Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια ασχετο αλλα θελω να ρωτησω κατι!!!!!!

Ποιο καλοκαιρινο αρωμα εχετε να μου προτεινετε?Το δικο μου ειναι το κοκο σανελ το κλασικο αλλα ειναι για χειμωνα!!!!!

Για πειτε καμια γνωμη να παω αυριο να μυρισω!!!!!!!

ναι το σινεμα ειναι βαρυ τωρα για καλοκαιρι....οντως....!

πολυ ωραιο αρωμα ειναι το guerlain insolence!

επισης τα αρωμα του YSL πολυ ωραια εχει και καλοκαιρινα!!!

και του Dior επισης!!!!

εχει κατι αρωματα τελεια!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πηρα το ασβεστιο τωρα...........αναγουλιασα...οσο παει και με αηδιαζει..............!

d.gif

Μποτσάκι πάνε οι εποχές που πηγαιναμε στα περίπτερα και χαλάγαμε 20ρικα!!! εμεις πια μια εφημεριδα την κυριακη πέρνουμε! Ούτε θυμάμαι πόσο καιρό εχω να αγορασω ενα περιοδικό!!! Οτι θελω κολατσιο ή γλυκισμα ή ατομ. χυμο του παιδιού, τα εχω αγορασει απο σουπερ και στις βολτες μας τα εχω σε μικρο ισοθερμικο τσαντακι και της τα δινω!!!

Προσαρμογη στα νεα οικονομικα δεδομενα λεγεται αυτό ή στερηση;;;δεν ξερω αλλα ετσι δυστυχώς την παλεύουμε!!!

Μποτσάκι πάνε οι εποχές που πηγαιναμε στα περίπτερα και χαλάγαμε 20ρικα!!! εμεις πια μια εφημεριδα την κυριακη πέρνουμε! Ούτε θυμάμαι πόσο καιρό εχω να αγορασω ενα περιοδικό!!! Οτι θελω κολατσιο ή γλυκισμα ή ατομ. χυμο του παιδιού, τα εχω αγορασει απο σουπερ και στις βολτες μας τα εχω σε μικρο ισοθερμικο τσαντακι και της τα δινω!!!

Προσαρμογη στα νεα οικονομικα δεδομενα λεγεται αυτό ή στερηση;;;δεν ξερω αλλα ετσι δυστυχώς την παλεύουμε!!!

Πολυ σωστη σε βρισκω ηλιοβασιλεμα για το κολατσιο της μικρης.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

οπως και να λεγεται ηλιοβασιλεμα μου,θα το παλεψουμε!!!ουτε οι πτωτοι ειμαστε ουτε οι τελευταιοι!!!!

την υγεια μας να εχουμε ολοι μαςκαι ολα θα φτιαξουν!!!!!!!!:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Οχι δεν με καταλαβες,αυτο που λεω ειναι οτι φευγουν τα λεφτα πολυ ευκολα πια ειτε λιγα ειναι ειτε πολλα!!!!!

Δεν προλαβαινεις να τα δεις.Ακομα και μεχρι το περιπτερο να πας θα σου φυγει ενα εικοσαρικο,ηταν παρομοιωση καλε!!!!!

Ποιος χαλαει εικοσαρικο και ειδικα στο περιπτερο!!!

1sh1p2.png

Ευτυχώς τις φακες τις λατρευει!!!

Σηκωτακι χθες της εδωσα ενα κομματακι απο κοτοπουλο και σιγα σιγα θα την πεισω να το τρωει!!!

Το πετιμέζι κανει καλο σε ελλειψη σιδήρου;

Ξερω οτι πρεπει να της ελαττωσω τα γαλακτομικά γιατι εμποδίζουν την απορροφηση σιδηρου και τρωμε πολυ φετα...επινε και γαλα πολυ και κανονικα τα νηπια πρεπει να πινουν 2 ποτηρια γαλα!!! Το μειωσαμε με το που ξεκινησαμε παιδικο τον περασμενο Σεπτέμβρη και με την αλλαγη απο μπιμπερο σε κουπα...Νωρίτερα επινε 1 λιτρο την ημερα!

Για δωστε μου συμβουλες γιατι δεν ξερω και πολλά!!!

ναι το σινεμα ειναι βαρυ τωρα για καλοκαιρι....οντως....!

πολυ ωραιο αρωμα ειναι το guerlain insolence!

επισης τα αρωμα του YSL πολυ ωραια εχει και καλοκαιρινα!!!

και του Dior επισης!!!!

εχει κατι αρωματα τελεια!!!!!!!!!

χαχαχα!!!!!!Το σανελ ειπα βρε!!!!

Τωρα τα σημειωσα να παω αυριο να τα μυρισω γιατι ερχεται ενας φιλος απο εξωτερικο την αλλη εβδομαδα και θα του πω να μου φερει απο τα αφορολογητα!!!!!!χιχιχιχχιχχι!!!!!!!!

1sh1p2.png

Σηκωτακι χθες της εδωσα ενα κομματακι απο κοτοπουλο και σιγα σιγα θα την πεισω να το τρωει!!!

Ξερω οτι πρεπει να της ελαττωσω τα γαλακτομικά γιατι εμποδίζουν την απορροφηση σιδηρου και τρωμε πολυ φετα...επινε και γαλα πολυ και κανονικα τα νηπια πρεπει να πινουν 2 ποτηρια γαλα!!! Το μειωσαμε με το που ξεκινησαμε παιδικο τον περασμενο Σεπτέμβρη και με την αλλαγη απο μπιμπερο σε κουπα...Νωρίτερα επινε 1 λιτρο την ημερα!

Το πετιμεζι κοριτσακι μου ειναι και φυσικο προιον και εχει και για τον σιδηρο ειναι οτι πρεπει.Επισης τα αμυγδαλα,τα καρυδια,η σταφιδα!!!!Και φυσικα μοσχαρι σε ολες τις μπρφες!!!!Μπροκολο κολοκυθι!!!!!

Εγω τα εψαξα πολυ γιατι μου επεσε αποτομα και η φεριτινη και ο σιδηρος και θορυβηθηκα και αυτα ολα με βοηθησανε πολυ!!!!Βεβαια θα της δινεις και το σιδηρακι που θα σου πει ο γιατρος,αλλα βοηθησε τη και με διατροφη!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι καταλαβα πώς το έλεγες!!!

Απλά υπάρχουν ακομη και οι ανετοι οικονομικα που χαλανε τα λεφτα σαν νερακι!!!

Προχθες μιλουσα με τον θειο μου κ την γυναικα του και μου ελεγαν οτι την αλλη βδομαδα θα πανε διακοπες έξω από Βόλο με 190?/βραδιά τα ενοικιαζομενα δωματια με πρωινό (απο 280 τους εκανε φιλικη τιμη 190) και από μεσα μου σκεφτομουν πόσο διαφορετικα ζουν καποιοι....

Και φυσικά Πατουσιτσα μου, την υγεια μας να εχουμε πανω απ' ολα!!! και ολα θα τα καταφερουμε!!!!!!Απλα μερικες φορες λυγίζουμε και μετά ξανασηκωνόμαστε...

Κοαλάκι λιγο πολυ κανω οπως με την θάλασσα στο θεμα των εξοδων μας ακομη και στις καφετεριες!!! Παμε βολτα και εχω διαφορα σνακ καθε φορα κ χυμους ή μιλκο να κερασω το παιδακι μου!!!

Διαφημίσεις

Δημητριακα

Ξηροι καρποι

Σοκολατα

Μαλακια της θαλασσας (χαχα)

Σπανακι

Οσπρια

Κρεας

Ψαρια

Ρυζι

Λαχανικα

Μελι

Φρουτα

Γαλα

Σουσαμι

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

χαχαχα!!!!!!Το σανελ ειπα βρε!!!!

Τωρα τα σημειωσα να παω αυριο να τα μυρισω γιατι ερχεται ενας φιλος απο εξωτερικο την αλλη εβδομαδα και θα του πω να μου φερει απο τα αφορολογητα!!!!!!χιχιχιχχιχχι!!!!!!!!

Και εγω θα ριξω αυριο μια ματια αλλα μου αρεσει το hugo.

Δοκιμασε το, μυρισε το, αγγιξε το, απολαυσε το, φαααααατο......!!!!!!!!!

ΧαχαχαχααχαχαχχααχχΧααχαχχαχχα

Εδω ειμαιιιιιιιιιιιιιιιι....!!!!!!!! Οτι να ναι σημερα...!!!! Ειμαι...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δημητριακα

Ξηροι καρποι

Σοκολατα

Μαλακια της θαλασσας (χαχα)

Σπανακι

Οσπρια

Κρεας

Ψαρια

Ρυζι

Λαχανικα

Μελι

Φρουτα

Γαλα

Σουσαμι

Σωστο το κοαλακι μας!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...