Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ!!!!!!!!!

συμπεθερα εχασες κανενα κιλο????????πως παει η διατροφη????????εγω στα 80 ειμαι!!!!!!!

Εχω χασει 2.Ειχα παρει 13 και τωρα ειμαι στα 11!!!!αυτος μου ειπε οτι δεν θελει να χασω αλλα να μην παρω!!!!!!Ξερω κι εγω!!!!Προς το παρον καλα παει!!!!!!Εσυ εχεις παρει 12?Το τσιγαρο πιστευω μας ανεβασε πολυ!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου εγω θα σαα αφησω να παω να ξαπλωσω με τη μαριαννα γιατι αυριο το πρωι θα φυγω νωρις και δεν θα την δω και ηδη με στεναχωρει αυτο.....!!!!!!!!!! Γιαυτο παω να φαω (χαχα) και να κοιμηθω.

Αυριο θα τα πουμε το βραδακυ που θα επιστρεψω εκτος και αν καταφερω να μπω απο το κινητο να σας πω ενα γεια...

Καληνυχτα, ονειρα γλυκα και φιλιααααααααααααααααα......!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοαλακι μου ομορφο!!!!!Ονειρα γλυκα και φιλακια στο νεραιδακι σου!!!!!Καλο ταξιδι και να προσεχεις!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εχω χασει 2.Ειχα παρει 13 και τωρα ειμαι στα 11!!!!αυτος μου ειπε οτι δεν θελει να χασω αλλα να μην παρω!!!!!!Ξερω κι εγω!!!!Προς το παρον καλα παει!!!!!!Εσυ εχεις παρει 12?Το τσιγαρο πιστευω μας ανεβασε πολυ!!!!!!!

Συμπεθερα αυτο λεω και εγω.........το τσιγαρο μας εκανε τη δουλεια....ολο τρωμε για να απασχολουμε τα χερια μας.........!κυριως στις αρχες.......τελειαααααααααα -2!!!!!!!!!σουπερ!!!!!!!!!!!

εχεις μειωσει τιην ποσοτητα του φαγητου????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοαλάκι καλο ταξίδι αυριο και καλη επιστροφη στην κοράκλα σου!!!

Μποτσακι, Πατουσιτσα καπνιζατε πριν την εγκυμοσυνη σας; Σας λείπει το τσιγαρο; ή θα το κρατησετε και μετα την εγκυμοσυνη, να μην καπνιζετε;

Εγω δεν καπνιζω καθολου και ευτυχως ουτε ο αντρας μου ή οι περισσότεροι δικοί μας άνθρωποι...

Συμπεθερα αυτο λεω και εγω.........το τσιγαρο μας εκανε τη δουλεια....ολο τρωμε για να απασχολουμε τα χερια μας.........!κυριως στις αρχες.......τελειαααααααααα -2!!!!!!!!!σουπερ!!!!!!!!!!!

εχεις μειωσει τιην ποσοτητα του φαγητου????????

Βασικα κανω 5 γευματα την ημερα,και μου εχει μειωσει και την ποσοτητα αλλα και δεν πειναω!!!!

Να σου πω κατι,πες οτι δεν ειμασταν εγκυος,και το κοβαμε,ενα δεκαρι κιλα το ειχαμε στο τσεπακι!!!!Ποσο μαλλον τωρα!!!!!Ενταξει μωρε θα τα χασουμε!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσακι, Πατουσιτσα καπνιζατε πριν την εγκυμοσυνη σας; Σας λείπει το τσιγαρο; ή θα το κρατησετε και μετα την εγκυμοσυνη, να μην καπνιζετε;

Εγω δεν καπνιζω καθολου και ευτυχως ουτε ο αντρας μου ή οι περισσότεροι δικοί μας άνθρωποι...

Ηλιοβασιλεμα μου,εγω καπνιζα πριν την εγκυμοσυνη!!!αρκετα μπορω να πω.......αλλα οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη.....ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΠΗΚΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

μακαρι να μην το ξαναβαλω στο στομα μου!!!!!!!!

ωρες ωρες το θελω....και αυτο επειδη καπνιζει ο συζηγος....

αλλα ευτυχως που θα θηλασω κι ολας οσο μπορω δλδ μακαρι κανενα 7 μηνο ευχαριστημενη θα ειμαι!!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Αλλα ωρες ωρες το ζηλευω!!!!

d.gif

Ναι εγω καπνιζα ηλιοβασιλεμα μου!!Οχι πολυ αλλα κανονικα!!!!!

Το ειχα πει οτι μολις μεινω εγκυος και για οσο θηλασω,μαχαιρι!!!!!Μου λειπει κατι φορες γιατι δεν μου μυρισε για να το κοψω,ασχετα αν τωρα μου μυριζει επειδη το ξεσυνηθισα!!!!!

Δεν θα πιεστω θα κανω οπως μου βγει!!!Παντως για οσο χρειαστει θα ειναι κομμενο!!!!!!!!!

Ο αντρας μου δεν το εχει βαλει ποτε στο στομα του καθως επισης και τον καφε!!!!!!!

1sh1p2.png

Σχεδον καθε βραδυ ονειρευομαι οτι καπνιζω!!!!!!!!!χαχααχαχχαχαχαχα!!!!!!!

ελεος λεω!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Συμπεθερα καληνυχτα και καλο ταξιδι αυριο!! Σας αφηνω κι εγω... Καληνυχτες πολλες ζουζουνες!!

Καληνυχτα αγορομαμυ μου,καλη ξεκουραση!!!!!!Και του χρονου να εισαστε καλα και να τα γιορτασετε και οι 4,τα γεννεθλιακια του αστεριου σας!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σημερα εχω κατι πονακια δεξια στην κοιλια μου τσιμπιματακια...εκει καθεται η μπεμπα...δεξια!!!

d.gif

Σχεδον καθε βραδυ ονειρευομαι οτι καπνιζω!!!!!!!!!χαχααχαχχαχαχαχα!!!!!!!

ελεος λεω!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμενα μου ερχεται στο μυαλο συνεχεια!!!!!!!Μου ερχεται κατι ωρες να τους το βουτηξω απο το στομα!!!!!!!χαχαχαχχαχαχααααααα!!!!!!!!!

Ειδικα σε συνδοιασμο με εναν ωραιο βαρυ καφε!!!!!!!!!!

Πω πω πω πω πω!!!!!!!!!Θεεε μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια σημερα εχω κατι πονακια δεξια στην κοιλια μου τσιμπιματακια...εκει καθεται η μπεμπα...δεξια!!!

Κι εγω αυτες τις μερες ειχα στην αριστερη πλευρα.Πεταγομουνα!Αλλα ειναι επειδη αλλαξα μηναααααααααα!!!!!!!!!

Κι εσυ σε μια εβδομαδα εεεεεεεεεεεεεε???????????

1sh1p2.png

Είναι ευκαιρία πάντως οι μηνες εγκυμοσύνης+θηλασμού να σας βοηθήσουν να το κόψετε!!! Μόνο καλό θα σας κάνει!!! Δεν μιλαμε να καπνίζετε κανα τσιγάρο αραιά κ που αλλά να μην το εχετε καθημερινά στη ζωη σας!

Αν το αποφασισετε, θα το καταφερετε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...