!!!! Φιλακιαααααααα....!!!!!!!

Τα λεμε αυριο.....!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι μου,καλη σου νυχτα και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!Φιλακια στο φουρτουνακι σου!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο Μαρακι μου για την μικρουλα σου!!!!!

η χοριακη μου ηταν <2,00 Μαρακι μου....

και παλι δνε ηταν μηδεν μπορει να ειναι αρνητικη αλλα δεν ειναι μηδεν μηπως πρεπει να πας τελικα να σε δει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

κοριτσια μου εβαλε κολοχερο για το φαι και τον αιματοκριτη αλλα δεν μπορω να κανω κατι!

τσπα παω για νανι δεν την παλευω!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες τις θετικες σκεψεις και ολη την στηριξη ολο αυτο το διαστημα!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

και παλι δνε ηταν μηδεν μπορει να ειναι αρνητικη αλλα δεν ειναι μηδεν μηπως πρεπει να πας τελικα να σε δει!

Μαρακι μου να σου πω την αληθεια και εμενα αυτο με προβληματισε οτι δεν ειναι μηδεν,γιατι εχω κανει κι'αλλες φορες και ητανε μηδεν!!!!!

Σε λιγο καιρο θα φανει,δεν μου ειπε για να με δει,μου ειπε να αδιαθετησω και μετα να κανουμε εναν υπερυχο να δουμε τι ειναι!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

κοριτσια μου εβαλε κολοχερο για το φαι και τον αιματοκριτη αλλα δεν μπορω να κανω κατι!

τσπα παω για νανι δεν την παλευω!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες τις θετικες σκεψεις και ολη την στηριξη ολο αυτο το διαστημα!!!!!

Καληνυχτα Μαρακι μου!!!!!και ονειρα γλυκα......

και σε ολες τις τσουχτρες μουυυυυυυ!!!!!τα λεμε αυριο γαλιαντρεςςςςς μουυυυυ!!!!!φιλακια!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοαλάκι μου γλυκο, χρονια πολλα ξανά!!!!Να ειστε ολοι καλά!!!!

Μaeve εχει και η ngn διαβητη κυησης και τρυπιέται!!! Ειχα και εγω... Υπομονή και άντεξε για το μπεμπε σου!!!

Ρίτσα, πόσο ακριβως βγηκε η χοριακή; Τον επομενο μηνα θα ξερεις....

Ηλιοβασιλεμα μου η κουρουλα σου τι κανει?

Εσυ καλα εισαι?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ελα Ριτσα μου, καλα ειμαστε...Δεν ξεκινησα ακομη σιδηρο στην μικρη...λειπουν κ οι παιδιατροι με διακοπες κ περιμενω να καταληξω σε ποιον θα την παω....

Εγω τιποτα απο θεμα περιοδου, ειμαι 38 προς 39η χωρις να ξερω πότε θα αδιαθετησω...

Ελα Ριτσα μου, καλα ειμαστε...Δεν ξεκινησα ακομη σιδηρο στην μικρη...λειπουν κ οι παιδιατροι με διακοπες κ περιμενω να καταληξω σε ποιον θα την παω....

Εγω τιποτα απο θεμα περιοδου, ειμαι 38 προς 39η χωρις να ξερω πότε θα αδιαθετησω...

Ηλιοβασιλεμα μου λες να εχουμε τιποτα???????Κανενα καλο νεο?Θα γινει μεγαλο γλεντι!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι εχουμε και τις διακοπες....τελικα για να βρεις εναν καλο γιατρο ειναι μπερδεμα....

Αυτες οι πολυκιστικες!!!!!!

Εγω εχω ανχγωθει λιγο μεχρι να δω τι ειναι,αλλα θα κανω υπομονη δεν μπορω να κανω κατι αλλο!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηλιοβασιλεμα μου λες να εχουμε τιποτα???????Κανενα καλο νεο?Θα γινει μεγαλο γλεντι!!!!!!!!!

Λες Μποτσακι μου να εχουμε κανενα καλο νεο απο το ηλιοβασιλεμα μας!!!!

Μακαρι !!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Μποτσακι δεν ξερω, δεν λεω τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ξερω ποση διαρκεια κυκλου μπορει να εχω... Μετα απο 2 χρονια αντισυλληπτικα που ειχα ρυθμισμενη περιοδο 28 ημερων, ακομη και την ωρα ηξεραπού θα αδιαθετουσα...αλλα από Φεβρουαριο που σταματησα..αλλα ντα αλλων...και καμια φορα δεν αδιαθετησα φυσικά, χωρις να παρω προγεστερονη...

Τωρα με ΤΗΠ 2/7 ειναι η πρωτη ουσιαστικα περιοδος που αφησα να δω ποτε και αν θα αδιαθετησω...χωρις να ξερω αν εκανα γονιμες μερες και ποτε....Εχω πει ότι θα αφησω περιπου 45 μερες και αν ειμαι, θα τρελαθω αλλιως προγεστερονη για να αδιαθετησω επιτελους!!!!!!!!!

Μποτσακι δεν ξερω, δεν λεω τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ξερω ποση διαρκεια κυκλου μπορει να εχω... Μετα απο 2 χρονια αντισυλληπτικα που ειχα ρυθμισμενη περιοδο 28 ημερων, ακομη και την ωρα ηξεραπού θα αδιαθετουσα...αλλα από Φεβρουαριο που σταματησα..αλλα ντα αλλων...και καμια φορα δεν αδιαθετησα φυσικά, χωρις να παρω προγεστερονη...

Τωρα με ΤΗΠ 2/7 ειναι η πρωτη ουσιαστικα περιοδος που αφησα να δω ποτε και αν θα αδιαθετησω...χωρις να ξερω αν εκανα γονιμες μερες και ποτε....Εχω πει ότι θα αφησω περιπου 45 μερες και αν ειμαι, θα τρελαθω αλλιως προγεστερονη για να αδιαθετησω επιτελους!!!!!!!!!

Λες ηλιοβασιλεμα μου να εγινε το θαυμα!!!!!

Ξερεις μερικες φορες σου ερχεται χωρις να το περιμενεις.....ειναι να μην τρελαθειςςςςςςςς!!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Λες ηλιοβασιλεμα μου να εγινε το θαυμα!!!!!

Ξερεις μερικες φορες σου ερχεται χωρις να το περιμενεις.....ειναι να μην τρελαθειςςςςςςςς!!!!!!!

Ναι, όντως................αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι ολες αυτες τις μερες και οτι ειναι να ερθει, ας ερθει!!!!!

Αλλα αν ειναι κατι θετικό, θα αποτρελαθω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλυτερα,μη λες τιποτα!!!!!!Δεν θα ξεχασω οτι αυτη τη φορα που εμεινα εγκυος καπως ετσι την ειδα.Να φανταστεις ειχα παρει το τεστ απο το βραδυ και περιμενα να ερθει ο αντρας μου στις 7 το πρωι απο δουλεια να το κανω και μολις το εκανα πηγα ξαπλωσα να κοιμηθω παλι κι εμεινε ο αντρας μου να το δει!!!!!!!Τοσο σιγουρη ημουν οτι δεν ειμαι!!!!Και με σταθερο κυκλο μπαμ!!!!!!!!!!Οποτε ολα ειναι σχετικα!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι, όντως................αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι ολες αυτες τις μερες και οτι ειναι να ερθει, ας ερθει!!!!!

Αλλα αν ειναι κατι θετικό, θα αποτρελαθω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυ καλα κανεις ηλιοβασιλεμα μου,γιατι αν το βαλεις στο μυαλο σου και δεν εισαι μετα απογοητευεσαι και ειναι πολυ ψυχοφθορο για μια γυναικα.....

Το εχω περασει και αυτο το σταδιο.......

Στην τελευταια σπεασρματεγχηση με ειχε πιασει ενα πραγμα και μου μιλαγε ο αντρας μου και εγω εκλαιγα χωρις λογο ,συνεχεια.......

Αλλα πηγα στην παναγια τισ Τηνου και ευτηχως συνηλθα!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...