Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Το μωρο θα ειναι στην καλυτερη κατασταση σημερα!!!!!!!!!Επειδη το λεμε εμεις!!!!!!!!!!!Οπως και να εχει η μπεμπα θα ερθει σπιτι με την μανουλα της!!!!!!!!!

εσυ που εισαι φοβιτσιαρα με καταλαβαινεις!

ειναι ο φοβος μου μην γεννησω προωρα και το μωρο εχει προβλημα και μεινει μεσα και γυρισω σπιτι με αδεια χερια δεν θα το αντεξω!ειμαι ηδη με χαλια ψυχολογια αν δεν ειχα εσας να λεμε τις κοτσανες μας με αντικαταθληπτικα θα με ειχαν τοσους μηνες αγωνιας και κλεισουρας!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εσυ που εισαι φοβιτσιαρα με καταλαβαινεις!

ειναι ο φοβος μου μην γεννησω προωρα και το μωρο εχει προβλημα και μεινει μεσα και γυρισω σπιτι με αδεια χερια δεν θα το αντεξω!ειμαι ηδη με χαλια ψυχολογια αν δεν ειχα εσας να λεμε τις κοτσανες μας με αντικαταθληπτικα θα με ειχαν τοσους μηνες αγωνιας και κλεισουρας!

Εχεις δικιο κοριτσακι μου,αλλα ειπαμε ολα θα ειναι σωστα!!!!!!!!

Και απο την στιγμη που θα γεννησουμε οτι πρεπει να κανουμε για το μωρακι μας θα το αντεξουμε!!!!!3 φιλες εχω που πηγαινοερχονταν στο μαιευτηριο για ενα μηνα αφου γεννησαν!!!!ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!

Για να γινουν και τα μωρακια μας γεναια σαν και μας!!!!!!!

1sh1p2.png

Μολις ερθεις να μπεις να μας πεις δυο λογια ομως ενταξει μαρηηηηηηηη???????Μη χαθεις γιατι θα σε φαω!!!!!!!

ναι καλε μην ανησηχεις μου εχει δωσει τηλ το ηλιοβασειλεμα και η ελλη οποτε σε μια απο της 2 θα στειλω μην να ξερεται δεν ειμαι σαν την βρωμοσυμπεθερα σου εγω που μας πεθανε εξαφανισμενη!(πατουσιτσα εσενα λεω);););););)

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ναι αστα!!!!!!!Το σημαντικοτερο ειναι αυτο!!!!!

Ευχαριστω πολυ συμπεθερουλα μου!!!!!!!!!

Αυτοκολλητα βρηκες?

Συμπεθερα βρηκα!!!!!!!!ναι ναι!!!!!!!!;););););)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

ναι καλε μην ανησηχεις μου εχει δωσει τηλ το ηλιοβασειλεμα και η ελλη οποτε σε μια απο της 2 θα στειλω μην να ξερεται δεν ειμαι σαν την βρωμοσυμπεθερα σου εγω που μας πεθανε εξαφανισμενη!(πατουσιτσα εσενα λεω);););););)

Χαχαχαχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!!Αφου ειναι η σουρτουκω μας μωρε!!!!!!Μεχρι το βραδυ ομως ενημερωσε το κοριτσι μας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρακι μου,ολα τελεια θα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!μην αγχωνεσαι για τιποτα!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!θα γεννησεις κανονικοτητα στη μερα σου,και θα φυγετε απο το μαιευτηριο ολοι σας οικογενειακοας με την μπεμπουλα σας στην καλαθουνα της!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Μαριααααααααα!!!!!!!!!!μαρη ενημερωσα το βραδυ την συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!!δεν ειχα και καλο σημα!!!!

αφου σας ενημερωσε μαρη η συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Μαριααααααααα!!!!!!!!!!μαρη ενημερωσα το βραδυ την συμπεθερα μου!!!!!!!!!!!!δεν ειχα και καλο σημα!!!!

χαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Μαριααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εχεις δικιο κοριτσακι μου,αλλα ειπαμε ολα θα ειναι σωστα!!!!!!!!

Και απο την στιγμη που θα γεννησουμε οτι πρεπει να κανουμε για το μωρακι μας θα το αντεξουμε!!!!!3 φιλες εχω που πηγαινοερχονταν στο μαιευτηριο για ενα μηνα αφου γεννησαν!!!!ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!

Για να γινουν και τα μωρακια μας γεναια σαν και μας!!!!!!!

παντως να ξερεις με εχεις κολησει βλακεια!!!

εστεισε ο αντρας μου το λικνο γιατι μετακομοισαμε περυσι και σε αυτο το σπιτι οταν ηρθαμε ο Αλεξανδρος ητανστο δωματιο του και εμεις δεν ειχαμε συμπρακααλα μωρου στο δωματιο,οποτε πρεπει να υπολογισουμε τον χωρο!

απο την ωρα που το εστησε ειμαι μεσα στο αγχος οτι τωρα που εχε3ι ακι κρεβατι ετοιμο αυτη θα την κανει την ηρωικη εξοδο απαπα λεω το μποστανι με κολησε βλακεια!;);););););):D:D:D:D:D:D:D

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

ξερεις μαρη απο το πρωι που ειχες ραντεβου μεχρι το βραδυ οτι μας ειχε πιασει εμας ταχυπαλμια!βλαμμενη!!!!

αλλη φορα το πρωτο που θα κανεις θα ειναι ραπορτο!!!:D:D:D:D:D:D

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

παντως να ξερεις με εχεις κολησει βλακεια!!!

εστεισε ο αντρας μου το λικνο γιατι μετακομοισαμε περυσι και σε αυτο το σπιτι οταν ηρθαμε ο Αλεξανδρος ητανστο δωματιο του και εμεις δεν ειχαμε συμπρακααλα μωρου στο δωματιο,οποτε πρεπει να υπολογισουμε τον χωρο!

απο την ωρα που το εστησε ειμαι μεσα στο αγχος οτι τωρα που εχε3ι ακι κρεβατι ετοιμο αυτη θα την κανει την ηρωικη εξοδο απαπα λεω το μποστανι με κολησε βλακεια!;);););););):D:D:D:D:D:D:D

χαχαχααχχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!

Οχι μαναρακι εγω την 30η εβδομαδα θα τα εχω ολα κομπλε!!!!!!Για τωρα ακομα ειμαι διστακτικη αλλα απο Δευτερα θα παω να δω για πραγματακια!!!!!!

Αφου σας το εχω πει παιδι μου!!!!!Ειμαι ο αρχηγος της γκαφας!!!!!!!

Εδω με ρωτησανε στην αυχενικη αν εχω ενα μωρακι κι εγω ειπα κανενα και γελαγανε ολες οι καρυες μαζι μου!!!!!!Σου λεει αυτη ειναι βαρεμενη ηρθε για βολτα εδω περα μεσα!!!!!!!!!!χαχαχαχαχχααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρακι μου,ολα τελεια θα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!μην αγχωνεσαι για τιποτα!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!θα γεννησεις κανονικοτητα στη μερα σου,και θα φυγετε απο το μαιευτηριο ολοι σας οικογενειακοας με την μπεμπουλα σας στην καλαθουνα της!!!!!!!!!!!!!!!!

χαμενη με συγκινησες!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ξερεις μαρη απο το πρωι που ειχες ραντεβου μεχρι το βραδυ οτι μας ειχε πιασει εμας ταχυπαλμια!βλαμμενη!!!!

αλλη φορα το πρωτο που θα κανεις θα ειναι ραπορτο!!!:D:D:D:D:D:D

Μαρη το ταμπλετ δεν ειχε σημα!!!!ουτε ταμπλετα για τα κουνουπια δεν κανει!!!!!!!!!!

μου ειχε τελειωσει και η καρτα στο κινητο,οποτε το βραδυ εστειλα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...