Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

χαμενη με συγκινησες!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Μην κλαις συνεχεια σαν κι εμενα μαρηηηηηηηη!!!!!!!!Με το παραμικρο τα μπηγω κι εγω!!!!!!!!Απο παντα οχι μονο τωρα!!!!!!!!

Δεν κανει να στεναχωριεται το σπορακι σου!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρη το ταμπλετ δεν ειχε σημα!!!!ουτε ταμπλετα για τα κουνουπια δεν κανει!!!!!!!!!!

μου ειχε τελειωσει και η καρτα στο κινητο,οποτε το βραδυ εστειλα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Ναι μου αρεσει που της εξηγεις της γαλιαντρας!!!!!!!!!

Ολες μας πηραζει το Μαρακι!!!Αφου ειναι μεγα πειραχτηρι!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

χαμενη με συγκινησες!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

και γω συγκινηθηκα οταν στο εστελνα!!!!

καλα αυτο το δακρυ πια.....στα ματια το εχουμε ετοιμο να κυλησει!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!

ετσι θα γινει οπως στα λεω!!!!!!!!!!ολα θα ειναι τελειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

αντε καλη ξεκουραση Μαρακι!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μην κλαις συνεχεια σαν κι εμενα μαρηηηηηηηη!!!!!!!!Με το παραμικρο τα μπηγω κι εγω!!!!!!!!Απο παντα οχι μονο τωρα!!!!!!!!

Δεν κανει να στεναχωριεται το σπορακι σου!!!!!!

α συμπεθερα και εσυ το χεις το κλαμα ε????????που να δουμε καμια συναισθηματικη κομεντι............α καλα.......θα χαλασουμε ολα τα χαρτομαντιλα της βιοτεχνιας σοφτεξ!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχχαχα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

α συμπεθερα και εσυ το χεις το κλαμα ε????????που να δουμε καμια συναισθηματικη κομεντι............α καλα.......θα χαλασουμε ολα τα χαρτομαντιλα της βιοτεχνιας σοφτεξ!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχχαχα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Εγω??????Δεν υπαρχει αυτο που ζω με το κλαμα!!!!!Στο τσεπακι τα εχω τα ζουμια!!!!!!!!!!!

Μωρε δεν μας σωνουν ουτε χαρτομαντηλα ουτε τιποτα αμα μαζευτουμε κι αρχισουμε και κλαιμε!!!!!χαχαχαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Εγω??????Δεν υπαρχει αυτο που ζω με το κλαμα!!!!!Στο τσεπακι τα εχω τα ζουμια!!!!!!!!!!!

Μωρε δεν μας σωνουν ουτε χαρτομαντηλα ουτε τιποτα αμα μαζευτουμε κι αρχισουμε και κλαιμε!!!!!χαχαχαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

πηγα να ξαπλωσω και αρχισα να στριφογυριζω και να σκεφτομαι τι να λενε οι γαλιαντρες οποτε σηκωθηκα παλι!

αμα μαζευτουμε ολες μαζι θα νομιζουν οτι κλαιμε το μακαριτη!χιχιχι

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

πηγα να ξαπλωσω και αρχισα να στριφογυριζω και να σκεφτομαι τι να λενε οι γαλιαντρες οποτε σηκωθηκα παλι!

αμα μαζευτουμε ολες μαζι θα νομιζουν οτι κλαιμε το μακαριτη!χιχιχι

Ουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!Κι εγω ημουν απο πριν πολυ με την συγκινηση!!!!!

Να σου δωσω ενα παραδειγμα.Καθε φορα που παω στο πατρικο μου,μια φορα την εβδομαδα περιπου και βλεπω να χαιρετησω τον μπαμπα μου συγκινουμαστε και κλαιμε και οι δυο!!!!!Μιλαμε για οικογενειακη η χαζομαρα μας!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Να σου δωσω ενα παραδειγμα.Καθε φορα που παω στο πατρικο μου,μια φορα την εβδομαδα περιπου και βλεπω να χαιρετησω τον μπαμπα μου συγκινουμαστε και κλαιμε και οι δυο!!!!!Μιλαμε για οικογενειακη η χαζομαρα μας!!!!!!!!!!

ειδες και που εισαι ακομα οταν κανεις τον εγγονο να δεις ζουμια!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ειδες και που εισαι ακομα οταν κανεις τον εγγονο να δεις ζουμια!

Εν τω μεταξυ αυτο συνεβαινε απο παντα και η μανα μου με τον αδερφο μου μας κοροιδευανε!!!!!!!Δεν ντρεπομαι καθολου που φαινονται τα συναισθηματα μου!!!!!Αυτο ειμαι εγω και δεν αλλαζει!!!!!!!

Οπου μου ερχεται θα κλαιω,θα γελαω,θα θυμωνω θα βριζω και θα φαινομαι τι να κανουμε!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξυ αυτο συνεβαινε απο παντα και η μανα μου με τον αδερφο μου μας κοροιδευανε!!!!!!!Δεν ντρεπομαι καθολου που φαινονται τα συναισθηματα μου!!!!!Αυτο ειμαι εγω και δεν αλλαζει!!!!!!!

Οπου μου ερχεται θα κλαιω,θα γελαω,θα θυμωνω θα βριζω και θα φαινομαι τι να κανουμε!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

εγω μονιμως πληρωνω την αυθορμητοσυνη μου !

η κολλητη μου μου λεει για ενα λογο κολησα μαζι σου γιατι εισαι τοσο αυθορμητη που ξερω οτι δεν θα με κοροιδεψεις ουτε θα μου πεις ψεματα ποτε!

ανοιχτοκαρδους ανθρωπους δεν ειναι να τους φοβασαι!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εγω μονιμως πληρωνω την αυθορμητοσυνη μου !

η κολλητη μου μου λεει για ενα λογο κολησα μαζι σου γιατι εισαι τοσο αυθορμητη που ξερω οτι δεν θα με κοροιδεψεις ουτε θα μου πεις ψεματα ποτε!

ανοιχτοκαρδους ανθρωπους δεν ειναι να τους φοβασαι!!

Να σου πω κατι??Ολα στη ζωη εχουν ενα κοστος!!!!Ολοι κατι πληρωνουμε!!!!

Δεν βαριεσαι καλυτερα να πληρωνω τετοια πραγματα παρα οτιδηποτε αλλο.Αφου το ξερουμε για οτιδηποτε νιωσουμε η ζησουμε θα περασουμε απο το ταμειο να πληρωσουμε!!!!!!!Εμεις τουλαχιστον ειμαστε καλοπληρωτες!!!!!!!!!!;););););););););)

1sh1p2.png

Να σου πω κατι??Ολα στη ζωη εχουν ενα κοστος!!!!Ολοι κατι πληρωνουμε!!!!

Δεν βαριεσαι καλυτερα να πληρωνω τετοια πραγματα παρα οτιδηποτε αλλο.Αφου το ξερουμε για οτιδηποτε νιωσουμε η ζησουμε θα περασουμε απο το ταμειο να πληρωσουμε!!!!!!!Εμεις τουλαχιστον ειμαστε καλοπληρωτες!!!!!!!!!!;););););););););)

βρε εγω δεν μπορω να συγκρατηθω αν θελω κλαψω θα κλαψω και αν θελω να γελασω θα γ3ελασω με την καρδια μου!απλα πολλες φορες την πατησα γιαιτ δειχνω τ;α συναισθηματα μου και το εκμεταλευονται καταλβες!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

και που μενουν οι γοεις σου????απεναντι απο το σπιτι σου????????ααχχαχαχαχαχααχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με κανες και γελασα συμπεθερα!!!!!!!!!!

d.gif

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

και που μενουν οι γοεις σου????απεναντι απο το σπιτι σου????????ααχχαχαχαχαχααχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με κανες και γελασα συμπεθερα!!!!!!!!!!

Καλοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...