Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια μου σε ευχαριστω πολυυυυυ!!!!!!!!!

συμπεθερα πηγα στο γκουκλ και πληκτρολογησα αυτοκολλητα αριελ!!!μου εχει βγαλει μερικες!!!!!

κοριτσια τελικα θεμα θα εχει ΓΟΡΓΟΝΑ!!!!!!!!!!

Το αποφασισα!!!!!!!!!!!!

θελω το δωματιο της μπεμπας να μου θυμιζει βυθο θαλασσας!!!!με τα ψαρακια,βραχια,φυκια,κοχυλια,και πολλες φυσαλιδες!!!!!!!!!!!!!!

με το που θα μπαινω στο παιδικο θα βλεπω και τη μικρη μου γοργονιτσα!!!!!!!!!!!!!

καλα τη μπεμπα δεν την ακουσα σημερα.............!!!!κοιμαται ολη τη μερα????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Ουυυυυ ουυυυυυ!!!!!!!!!!!Με βλεπετεεεεεεεεεεεεεε??????????

ναι αμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!σε βλεπουμε συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

d.gif

συμπεθερα πηγα στο γκουκλ και πληκτρολογησα αυτοκολλητα αριελ!!!μου εχει βγαλει μερικες!!!!!

Το αποφασισα!!!!!!!!!!!!

θελω το δωματιο της μπεμπας να μου θυμιζει βυθο θαλασσας!!!!με τα ψαρακια,βραχια,φυκια,κοχυλια,και πολλες φυσαλιδες!!!!!!!!!!!!!!

με το που θα μπαινω στο παιδικο θα βλεπω και τη μικρη μου γοργονιτσα!!!!!!!!!!!!!

Επιτελους ολοκληρο βουνο και δεν με βλεπατε??

Κι εμενα μου αρεσει ο βυθος.Νομιζω τα ηρεμει τα μωρακια απλα ηθελα να δω και κατι αλλο εκτος απο το κοζικορνερ.

Μου αρεσουν και οι ηρωες του Ντισνευ αλλα ισως σε κανα δυο χρονια!!!!!

1sh1p2.png

Το αποφασισα!!!!!!!!!!!!

κι εγω εχθες δεν τον ειχα ακουσει ολη μερα και το βραδυ μετα την ταραχη που περασα ειχα αρχισει να ανησυχω!!!!!

Οταν ξαπλωσα ομως να κοιμηθω και ηρεμησα και χαιδευα την κοιλια μου τον ενιωσα κι επισης με το που ξυπνησα,ολη μερα απο λιγο!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μόλις μπήκαμε...πήγαμε στο σούπερ, σκάσαμε το 50ρικο και γυρίσαμε...Τωρα τρωει το κοριτσακι μου σπαγγετι μου με τυρί...την δελέασα κιολας να της βαλω παιδικα να δει λιγο για να μην την παω βολτα τωρα...(βαριεμαι να βγω αυτες τις μερες, περασε μια βδομαδα και εχουμε κανει 1 ή 2 μόλις μπάνια στη θάλασσα...).

Κοριτσια να μαι και εγω!!!!!!!!!πηγα και πηρα παστες!!!!

με το που εφαγα εκανε παρτυ η μπεμπα!!!!!!!!χαχαχαχαχααχαχχα!!!!!!!!!

συμπεθεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!εισαι εδω????????????

d.gif

Κοριτσια να μαι και εγω!!!!!!!!!πηγα και πηρα παστες!!!!

με το που εφαγα εκανε παρτυ η μπεμπα!!!!!!!!χαχαχαχαχααχαχχα!!!!!!!!!

συμπεθεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!εισαι εδω????????????

εδω καλεεεεεε!!!!!!!!!!Χορευει το κοριτσι μας?????

1sh1p2.png

Μόλις μπήκαμε...πήγαμε στο σούπερ, σκάσαμε το 50ρικο και γυρίσαμε...Τωρα τρωει το κοριτσακι μου σπαγγετι μου με τυρί...την δελέασα κιολας να της βαλω παιδικα να δει λιγο για να μην την παω βολτα τωρα...(βαριεμαι να βγω αυτες τις μερες, περασε μια βδομαδα και εχουμε κανει 1 ή 2 μόλις μπάνια στη θάλασσα...).

Καλως το ηλιοβασιλεμα μας!!!!!!!!!!;);););)

σπαγγετι τρωωει η κορακλα σου?????????τελειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!εγω τι θα φαω για βραδυ δεν ξερω....ο συζηγος θελει αυγα τηγανιτα....!τι να χορτασω με αυγα?????

αυριο λεω να κανω αρνι στο φουρνο με πατατες!!!!ωραιοτατο!!!!

και την παρασκευη λεω να κανω σπανακορυζο..........δεν εχω φαει στην εγκυμοσυνη καθολου!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

εδω καλεεεεεε!!!!!!!!!!Χορευει το κοριτσι μας?????

μπλου μπλου μπλου........αυτο!!!!!!!!φυσαλιδες!!!!!!!!εχω παρει και μιλκο.....θα παιω κανα 2 γουλιες που της αρεσει...το υπολοιπο θα το πιει ο αντρας μου!

δεν κανει να πινω τετοια....αλλα τι να κανω η μανα που θελω να την ακουω????????????

d.gif

Κοριτσια ασχετο αλλα θελω να ρωτησω κατι!!!!!!

Ποιο καλοκαιρινο αρωμα εχετε να μου προτεινετε?Το δικο μου ειναι το κοκο σανελ το κλασικο αλλα ειναι για χειμωνα!!!!!

Για πειτε καμια γνωμη να παω αυριο να μυρισω!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλως την!!!Παλι καλα ηλιοβασιλεμα μου γιατι ετσι οπως εχουμε γινει μεχρι το περιπτερο παμε και χαλαμε το εικοσαρικο κατευθειαν!!

Τουλαχιστον πηγατε σουπερ!!!!!!

Αστα αστα!!!!!!

Να του δινεις του κοριτσιου και συκωτακι και φακες και τετοια!!!!!Κι επισης στο γαλα η στο γιαουρτακι της μπορεις να της βαζεις και μια κουταλια πετιμεζι.Εμενα που ειχα σιδηρο 38 και χαμηλη φεριτινη,πηγα στο 69.

1sh1p2.png

Κορίτσια το μαγείρεμα είναι μπελάς όταν έχεις τα παιδιά!!!Μόνο το ζευγάρι βολευεται κάπως!!! Εμένα ο αντρας μου σχολάει και αργά (τώρα το καλοκαίρι γύρω στις 5.30) οπότε προλαβαίνω να μαγειρέψω και πιο αργά...αλλά το παιδι πρεπει και υγειινα και με πρόγραμμα να τρωει!!!

Εμενα η κορη μου δεν τρωει αυγα, ειχε κανει αλλεργια και μετα τα αηδιασε...μονο μεσα σε φαγητα, ευτυχως δεν την πειράζουν! Και σημερα μου ζητησε αυγα με φετα και πατατες μεσα (εννοουσε την ομελετα ;)) και αυριο θα παω να παρω αυγα γιατι δεν εχω κανενα και θα φτιαξω ομελετα ίσως στραπατσαδα (με ντοματα) και μακαρι να φαει!!!

Πρεπει να κανουμε πιο υγιεινη διατροφη και οι 3 μας...γιατι εγω και η Αγγελικη εχουμε πια θεμα και με τον σίδηρο!!!

Κοριτσια ασχετο αλλα θελω να ρωτησω κατι!!!!!!

Ποιο καλοκαιρινο αρωμα εχετε να μου προτεινετε?Το δικο μου ειναι το κοκο σανελ το κλασικο αλλα ειναι για χειμωνα!!!!!

Για πειτε καμια γνωμη να παω αυριο να μυρισω!!!!!!!

Το hugo το κοκκινο.

Αερινο, δροσερο και με μαγευει εμενα.....!!!!!!!!!!

Στο συνηστω.....μποστανι μου....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...