Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ νόμιζα οτι έκανες και υπέρηχο το πρωί. Άντε να δεις το μπεμπάκι σου. Θα έχει μεγαλώσει πολύ!!!!

πριν 10 ημερες το ειχα δει αλλα μου λειπει.....

λες μακαρι να εχει μεγαλωσει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σίγουρα θα έχει μεγαλώσει. Πόσο ζύγιζε την τελευταία φορά που το είδες????

1385 γρ και ειχε πεσει απο την καμπυλη της γιατι ενω σε ολη την κυηση ηταν μπροστα 16-18 ημερες τωρα ειναι 7 ημερες μπροστα και τους ανησηχησε η πτωση!

εσενα ποσο ηταν την τελευταια φορα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

1385 γρ και ειχε πεσει απο την καμπυλη της γιατι ενω σε ολη την κυηση ηταν μπροστα 16-18 ημερες τωρα ειναι 7 ημερες μπροστα και τους ανησηχησε η πτωση!

εσενα ποσο ηταν την τελευταια φορα?

Μια χαρά είναι τα κιλάκια της καλέ!!!!! Εμένα 2μιση εβδ, πριν ήταν 1 κιλό. Άντε να παίρνουν βάρος να μην έχουμε πρόβλημα με θερμοκοιτίδες!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μια χαρά είναι τα κιλάκια της καλέ!!!!! Εμένα 2μιση εβδ, πριν ήταν 1 κιλό. Άντε να παίρνουν βάρος να μην έχουμε πρόβλημα με θερμοκοιτίδες!!!!

μια χαρα ηταν τοτε τι λενε μια εβδομαδα μικροτερο ρε?

εγω στις 29 εβδ ηταν 1385 γρ θα δεις εσυ τωρα θα ειναι την τριτη τοσο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια, τι κανετε?? Διαβαζω τα νεα σας, καλα τη βλεπω την ομαδα μας!!! Αναμενουμε νεα απο τη Ριτσα ε??? Αχ μακαρι να εχει συμβει το θαυμααααααα!!!!!!!!

Συμπεθερα μου χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα!!! Να σε χαιρεται η φουρτουνιτσα μας και ο αντρουλης σου!!!!!

Οι υπολοιπες ολες καλα??

to1Np2.png

KCkop2.png

μια χαρα ηταν τοτε τι λενε μια εβδομαδα μικροτερο ρε?

εγω στις 29 εβδ ηταν 1385 γρ θα δεις εσυ τωρα θα ειναι την τριτη τοσο!

Ο γιατρός μου δεν είχε ανησυχήσει. Εγώ το είχα πάρει στραβά. Και εγώ τόσο νομίζω οτι θα είναι περίπου την Τρίτη που θα πάω. Τουλάχιστον να πάνε 2 κιλά και μετά δεν θα έχουμε τόσο άγχος.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ο γιατρός μου δεν είχε ανησυχήσει. Εγώ το είχα πάρει στραβά. Και εγώ τόσο νομίζω οτι θα είναι περίπου την Τρίτη που θα πάω. Τουλάχιστον να πάνε 2 κιλά και μετά δεν θα έχουμε τόσο άγχος.

βρε συμπεθερα να αγιασει το στοματακι σου και εμενα αυτο ειναι το αγχος μου τα 2 κιλα μετα ειμαι οκ!εμενα μου ειπε θα δουμε στο ντοπλερ αν εχει σχηματισει πνευμονια και αν ειμαστε κοντα στο δικιλο σε 2 εβδομαδες θα με σηκωσει μακαρι Παναγια μου!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

βρε συμπεθερα να αγιασει το στοματακι σου και εμενα αυτο ειναι το αγχος μου τα 2 κιλα μετα ειμαι οκ!εμενα μου ειπε θα δουμε στο ντοπλερ αν εχει σχηματισει πνευμονια και αν ειμαστε κοντα στο δικιλο σε 2 εβδομαδες θα με σηκωσει μακαρι Παναγια μου!!!

Άντε να σηκωθείς να ηρεμήσεις. Εγώ μέχρι τις 32 εβδ. δεν θα σηκωθώ. Στάνταρ.

Πάω να κοιμηθώ. Φιλιά σε όλες!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ουφ.....τώρα πρόλαβα να μπω να σας πω μια καλημέρα, δηλαδή καλό μεσημέρι!!!

Το πρωί ειχα δουλίτσες στο δωμα πάνω στη σκεπή, να βρω καποια πραγματα (καθισμα ιχ, παλια κουνια/ κρεβατακι απ' οταν ημουν εγω παιδι) να τα κατεβασουμε κατω, να καθαρισω και λιγο πανω την ταρατσα γυρω απο σκεπη, ξεπατωθηκα...Μετα ειχαμε πισινα, γυρισαμε κατα τις 12.30, και κατι να κανω κανα 2 θεληματα στη γειτονιά, ανέβηκα σπίτι στις 13.00...

Σημερα η κορη μου εκανε μαθημα χωρίς καθολου σωσιβιο. Γοργονα κανονικότατη και όταν εριξαν κάτι παλαμάκια κάποιοι άλλοι γονείς για την κόρη μου που εκανε τις ασκησεις χωρις δυσκολια και χωρις σωσιβιο, ΠΕΡΗΦΑΝΗ που αισθάνθηκα!!!!!!!!κουκουβα η χαζομαμά!!!!!!!!!!!;););):D:D:D:D

Κοαλάκι χρονια πολλά!!!!!!!!!!!Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και φυσικά να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και τον άντρα σου!!!!!!!!!!!!!

Μαράκι, οι εξετάσεις οι πρωινές πότε βγαίνουν;;; Το απόγευμα που θα πας για ντοπλερ, θα εισαι εκει που πήγες το πρωί;

Ρίτσα, τί εγινε;;;;;;;;;;;Πήρες τα αποτελέσματα;;;;;;;; Μακάρι να μάθεις ευχάριστα νέα!!!!!!!!!!!!!!

Γιόλα είσαι διακοπές;;; Καλά να περνάτε οικογενειακώς;;

Aγορομάμυ, περασατε υπέροχα χθες!!!!!!!!! Σας πήρε ωρα; Ευτυχως που τα εκανες τα γενεθλια εξω απο σπιτι, για να μην κουράζεσαι και στην "κατασταση" σου!!!

Θάλεια, πώς είστε; Δεν εχω δει καθολου ειδησεις και δεν ενημερώθηκα... Κριμα... Εσβησαν εντελώς οι φωτιές;

Έλλη, Ngn, May, Πατουσίτσα, Μποτσάκι, Xrydim, Sotsafi, Νασια είστε όλες καλά; τα μωράκια σας κολυμπάνε μια χαρά μέσα στις κοιλίτσες σας!!!!!

Διαφημίσεις

Άντε να σηκωθείς να ηρεμήσεις. Εγώ μέχρι τις 32 εβδ. δεν θα σηκωθώ. Στάνταρ.

Πάω να κοιμηθώ. Φιλιά σε όλες!!!

καλη ξεκουραση κουκλα μου και εμενα λεει οτι μαλλον πριν τις 33 δεν θα σηκωθω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Mαρακι μου ποσα κιλα πρεπει να ειναι η μπεμπα σημερα?

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!!καλα εισαστε?????πριν λιγο ξυπνησα και εβλα το αρνακι στο φουρνο με πατατουλες!!!!!!!μιαμ μιαμ!!!!!!!!!

κοαλακι μου,πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!με υγεια σε σενα και στην οικογενεια σου!!!!!να σε χαιρονται και να σε χαιρομαστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!σε λατρευουμεεεεεεε!!!!!!!!!!!

η συμπεθερα μου ξυπνησε???????ειναι εδω????

αγορομαμμυ μου,καλα εισαι?????ο μπεμπακος σου καλα ειναι???????το νινακι σου καλα??????????ποτε θα πας στο γιατρο τωρα?????

ngn μου, μαρια μου,καλα εισαστε?????

σημερα κοριτσια εχω τσιμπιματακια κατω δεξια.............!πππφφφφ!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ουφ.....τώρα πρόλαβα να μπω να σας πω μια καλημέρα, δηλαδή καλό μεσημέρι!!!

Το πρωί ειχα δουλίτσες στο δωμα πάνω στη σκεπή, να βρω καποια πραγματα (καθισμα ιχ, παλια κουνια/ κρεβατακι απ' οταν ημουν εγω παιδι) να τα κατεβασουμε κατω, να καθαρισω και λιγο πανω την ταρατσα γυρω απο σκεπη, ξεπατωθηκα...Μετα ειχαμε πισινα, γυρισαμε κατα τις 12.30, και κατι να κανω κανα 2 θεληματα στη γειτονιά, ανέβηκα σπίτι στις 13.00...

Σημερα η κορη μου εκανε μαθημα χωρίς καθολου σωσιβιο. Γοργονα κανονικότατη και όταν εριξαν κάτι παλαμάκια κάποιοι άλλοι γονείς για την κόρη μου που εκανε τις ασκησεις χωρις δυσκολια και χωρις σωσιβιο, ΠΕΡΗΦΑΝΗ που αισθάνθηκα!!!!!!!!κουκουβα η χαζομαμά!!!!!!!!!!!;););):D:D:D:D

Κοαλάκι χρονια πολλά!!!!!!!!!!!Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και φυσικά να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και τον άντρα σου!!!!!!!!!!!!!

Μαράκι, οι εξετάσεις οι πρωινές πότε βγαίνουν;;; Το απόγευμα που θα πας για ντοπλερ, θα εισαι εκει που πήγες το πρωί;

Ρίτσα, τί εγινε;;;;;;;;;;;Πήρες τα αποτελέσματα;;;;;;;; Μακάρι να μάθεις ευχάριστα νέα!!!!!!!!!!!!!!

Γιόλα είσαι διακοπές;;; Καλά να περνάτε οικογενειακώς;;

Aγορομάμυ, περασατε υπέροχα χθες!!!!!!!!! Σας πήρε ωρα; Ευτυχως που τα εκανες τα γενεθλια εξω απο σπιτι, για να μην κουράζεσαι και στην "κατασταση" σου!!!

Θάλεια, πώς είστε; Δεν εχω δει καθολου ειδησεις και δεν ενημερώθηκα... Κριμα... Εσβησαν εντελώς οι φωτιές;

Έλλη, Ngn, May, Πατουσίτσα, Μποτσάκι, Xrydim, Sotsafi, Νασια είστε όλες καλά; τα μωράκια σας κολυμπάνε μια χαρά μέσα στις κοιλίτσες σας!!!!!

και οτι αρχισα να αναρωτιεμαι που εισαι οχι δν θα το κανω στο ΙΑΣΩ ειναι και εκει ο Πολυζος που μου κανει το ντοπλερ και μαλιστα η γυναικολογος μου ηθελε να το κανουμε εκει να τελειωνουμε αλλα προτιμω στο ιατρεια τους η γυναικολογος μου εχει πολυιατρειο που ειναι συμβεβλιμενο με το Εμβρυο και ο Πολυζος επειδη την εχει παντρεψει ακι της εχει βαφτισει το γιο της ειναι εκει και εχει τα μηχανηματα και κανει τους μεγαλους υπερηχους

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

περιμενουμε νεακια απο Ριτσα ετσι???????αντε να εχουμε ευχαριστα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!

Μαρια μου,εχεις ντοπλερ σημερα????????ολα τελεια θα ειναι!!!!!!!!!τι ωρα θα πας στο γιατρο?????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...