Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ριτσακι μου δεν πηραζει!!!!!!Ολα καλα θα πανε!!!!!!!Δεν το βαζουμε κατω εμεις με τιποτα!!!!!!!!!Εδω ειμαστε και θα ταλεμε!!!!!!!Θα δεις οτι ο κοσμος να χλασει,εγκυος θα μεινεις!!!!!!!!!

maeve μου υπομονη κι ολα θα γινουν,ολα θελουν την απαιτουμενη υπομονη.Τα νεα απο τον υπερηχο παντως ειναι πολυ καλα!!!!!!!!Τελειααααα!!!!!!Καλα αποτελεσματα και με την β'επ. να εχεις!!!!!!

Κοριτσια κατεβαινω λιγο κατω για κατι δουλιτσες και θα μιλησουμε μετα!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσακι μου δεν πηραζει!!!!!!Ολα καλα θα πανε!!!!!!!Δεν το βαζουμε κατω εμεις με τιποτα!!!!!!!!!Εδω ειμαστε και θα ταλεμε!!!!!!!Θα δεις οτι ο κοσμος να χλασει,εγκυος θα μεινεις!!!!!!!!!

maeve μου υπομονη κι ολα θα γινουν,ολα θελουν την απαιτουμενη υπομονη.Τα νεα απο τον υπερηχο παντως ειναι πολυ καλα!!!!!!!!Τελειααααα!!!!!!Καλα αποτελεσματα και με την β'επ. να εχεις!!!!!!

Κοριτσια κατεβαινω λιγο κατω για κατι δουλιτσες και θα μιλησουμε μετα!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααα!!!!!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!

ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΟΥΡΛΟΥΔΕΣΣΣΣΣ!!!!! ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΟΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η' ΚΥΣΤΗ!!!!!

ΑΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΘΑ ΘΕΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ...

ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΞΕΡΩ!!!!

patoysitsa ΜΟΥ ΑΠΛΟΣ ΤΩΡΑ ΦΤΟΥ!!!!ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΔΕΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΕΙΧΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ!!!!

αχ μαναρακι μου αυτο σκεφτομουν!!!!!καθε εμποδιο για καλο!!!!!!!!!φαντασου να ησουν....θα ερθει την καταλληλοτερη στιγμη το μωρακι σου!!!!!!!!!!!

ολα τελεια θα πανε!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αχ μαναρακι μου αυτο σκεφτομουν!!!!!καθε εμποδιο για καλο!!!!!!!!!φαντασου να ησουν....θα ερθει την καταλληλοτερη στιγμη το μωρακι σου!!!!!!!!!!!

ολα τελεια θα πανε!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

patoysitsa μου δεν μου στιχοισε που δεν ειμαι,απλως το χειρουργιο φοβαμαι!!!!

Μακαρι να ειναι κυστη!!!!

γιατι ο πολυποδας για να βγει θελει αποξηση,δηλαδη σαν εκτρωση ειναι.....

δεν θελω να μου συμβει για δευτερη φορα.....patoysitsa μου!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

patoysitsa μου δεν μου στιχοισε που δεν ειμαι,απλως το χειρουργιο φοβαμαι!!!!

Μακαρι να ειναι κυστη!!!!

γιατι ο πολυποδας για να βγει θελει αποξηση,δηλαδη σαν εκτρωση ειναι.....

δεν θελω να μου συμβει για δευτερη φορα.....patoysitsa μου!!!!

Μη φοβασαι μαναρακι μου!!!!!!!!κυστη θα ειναι!!!!!!!!σιγα μην ειναι πολυποδας...........και ποσο μαλλον σε τοσο μικρο διαστημα παλι πολυποδας.......δεν το πιστευω να ειναι.ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!

d.gif

εγω έχω μια φίλη που έχει κύστη και ο γιατρός της της είπε οτι μπρεί να έχει πόνο στην επαφή ή πολύ αίμα στην περίοδο!!πολύ μικρό διάστημα για να είναι πολύποδας ξανα!!

εγω έχω μια φίλη που έχει κύστη και ο γιατρός της της είπε οτι μπρεί να έχει πόνο στην επαφή ή πολύ αίμα στην περίοδο!!πολύ μικρό διάστημα για να είναι πολύποδας ξανα!!

σοτσαφι μου,αυτο λεω και εγω........πολυ μικρο χρονικο διαστημα για πολυποδα παλι..................:confused::confused::confused::confused:

καμια κυστουλα θα ειναι!!!!

d.gif

ΠΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΒΡΕ!!!!!koalaki moy?

ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ,ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ.....

Δεν μπορει συνεχεια να βρεχει...

Ακομα και η αγγλια που φημιζεται για το βροχερο κλιμα της καποια στιγμη ο ηλιος λαμπει...ΚΑΙ ΕΚΕΙ.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

koalaki χρονια σου πολλά!οτι επιθυμείς!τώρα το είδα!καλα εχω χάσει πολλά επεισόδια δε μπορώ να βγάλω άκρη.Δυστυχως δε μπορω να μπαίνω κάθε μέρα κ χάνω πολλά!διακοπούλες θα πάτε?

Ναι θα παμε διακοπουλες, φευγουμε τη δευτερα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσακια μου και παλι για τις ευχες σας μια μια ξεχωριστα αλλα και ολες μαζι....!!!!!! Ειστε αξιαγαπητες....!!!!!!! Να ειστε καλα....!!!!!!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα τσουπρες απο το κιν δεν μπορουσα να μπω δεν ξερω γιαιτ εστειλα να σας πει το Ηλιοβασιλεμα τα νεα μου!

Η μικρη ειναι καλα και 1800 γραμ ακριβως στις 22 του μηνα θα ξανα παω για υπερηχο και καρδιοτοκογραφο!

Ριτσακι μου δεν πειραζει καθε εμποδιο για καλο δεν ξερεις γιατι εγινε!Αλλα να ρωτησω κατι ποσο ακριβως ηταν η χοριακη σου?

μηπως να ξανακανες επειδη γινονται και λαθη δεν θελω να σου φουσκωσω τα μυαλα ουτε να σπαταλας λεφτα απλα και στην αγορομαμαμυ λαθος καναν για αυτο το λεω!Αλλα οπως και να εχουν τα πραγματα εμπλεξες με μας του χρονου τετοια εποχη αν δεν το κρατας αγκαλια θα εισαι στο μηνα σου διαταγη!!!

Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Το Μαρακι τελείωσε με την ντοπλερ εδώ και καμιά ωρίτσα αλλα κολλουσε το ιντερνετ και δεν μπορουσα να σας γραψω!!! 1800κιλά η μπέμπα, δεν ειδαν προσωπάκι, κλειστός ο τραχηλος και 30 χιλιοστα!!!

Μακαρι να ειναι κυστη.....

Τωρα τελευταια ειχα πονους στην επαφη.....

λες να ειναι κυστη βρε κοριτσια.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...