Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μποτσακι το σημαντικο ειναι να κανουμε ολες τα 5 γευματα μεσα στην ημερα!!!!!!!!! Καθε βδομάδα πας στον διαιτολόγο;

Καθε δυο εβδομαδες παω!!!!Αλλα αμα μπω σε σειρα που αρχιζω και μπαινω μπορει να σταματησω!!!!!!!Θελω να κρατηθω οσο μπορω μεχρι τον 8ο μηνα!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τσουπρες μου τι παθατε και γεμισατε τοσες σελιδες σημερα??? θα συγκρατησω το σημαντικοτερο που διαβασα στα πεταχτα: ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ! Τα υπολοιπα νεακια σας τα διαβαζω σιγα σιγα!!!

Εμεις σβησαμε την τουρτα μας, περασαμε τελεια κοριτσια μου!!!! Υπεροχα!! Και του χρονου να 'μαστε καλα!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΟΡΟmummy ΜΟΥ.ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΩΠΟΣ ΕΠΙΘΕΙΜΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Είναι ευκαιρία πάντως οι μηνες εγκυμοσύνης+θηλασμού να σας βοηθήσουν να το κόψετε!!! Μόνο καλό θα σας κάνει!!! Δεν μιλαμε να καπνίζετε κανα τσιγάρο αραιά κ που αλλά να μην το εχετε καθημερινά στη ζωη σας!

Αν το αποφασισετε, θα το καταφερετε!!!

Το ξερω ηλιοβασιλεμα μου απλα το αφηνω για οταν ερθει εκεινη η στιγμη και θα κανω οτι μου βγει!!!!!!!!!Με αγχωνει να το σκεφτομαι και αυτο απο τωρα!!!!!!

1sh1p2.png

Μακαρι Ριτσακι μου!!!!!!!Καλα αποτελεσματα ψυχη μου!!!!!!!!

Στο ειχαμε πει οτι ειμαστε γουρλουδες!!!!!!!Απο μας δεν θα τη γλυτωσεις!!!!!!!!!;););););););)

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ:P:p:p:p!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

λες επειδη αλλαξα βδομαδα???21+1 σημερα......εχω διαφορες ενοχλησεις....για δευτερολεπτα!!!

καφε δεν πινω!!!επειδη το εχω συνδιασει με το τσιγαρο!!!!

οποτε γιοκ!!!!

αφου να φανταστειτε εχω ακομη φλεματα στο λαιμο!!!!!!!!!!!!5 μηνες τωρα περασαν και ομως!!!εχω!!!καταπινω και το αισθανομαι!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

λες επειδη αλλαξα βδομαδα???21+1 σημερα......εχω διαφορες ενοχλησεις....για δευτερολεπτα!!!

καφε δεν πινω!!!επειδη το εχω συνδιασει με το τσιγαρο!!!!

οποτε γιοκ!!!!

αφου να φανταστειτε εχω ακομη φλεματα στο λαιμο!!!!!!!!!!!!5 μηνες τωρα περασαν και ομως!!!εχω!!!καταπινω και το αισθανομαι!!!!

Εγω καθε φορα που αλλαζω εβδομαδα εχω αλλα μην ξεχνας οτι μεγαλωνει και η μητρα κτλ.

Εγω καφε αμα νιωθω ατονη πινω εναν ελαφρυ φρεντο εσπρεσο που εχω σπιτι για να με τονωσει λιγακι!!!!!!!Κι εγω τον εχω συνδιασει με τσιγαρο,αλλλα να ξερεις οτι αν τον πιεις χωρις τσιγαρο καταλαβαινεις κι ευχαριστιεσαι την γευση του καφε!!Εγω επαθα πλακα!!!!!!!

1sh1p2.png

Εγω καθε φορα που αλλαζω εβδομαδα εχω αλλα μην ξεχνας οτι μεγαλωνει και η μητρα κτλ.

Εγω καφε αμα νιωθω ατονη πινω εναν ελαφρυ φρεντο εσπρεσο που εχω σπιτι για να με τονωσει λιγακι!!!!!!!Κι εγω τον εχω συνδιασει με τσιγαρο,αλλλα να ξερεις οτι αν τον πιεις χωρις τσιγαρο καταλαβαινεις κι ευχαριστιεσαι την γευση του καφε!!Εγω επαθα πλακα!!!!!!!

ναι ε????????

εμ τοσα χρονια καφε τσιγαρο που να δω τη διαφορα....

d.gif

Καθε δυο εβδομαδες παω!!!!Αλλα αμα μπω σε σειρα που αρχιζω και μπαινω μπορει να σταματησω!!!!!!!Θελω να κρατηθω οσο μπορω μεχρι τον 8ο μηνα!!!!!!!

Και εγω ετσι ειχα ξεκινησει τοτε στην εγκυμοσυνη με τον διατολογο, 2φ/μηνα αλλα επειδη είδα οτι δεν επαιρνα κιλα πολλά και επισης δεν τηρουσα το προγραμμα καθολου, σταματησα νωρίς...

Διαφημίσεις

Το ξερω ηλιοβασιλεμα μου απλα το αφηνω για οταν ερθει εκεινη η στιγμη και θα κανω οτι μου βγει!!!!!!!!!Με αγχωνει να το σκεφτομαι και αυτο απο τωρα!!!!!!

Ναι, ειναι το λιγοτερο που θα σκεφτεις από τωρα ειδικά!!!!!!

Ριτσα μου εχεις καθυστερηση???????????

ΜΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΡΟΖ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ.ΕΓΩ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΗ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΕΧΩ.ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η' Ο ΘΥΡΩΕΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΟΖΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ patoysitsa ΜΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΙ ΕΙΜΑΙ.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Και εγω ετσι ειχα ξεκινησει τοτε στην εγκυμοσυνη με τον διατολογο, 2φ/μηνα αλλα επειδη είδα οτι δεν επαιρνα κιλα πολλά και επισης δεν τηρουσα το προγραμμα καθολου, σταματησα νωρίς...

Κι εγω θα δω πως θα παει!!!

1sh1p2.png

Ριτσα μου,μακαρι να ειναι εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!σου το ευχομαι ολοψυχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαστε γουρλουδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι ωρα θα πας στο γιατρο??????????

d.gif

Κι εγω θα δω πως θα παει!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ,patoysitsa ΜΟΥ,ΑΓΟΡΟmammyΜΟΥ,koalaki ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...