Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαράκι μου καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κολλουσε το ιντερνετ και μου εχει σπάσει τα νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλά δεν προλαβα νωριτερα να τα γραψω στα κορίτσια......

Για πες, πώς σας φάνηκε η μπεμπουλα σας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γαλιαντρες μου 200 σελιδες φτασαμε χιχι!!!

Αυτα ειναι νεααααααααα........!!!!!!!!!

Οχι για τις 200 σελιδες αλλα ουτε γιατι η μπεμπα ειναι καλα (αυτο το ξεραμε σιγουρα) αλλα γιατι ο τραχηλος ειναι κλειστοοοοοοοοοοοοοοοοος....!!!!!!!!!

Γιουυυυυυυυυυυυυυυυυπι.............!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα τσουπρες απο το κιν δεν μπορουσα να μπω δεν ξερω γιαιτ εστειλα να σας πει το Ηλιοβασιλεμα τα νεα μου!

Η μικρη ειναι καλα και 1800 γραμ ακριβως στις 22 του μηνα θα ξανα παω για υπερηχο και καρδιοτοκογραφο!

Ριτσακι μου δεν πειραζει καθε εμποδιο για καλο δεν ξερεις γιατι εγινε!Αλλα να ρωτησω κατι ποσο ακριβως ηταν η χοριακη σου?

μηπως να ξανακανες επειδη γινονται και λαθη δεν θελω να σου φουσκωσω τα μυαλα ουτε να σπαταλας λεφτα απλα και στην αγορομαμαμυ λαθος καναν για αυτο το λεω!Αλλα οπως και να εχουν τα πραγματα εμπλεξες με μας του χρονου τετοια εποχη αν δεν το κρατας αγκαλια θα εισαι στο μηνα σου διαταγη!!!

Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον!!!!

Μπραβο Μαρακι μου για την μικρουλα σου!!!!!

η χοριακη μου ηταν <2,00 Μαρακι μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μακαρι να ειναι κυστη.....

Τωρα τελευταια ειχα πονους στην επαφη.....

λες να ειναι κυστη βρε κοριτσια.....

Ριτσακι μου αυτοι οι πονοι κατα την επαφη ειναι η λεγομενη δυσπαρευνια, την εχω φαει με το κουταλι και ναι οφειλεται σε κυστη που την προκλαει καποια νοσος (τουλαχιστον σε εμενα). Εχω κανει ηδη ενα χειρουργειο...

Αν θελεις τα λεμε αναλυτικοτερα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι μου γλυκο, χρονια πολλα ξανά!!!!Να ειστε ολοι καλά!!!!

Μaeve εχει και η ngn διαβητη κυησης και τρυπιέται!!! Ειχα και εγω... Υπομονή και άντεξε για το μπεμπε σου!!!

Ρίτσα, πόσο ακριβως βγηκε η χοριακή; Τον επομενο μηνα θα ξερεις....

Διαφημίσεις

Τις 200 θα τις φτάναμε, αυτό ηταν σίγουρο!!!!!!αλλά σε πόσες μερες από την 100η σελίδα;;;;;;;;;;;;;

Από 13/7.............σε λιγοτερο από μηνα................Γαλιαντρες ολες μας!!!!!!!!!!!1

Αυτα ειναι νεααααααααα........!!!!!!!!!

Οχι για τις 200 σελιδες αλλα ουτε γιατι η μπεμπα ειναι καλα (αυτο το ξεραμε σιγουρα) αλλα γιατι ο τραχηλος ειναι κλειστοοοοοοοοοοοοοοοοος....!!!!!!!!!

Γιουυυυυυυυυυυυυυυυυπι.............!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι ειναι ενω σπρωχνει λογω πρωταθλητισμου λεει που εκανα στα νιατα μου ειναι σφιχτος και αδιαρηκτος για αυτο λεει γεννησα δυσκολα στο γιο μου και δεν εκανα διαστολη!

αλλα αυτο στην παρουσα φαση μας σωζει γιατι σκεψου οτι εκανε τον σταυρο του ο ανθρωπος αυτη σπρωχνει συνεχεια αν δεν ηταν κλειστος και 30 χιλιοστα αλλα λιοτερος θα εειχα ηδη γεννησει!~

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ριτσακι μου αυτοι οι πονοι κατα την επαφη ειναι η λεγομενη δυσπαρευνια, την εχω φαει με το κουταλι και ναι οφειλεται σε κυστη που την προκλαει καποια νοσος (τουλαχιστον σε εμενα). Εχω κανει ηδη ενα χειρουργειο...

Αν θελεις τα λεμε αναλυτικοτερα...

koalaki μου πες μου ανατικοτερα......

Αλλα εμενα μου ειπε οτι μπορει να δημιουργειθηκε απο την ωορεξια!!!!

Για πες μου και τι χειρουργιο γινετε?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσιααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Τι ωραια νεααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Μαριααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

1800 η μπεμπα και κλειστος τραχηλος?????????

Τελειαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου την εκρυβε την μουριτσα σημερα η μαιμου????????

Πολυ ωραια Μαρακι μου,ολα πανε κατευχην!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

τσααααααααα!!! Ριτσακι μου την επομενη φορα ευχομαι να ειναι η τυχερη! Καλα εκανες και δεν ειχαν παρει τα μυαλα σου αερα οπως λες γιατι η προσγειωση ειναι αποτομη! Απο ΄κει και περα ευχομαι να ειναι κατι απλο...

ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ?? ΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕΕΕΕ!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εγω θα παω για υπνο, κλεινουν τα ματια μου...!!!!!!

Ειμαι πολυ κουρασμενη και με πολυ λιγο υπνο γιατι σηκωθηκα αγρια χαραματα να φυγω για θεσσαλονικη.

Συμπεθερα μου δωσε φιλακια στο γαμπρουλη μου....!!!!! Παω στη νυφη εγω...!!!

Μαρακι μου μια χαρα, βαστα γερααααααα.....!!!!!!!

Ριτσακι μου εδω ειμαστε, εδω θα ειμαστε και θα το δεις...συντομα ολα θα πανε καλυτερααααααα......!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω οοοοολες και παλι για τις πανεμορφες ευχες σας, να ειστε παντα καλα....!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοτοπουλακια μου....!!!!! Φιλακιαααααααα....!!!!!!!

Τα λεμε αυριο.....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

τσααααααααα!!! Ριτσακι μου την επομενη φορα ευχομαι να ειναι η τυχερη! Καλα εκανες και δεν ειχαν παρει τα μυαλα σου αερα οπως λες γιατι η προσγειωση ειναι αποτομη! Απο ΄κει και περα ευχομαι να ειναι κατι απλο...

ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ?? ΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕΕΕΕ!!!

Αγοροmummy μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μου εγω θα παω για υπνο, κλεινουν τα ματια μου...!!!!!!

Ειμαι πολυ κουρασμενη και με πολυ λιγο υπνο γιατι σηκωθηκα αγρια χαραματα να φυγω για θεσσαλονικη.

Συμπεθερα μου δωσε φιλακια στο γαμπρουλη μου....!!!!! Παω στη νυφη εγω...!!!

Μαρακι μου μια χαρα, βαστα γερααααααα.....!!!!!!!

Ριτσακι μου εδω ειμαστε, εδω θα ειμαστε και θα το δεις...συντομα ολα θα πανε καλυτερααααααα......!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω οοοοολες και παλι για τις πανεμορφες ευχες σας, να ειστε παντα καλα....!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοτοπουλακια μου....!!!!! Φιλακιαααααααα....!!!!!!!

Τα λεμε αυριο.....!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστω koalaki ΜΟΥ!!!! Καληνυχτα σου....και ονειρα γλυκα koalaki μου!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...