Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!!καλα εισαστε?????πριν λιγο ξυπνησα και εβλα το αρνακι στο φουρνο με πατατουλες!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!!!!!

κοαλακι μου,πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!με υγεια σε σενα και στην οικογενεια σου!!!!!να σε χαιρονται και να σε χαιρομαστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!σε λατρευουμεεεεεεε!!!!!!!!!!!

η συμπεθερα μου ξυπνησε???????ειναι εδω????

αγορομαμμυ μου,καλα εισαι?????ο μπεμπακος σου καλα ειναι???????το νινακι σου καλα??????????ποτε θα πας στο γιατρο τωρα?????

ngn μου, μαρια μου,καλα εισαστε?????

σημερα κοριτσια εχω τσιμπιματακια κατω δεξια.............!πππφφφφ!!!!!!!

Εδωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!Πριν απο λιγο ξαναμπηκα γιατι με ξαναπηρε ο υπνος!!!!!Νιωθω εξαντληση σαν να μου πεφτει ο σιδηρος να πω,ο αιματοκριτης να πω?Η ειναι απο την ταλαιπωρια μου αυτες τις μερες!!!!!Ουτε ξερω!!!!Πονακια εχω κι εγω αυτες τις μερες αλλα οχι συνεχομενα!!!!!!

Τι κανει η μπεμπουλα μας????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και οτι αρχισα να αναρωτιεμαι που εισαι οχι δν θα το κανω στο ΙΑΣΩ ειναι και εκει ο Πολυζος που μου κανει το ντοπλερ και μαλιστα η γυναικολογος μου ηθελε να το κανουμε εκει να τελειωνουμε αλλα προτιμω στο ιατρεια τους η γυναικολογος μου εχει πολυιατρειο που ειναι συμβεβλιμενο με το Εμβρυο και ο Πολυζος επειδη την εχει παντρεψει ακι της εχει βαφτισει το γιο της ειναι εκει και εχει τα μηχανηματα και κανει τους μεγαλους υπερηχους

Μαριααααααααααα!!!!!!!!Καλε ποσο βαρος πρεπει να εχει το παιδι στην εβδομαδα που εισαι?Με ποσο θα ειμαστε ικανοποιημενοι????

1sh1p2.png

1700-2000 γρ εξαρταται δεν πρεπει να ειναι κατω απο 1700 παντως!

Μαρια μου απλα σε ενημερωνω οτι το μπεμπακι σου σημερα θα ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 κιλα,ετσι απλα γιατι εμεις το λεμε!!!!!!!!!

Προσπαθησε μονο να τρως,δεν ξερω ρωτα και τον γιατρο για να ανεβασεις την πιεσουλα σου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εδωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!Πριν απο λιγο ξαναμπηκα γιατι με ξαναπηρε ο υπνος!!!!!Νιωθω εξαντληση σαν να μου πεφτει ο σιδηρος να πω,ο αιματοκριτης να πω?Η ειναι απο την ταλαιπωρια μου αυτες τις μερες!!!!!Ουτε ξερω!!!!Πονακια εχω κι εγω αυτες τις μερες αλλα οχι συνεχομενα!!!!!!

Τι κανει η μπεμπουλα μας????????

εγω απο χθες συμπεθερουλα μου σηκωνομαι το βραδυ για να παω στο πιπι ρουμ!!!που δεν σηκωνομουν....!ε,καιρος ηταν!!!!;););););)

η μπεμπουλα μου,καλα ειναι!!!ησυχη ηταν χθες αρκετα!οταν εφαγα την παστα μου κανε φυσαλιδες και μετα τιποτα παλι!!!

ε,σημερα οταν ξυπνησα....της λεω...που εισαι μπεμπουλα μου????δωσε σημειο ζωης στη μανουλα σου!!!!!

και μου δινει ενα τεντομαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!αχχααχχααχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!λες και καταπια κλαδι απο δεντρο!!!!!!!!!και μετα παλι ησυχη,ιχιχιχιχχιχιχιχι!!!!!!!!!!παντως οταν ειμαι ξαπλωμενη την καταλαβαινω καπως!καθηστη δεν την νιωθω η ορθια!

ο μπεμπακος μας καλα ειναι??????????ο μπαμπας σου καλα ειναι?????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

1700-2000 γρ εξαρταται δεν πρεπει να ειναι κατω απο 1700 παντως!

Μαρακι μου,μια χαρουλα θα ειναι η μπεμπα!!!!!!!!!!2 κιλα σιγουρα!!!!!!!!!

τι ωρα θα πας μαρη??????????

d.gif

Συμπεθερα ετσι ειμαι και εγω........εξαντλημενη χωρις διαθεση....και ασε με ολ τη μερα να κοιμαμαι........

d.gif

εγω απο χθες συμπεθερουλα μου σηκωνομαι το βραδυ για να παω στο πιπι ρουμ!!!που δεν σηκωνομουν....!ε,καιρος ηταν!!!!;););););)

η μπεμπουλα μου,καλα ειναι!!!ησυχη ηταν χθες αρκετα!οταν εφαγα την παστα μου κανε φυσαλιδες και μετα τιποτα παλι!!!

ε,σημερα οταν ξυπνησα....της λεω...που εισαι μπεμπουλα μου????δωσε σημειο ζωης στη μανουλα σου!!!!!

και μου δινει ενα τεντομαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!αχχααχχααχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!λες και καταπια κλαδι απο δεντρο!!!!!!!!!και μετα παλι ησυχη,ιχιχιχιχχιχιχιχι!!!!!!!!!!παντως οταν ειμαι ξαπλωμενη την καταλαβαινω καπως!καθηστη δεν την νιωθω η ορθια!

ο μπεμπακος μας καλα ειναι??????????ο μπαμπας σου καλα ειναι?????

χαχαχαχααχααααααα!!!!!!!!!

Ετσι κι εγω ξαπλωμενη τον νιωθω συνεχεια και αυτη την εβδομαδα τον εχω νιωσει και καθιστη και ορθια!!!!!!!

Νιωθα πλεον νομιζω μικρες αδυναμες κλωτσιτσες,σαν να εχω ταχυκαρδια στην κοιλια αλλα απαλοι οι παλμοι,γιατι πιστευω οτι ακομα δεν εχει τοση δυναμη!!!!!!!!!Ειναι τρομερο!!!!!!!!!

Ο μπαμπας μου καλυτερα ειναι,μαυρισμενο ολο του το προσωπο,αλλα ευτυχως δεν εχει σπασει τιποτα!!!!Η σημερα η αυριο θα βγει και μου εχουν σπασει και τα νευρα που δεν μπορω να παω να τον δω τον πατερουλη μου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Συμπεθερα ετσι ειμαι και εγω........εξαντλημενη χωρις διαθεση....και ασε με ολ τη μερα να κοιμαμαι........

Ναι και ειχα συνελθει λιγο!Σηκωνομουνα πιο ανετα!!!!!Τωρα παλι σερνομαι!!!!!!!Ρουφαει το μπεμπουλινι ενεργεια φαινεται οσο μεγαλωνει!!!!

1sh1p2.png

χαχαχαχααχααααααα!!!!!!!!!

Ετσι κι εγω ξαπλωμενη τον νιωθω συνεχεια και αυτη την εβδομαδα τον εχω νιωσει και καθιστη και ορθια!!!!!!!

Νιωθα πλεον νομιζω μικρες αδυναμες κλωτσιτσες,σαν να εχω ταχυκαρδια στην κοιλια αλλα απαλοι οι παλμοι,γιατι πιστευω οτι ακομα δεν εχει τοση δυναμη!!!!!!!!!Ειναι τρομερο!!!!!!!!!

Ο μπαμπας μου καλυτερα ειναι,μαυρισμενο ολο του το προσωπο,αλλα ευτυχως δεν εχει σπασει τιποτα!!!!Η σημερα η αυριο θα βγει και μου εχουν σπασει και τα νευρα που δεν μπορω να παω να τον δω τον πατερουλη μου!!!!!!!!!

ααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!ναι ναι σαν ταχυκαρδια στην κοιλια...οπως το λες!!!αλλα για πολυ λιγο το αισθανομαι αυτο!!!μπα καθιστη και ορθια δεν την ενιωσα ακομη!!!

αντε περαστικα του μπαμπακα σου!!!!!!!βρε τι επαθε.........:(:(:(:(

αφου ειναι καλα αυτο εχει σημασια!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Μαρια μου απλα σε ενημερωνω οτι το μπεμπακι σου σημερα θα ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 κιλα,ετσι απλα γιατι εμεις το λεμε!!!!!!!!!

Προσπαθησε μονο να τρως,δεν ξερω ρωτα και τον γιατρο για να ανεβασεις την πιεσουλα σου!!!!!!!!!

σε λατρευωωωωωωωωωωωωω!!!!

αν ειναι τοσο και εχει και πνευμονια θα ηρεμησουμε γιατι δεν θα μας νοιαζει η προωροτητα θα μπει απλα σε παρακολουθηση οσο θα ειμαι στο μαιευτηριο ακι μετα θα ερθει με την μαμα της σπιτι!!

θα μου φυγει ολο τοαγχος!!μακαρι παναγια μου να ακουσω και κατι καλο τοσο καιρο!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!ναι ναι σαν ταχυκαρδια στην κοιλια...οπως το λες!!!αλλα για πολυ λιγο το αισθανομαι αυτο!!!μπα καθιστη και ορθια δεν την ενιωσα ακομη!!!

αντε περαστικα του μπαμπακα σου!!!!!!!βρε τι επαθε.........:(:(:(:(

αφου ειναι καλα αυτο εχει σημασια!!!!

Ναι αστα!!!!!!!Το σημαντικοτερο ειναι αυτο!!!!!

Ευχαριστω πολυ συμπεθερουλα μου!!!!!!!!!

Αυτοκολλητα βρηκες?

1sh1p2.png

σε λατρευωωωωωωωωωωωωω!!!!

αν ειναι τοσο και εχει και πνευμονια θα ηρεμησουμε γιατι δεν θα μας νοιαζει η προωροτητα θα μπει απλα σε παρακολουθηση οσο θα ειμαι στο μαιευτηριο ακι μετα θα ερθει με την μαμα της σπιτι!!

θα μου φυγει ολο τοαγχος!!μακαρι παναγια μου να ακουσω και κατι καλο τοσο καιρο!!!!

Το μωρο θα ειναι στην καλυτερη κατασταση σημερα!!!!!!!!!Επειδη το λεμε εμεις!!!!!!!!!!!Οπως και να εχει η μπεμπα θα ερθει σπιτι με την μανουλα της!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρακι μου,μια χαρουλα θα ειναι η μπεμπα!!!!!!!!!!2 κιλα σιγουρα!!!!!!!!!

τι ωρα θα πας μαρη??????????

και εσενα σε λατρευωωωωω!!!θα παω 8 το απογευμα αλλα ξεμλεκω κατα τις 11 κοριτσια να ξερεται μην αγχωθειται!

πες στη γοργονα να κουνησει πατουσες μην την βουτηξω που ανησηχει την μαμα και αν θες να ηρεμησεις πιες χυμο και ξαπλα θα την ακουσεις σιγουρα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

και εσενα σε λατρευωωωωω!!!θα παω 8 το απογευμα αλλα ξεμλεκω κατα τις 11 κοριτσια να ξερεται μην αγχωθειται!

πες στη γοργονα να κουνησει πατουσες μην την βουτηξω που ανησηχει την μαμα και αν θες να ηρεμησεις πιες χυμο και ξαπλα θα την ακουσεις σιγουρα!

Μολις ερθεις να μπεις να μας πεις δυο λογια ομως ενταξει μαρηηηηηηηη???????Μη χαθεις γιατι θα σε φαω!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...