Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσιααααααα μουυυυυυυ ηρθααααα.....!!!!!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυ για τις ευχες και την αγαπη σας, να ειστε καλα οοοοοοοολες....!!!!!!!!!!

Πηγα και οφθαλμιατρο, θα ξαναπαω μετα τις διακοπες για να μου αφαιρεσει το κριθαρακι επιτελους...!!!!!!

Ngn μου ο ανδρας γιορταζε.....????χρονια του πολλαααα, οτι επιθυμει....!!!! Να τον χαιρεσαι.....!!!!!!

Μαριαααααααα πηγες για εξεταση...????? περιμενουμε νεαααα...!!!!!

Ολα τα υπολοιπα πουλακια καλα ειναι....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου γειά σας!Εχω να μπω πολύυυυυυυ καιρό,τι κάνετε?μου λείψατε!!Είχα τα ψυχολογικά μου κ δεν έμπαινα(μου βρηκαν διαβήτη κύησης κ κάνω διαιτα και τρυπιεμαι!φρικη!:mad:)Μολις γύρισα απο τον υπέρηχο,ειδα τον μπεμπάκο μου ειμαστε 19 εβδ και 6 ημερων και 22 ποντους,325 γραμμαρια.μια χαρα,μου εφυγε λιιιγο το αγχος.Αν θυμαμαι καλα ειμαστε κοντα με τη May..

Αυριο θα ξέρω ποτε θα παω για β΄επιπεδου.Παω να διαβάσω τα νέα σας μιας κ ελειψα τοσο καιρο εχουν μαζευτει πολλα απο οτι ειδα.

Χαθηκες οντως...!!!!! Θα το ελεγξεις απο εδω και περα και ολα θα πανε καλα...!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

1385 γρ και ειχε πεσει απο την καμπυλη της γιατι ενω σε ολη την κυηση ηταν μπροστα 16-18 ημερες τωρα ειναι 7 ημερες μπροστα και τους ανησηχησε η πτωση!

εσενα ποσο ηταν την τελευταια φορα?

στην αδερφή μου την κόρη της την έβγαζαν μια βδομάδα μικρότερη συνέχεια , εεε έφαγε όλο τον ένατο κανονικότατα και έκανε ένα κορίτσαρο 3500 κιλά!!πέφτουν έξω με το βαρός!!και γενικα με όλους τους υπολογισμούς!!εμένα μέχρι τώρα μου έλεγε οτι ήταν δυο μέρες μικρότερο, τελευταία φορά μου είπε τρεις μέρες μεγαλύτερο!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΤΕΛΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!ΜΗΛΕΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η' ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η' ΚΥΣΤΗ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΥΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ!!!!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ.....

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΕΑ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!!!!

δεν πειράζει κούκλα μου, την άλλη φορά να δείτε απο τι είναι να ξεμπερδέψεις και με αυτό!!προσπάθησε να ξεκουράσεις τον οργανισμό σου τώρα στις διακοπές!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΤΕΛΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!ΜΗΛΕΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η' ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η' ΚΥΣΤΗ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΥΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ!!!!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ.....

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΕΑ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!!!!

Ριτσακι μου δεν πειραζει καλη μου, κατι που δεν ηρθε τωρα δεν σημαινει οτι θα αργησει. Ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου και θα ανταμειφθεις...!!!!!

Ξεκουρασου, χαλαρωσε, απολαυσε τις διακοπες και θα ειναι υπερ σου ουαν γυρισεις ολα.....!!!!!!!!

Να ξερεις ΠΑΝΤΑ μετα απο μια ΜΠΟΡΑ βγαινει ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

στην αδερφή μου την κόρη της την έβγαζαν μια βδομάδα μικρότερη συνέχεια , εεε έφαγε όλο τον ένατο κανονικότατα και έκανε ένα κορίτσαρο 3500 κιλά!!πέφτουν έξω με το βαρός!!και γενικα με όλους τους υπολογισμούς!!εμένα μέχρι τώρα μου έλεγε οτι ήταν δυο μέρες μικρότερο, τελευταία φορά μου είπε τρεις μέρες μεγαλύτερο!!

κοπελα μου τι κανεις?

εμενα δεν βγαινει μικροτερο αλλα εβγαινε μεγαλυτερο 20 ημερες και τωρα εβγαινε 7 ημερες οποτε ανησηχησαν!η γυναικολογος μου μου ειπε οτι ισως φταιει η πτωχη διατροφη μου αλλα δεν μπορω να κανω κατι!

Επισης αν μπορουσα να παρω ολο τον ενατο δν θα με ενοιαζε εγω κινδυνευω να γεννησω απο μερα σε μερα!!θα δειξει σε ευχαριστω για το κουραγιο ππου μου δινεις παντως!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσιααααααα μουυυυυυυ ηρθααααα.....!!!!!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυ για τις ευχες και την αγαπη σας, να ειστε καλα οοοοοοοολες....!!!!!!!!!!

Πηγα και οφθαλμιατρο, θα ξαναπαω μετα τις διακοπες για να μου αφαιρεσει το κριθαρακι επιτελους...!!!!!!

Ngn μου ο ανδρας γιορταζε.....????χρονια του πολλαααα, οτι επιθυμει....!!!! Να τον χαιρεσαι.....!!!!!!

Μαριαααααααα πηγες για εξεταση...????? περιμενουμε νεαααα...!!!!!

Ολα τα υπολοιπα πουλακια καλα ειναι....??????

πολυχρονη και παλι κουκλα μου!εκανα εξετασεις και καρδιοτοκογραφφο το πρωι και τωρα ντοπλερ στις 8 το απογευμα παω να ετοιμαστωωωωωωω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

δεν πειράζει κούκλα μου, την άλλη φορά να δείτε απο τι είναι να ξεμπερδέψεις και με αυτό!!προσπάθησε να ξεκουράσεις τον οργανισμό σου τώρα στις διακοπές!!!

ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ!!!!ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσακι μου δεν πειραζει καλη μου, κατι που δεν ηρθε τωρα δεν σημαινει οτι θα αργησει. Ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου και θα ανταμειφθεις...!!!!!

Ξεκουρασου, χαλαρωσε, απολαυσε τις διακοπες και θα ειναι υπερ σου ουαν γυρισεις ολα.....!!!!!!!!

ΠΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΒΡΕ!!!!!koalaki moy?

ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ,ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

koalaki χρονια σου πολλά!οτι επιθυμείς!τώρα το είδα!καλα εχω χάσει πολλά επεισόδια δε μπορώ να βγάλω άκρη.Δυστυχως δε μπορω να μπαίνω κάθε μέρα κ χάνω πολλά!διακοπούλες θα πάτε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

koalaki ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηρθα και εγω κοριτσια!!!!!!!!!χαζευα στο νετ........!ριτσα μου,δεν πειραζει μαναρακι μου......ο επομενος μηνας θα ειναι πιο τυχερος!!!!!

με τον πολυποδα τι θα κανεις τωρα??τι σου ειπε ο γιατρος???

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μαρακι μου περιμενουμε νεακια σου!!!!!!!!!!!!!!!

ολα θα ειναι υπεροχαααααααααααααα!!!!!!!!!ειμαι σιγουρηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ηρθα και εγω κοριτσια!!!!!!!!!χαζευα στο νετ........!ριτσα μου,δεν πειραζει μαναρακι μου......ο επομενος μηνας θα ειναι πιο τυχερος!!!!!

με τον πολυποδα τι θα κανεις τωρα??τι σου ειπε ο γιατρος???

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η' ΚΥΣΤΗ!!!!!

ΑΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΘΑ ΘΕΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ...

ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΞΕΡΩ!!!!

patoysitsa ΜΟΥ ΑΠΛΟΣ ΤΩΡΑ ΦΤΟΥ!!!!ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΔΕΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΕΙΧΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

κοπελα μου τι κανεις?

εμενα δεν βγαινει μικροτερο αλλα εβγαινε μεγαλυτερο 20 ημερες και τωρα εβγαινε 7 ημερες οποτε ανησηχησαν!η γυναικολογος μου μου ειπε οτι ισως φταιει η πτωχη διατροφη μου αλλα δεν μπορω να κανω κατι!

Επισης αν μπορουσα να παρω ολο τον ενατο δν θα με ενοιαζε εγω κινδυνευω να γεννησω απο μερα σε μερα!!θα δειξει σε ευχαριστω για το κουραγιο ππου μου δινεις παντως!

όλα καλά θα πάνε!!μήπως αν τρώς λίγο αλλά πιο παχυντικά φαγητά θα βοηθούσε??θα σε έχουμε κι άλλες βδομάδες στην παρέα μας!!άσε να δροσίσει πρώτα και βλέπουμε μετα για γενητούρια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...