Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

και που μενουν οι γοεις σου????απεναντι απο το σπιτι σου????????ααχχαχαχαχαχααχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με κανες και γελασα συμπεθερα!!!!!!!!!!

Ναι.10 λεπτα με το αυτοκινητο!!!!!!Σου λεω εχουμε πολυ πλακα!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε εγω δεν μπορω να συγκρατηθω αν θελω κλαψω θα κλαψω και αν θελω να γελασω θα γ3ελασω με την καρδια μου!απλα πολλες φορες την πατησα γιαιτ δειχνω τ;α συναισθηματα μου και το εκμεταλευονται καταλβες!

Αυτο σου λεω κι εγω κοριτσακι!!!!!!!!!

Αφου ουτως η αλλως θα το πληρωσεις!!!!!!!!!!!Ειτε κλαψεις ειτε γελασεις!!!!!

Οποτε γιατι να προσπαθησεις να το κρυψεις???Κι ασε τους αλλους γιατι πληρωνουν τα δικα τους!!!!χιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!;);););););)

1sh1p2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

και που μενουν οι γοεις σου????απεναντι απο το σπιτι σου????????ααχχαχαχαχαχααχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με κανες και γελασα συμπεθερα!!!!!!!!!!

μωρε μη το πειραζεις το μποστανι!!!!!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ναι.10 λεπτα με το αυτοκινητο!!!!!!Σου λεω εχουμε πολυ πλακα!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!

ε,ενταξει συμπεθερα εισαι δικαιολογημενη......10 λεπτα....ειναι μια Α αποσταση!!!!!εχεις δικιο!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!δεν υπαρχεις!!!!!χαχααχχαχαχχαχχα!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

μωρε μη το πειραζεις το μποστανι!!!!!!!!!!

ε,μα φιλεναδα τα θελει ο κωλος της!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ε,ενταξει συμπεθερα εισαι δικαιολογημενη......10 λεπτα....ειναι μια Α αποσταση!!!!!εχεις δικιο!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!δεν υπαρχεις!!!!!χαχααχχαχαχχαχχα!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχααχχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!

Ετσι κανουμε παιδι μου σου λεω!Εχουμε θεμα με τον πατερα μου μεγαλο!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

στην ψυχιατρικη λεγεται Ηλεκτρειο συμπλεγμα και ειναι παρομοιο με το οιδοιποδιο οσες ξερεται την ιστορια με την Ηλεκτρα θα καταλαβαινεται!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

στην ψυχιατρικη λεγεται Ηλεκτρειο συμπλεγμα και ειναι παρομοιο με το οιδοιποδιο οσες ξερεται την ιστορια με την Ηλεκτρα θα καταλαβαινεται!

Α γεια σου!!!!!!!!!!Αυτο ακριβως!!!!!!!!!;);););););)

1sh1p2.png

Τι είναι το σύνδρομο της Ηλέκτρας;

Το σύνδρομο της Ηλέκτρας είναι το γυναικείο αντίστοιχο του Οιδιπόδειου συνδρόμου. Όταν αναφερόμαστε σε αυτά τα σύνδρομα, μιλάμε για ένα σύμπλεγμα ασυνείδητων σκέψεων και ιδεών που εστιάζονται στην επιθυμία να «κατέχουμε» το γονέα του αντίθετου φύλου και να «εξοντώσουμε» το γονέα του ίδιου φύλου. Σύμφωνα με την παραδοσιακή Φροϋδική θεωρία το σύνδρομο αυτό εμφανίζεται περίπου στην ηλικία μεταξύ 3 και 5 ετών και αποτελεί ένα παγκόσμιο αναπτυξιακό στάδιο που εμφανίζεται σε όλους τους πολιτισμούς. Επιλύεται εν μέρει μέσω της κατάλληλης ταύτισης του παιδιού με το γονέα του ίδιου φύλου, ενώ η πλήρης επίλυση έρχεται όταν το παιδί «ανακαλύψει εκ νέου» με πιο ώριμο τρόπο το γονέα του αντίθετου φύλου ως ερωτικό «αντικείμενο». Ο Φρόυντ θεωρούσε ότι το σύνδρομο αυτό είναι πυρηνικό για όλες τις νευρώσεις, αν και η σύγχρονη ψυχαναλυτική θεωρία του αποδίδει μικρότερη βαρύτητα.

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Α γεια σου!!!!!!!!!!Αυτο ακριβως!!!!!!!!!;);););););)

και εγω το ειχα μικρη 4 χρονων μου ελεγε η μαμα μου οτι συστινομου ως" γεια σας με λενε Μαρια και ειμαι η γυναικα του μπαμπα μου, η μαμα μου απλα μας καθαριζει το σπιτι εγω ειμαι η γυναικα του" οπως καταλαβαινεις μεγαλο νουμερο!

μεγαλος ερωτας με τον μπαμπα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Τι είναι το σύνδρομο της Ηλέκτρας;

Το σύνδρομο της Ηλέκτρας είναι το γυναικείο αντίστοιχο του Οιδιπόδειου συνδρόμου. Όταν αναφερόμαστε σε αυτά τα σύνδρομα, μιλάμε για ένα σύμπλεγμα ασυνείδητων σκέψεων και ιδεών που εστιάζονται στην επιθυμία να «κατέχουμε» το γονέα του αντίθετου φύλου και να «εξοντώσουμε» το γονέα του ίδιου φύλου. Σύμφωνα με την παραδοσιακή Φροϋδική θεωρία το σύνδρομο αυτό εμφανίζεται περίπου στην ηλικία μεταξύ 3 και 5 ετών και αποτελεί ένα παγκόσμιο αναπτυξιακό στάδιο που εμφανίζεται σε όλους τους πολιτισμούς. Επιλύεται εν μέρει μέσω της κατάλληλης ταύτισης του παιδιού με το γονέα του ίδιου φύλου, ενώ η πλήρης επίλυση έρχεται όταν το παιδί «ανακαλύψει εκ νέου» με πιο ώριμο τρόπο το γονέα του αντίθετου φύλου ως ερωτικό «αντικείμενο». Ο Φρόυντ θεωρούσε ότι το σύνδρομο αυτό είναι πυρηνικό για όλες τις νευρώσεις, αν και η σύγχρονη ψυχαναλυτική θεωρία του αποδίδει μικρότερη βαρύτητα.

Παντως εγω λατρευω κι εχω αδυναμια και στη μανουλα μου!!!!!

Εφαγα τωρα και παω να ξαπλωσω λιγο!!!!!!!!

1sh1p2.png

σημερα εμαθα επιτελους ποσο διαρκει η εγγυμοσυνη και ποτε ερχεται ο φυσιολογικος τοκετος οι γιτροι μετραν 40 εβδομαδες για την καταλυτικη ημερομηνια με γνωμονα την Πρωτη ημερα τελευταιας περιοδου και την διαρκεια κυκλου της γυναικας!

δεν ειναι ακριβης μετρηση αλλα κατα προσεγγιση γιατι 2 γυναικες με ιδια Τ.Ε.Π

εχουν διαφορετικη ηλικια κυησης αν η μια εχει κυκλο 26 ημερων και η αλλη 32 ημερων!

το πιο ακριβες ειναι η ημερομηνια συλληψης μια τελεια εγγυμοσυνη η οποια ο τοκετος ξεκινα απο πονους και οχι απο την ρηξη του αμνιου διαρκει 266 ημερες ακριβως οχι παραπανω μετρωντας απο την ημερα συλληψης!

η ρηξη αμνιου δεν προερχεται απαραιτητα απο το κυημα μπορει να ειναι απο καποιο μικροβιο που εισερχεται στον τραχηλο ή απο την εξαλειψη του τραχηλου κλπ!

οποτε οσες μπορειτε υπολογιστε!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Γεια σας κοριτσακια, τι κανετε?? Διαβαζω τα νεα σας, καλα τη βλεπω την ομαδα μας!!! Αναμενουμε νεα απο τη Ριτσα ε??? Αχ μακαρι να εχει συμβει το θαυμααααααα!!!!!!!!

Συμπεθερα μου χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα!!! Να σε χαιρεται η φουρτουνιτσα μας και ο αντρουλης σου!!!!!

Οι υπολοιπες ολες καλα??

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΤΕΛΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!ΜΗΛΕΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η' ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η' ΚΥΣΤΗ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΥΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ!!!!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ.....

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΕΑ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσάκια μου γειά σας!Εχω να μπω πολύυυυυυυ καιρό,τι κάνετε?μου λείψατε!!Είχα τα ψυχολογικά μου κ δεν έμπαινα(μου βρηκαν διαβήτη κύησης κ κάνω διαιτα και τρυπιεμαι!φρικη!:mad:)Μολις γύρισα απο τον υπέρηχο,ειδα τον μπεμπάκο μου ειμαστε 19 εβδ και 6 ημερων και 22 ποντους,325 γραμμαρια.μια χαρα,μου εφυγε λιιιγο το αγχος.Αν θυμαμαι καλα ειμαστε κοντα με τη May..

Αυριο θα ξέρω ποτε θα παω για β΄επιπεδου.Παω να διαβάσω τα νέα σας μιας κ ελειψα τοσο καιρο εχουν μαζευτει πολλα απο οτι ειδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...