Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια χαμενη ειμαι σημερα,κοιταω μπορντουρες τοιχου,χαλια και κουρτινες............εχω μπερδευτει!!!!!!!

δεν ξερω τι θεμα θα εχει το δωματιο της μπεμπας!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα δεν μου αρεσουν τα εντονα χρωματα !

κανε κατι παλ και βαλε αυτολκολητα απο γοργονες!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτσα στις πόσες μέρες σου έρχεται περίοδος; εχεις σταθερή; πότε ήταν η τελευταία ημερομηνία; και πότε άρχισαν οι 2 απανωτες αιμορραγιες;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ Η'ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΤΑΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ .ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ,ΜΕΤΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΗΡΘΑΙ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια χαμενη ειμαι σημερα,κοιταω μπορντουρες τοιχου,χαλια και κουρτινες............εχω μπερδευτει!!!!!!!

δεν ξερω τι θεμα θα εχει το δωματιο της μπεμπας!!!!!!!!!!!!!!!

μπορείς να κάνεις κάτι με θέμα τη θάλασσα και την αγαπημένη σου γοργονίτσα...θα ξεφύγεις απο το κλασικό ροζ και θα έχει και την αριέλ..που είναι πραγματικά πολύ καλή!!!

Πατουσίτσα, συμφωνω με την Μαρία για τα έντονα χρώματα!!! Το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι φωτεινό και να ξεκουράζει το μωρό/νήπιο/παιδάκι... Να παίξεις με τα χρωματα, απαλα σε τοίχους, βάλε μπορντούρα ή ακόμη και την ταπετσαρία σε ενα τοίχο αλλά διάλεξε θέμα που να ηρεμεί την γοργονίτσα σου!!!

Αν διαλεγα την Αριελ, θα την εβαζα σε μπορντουρα γυρω γυρω στη μεση του τοιχου, ή αυτοκολλητα με αριελ και φιλους της!

Να ρωτήσω οι ταπετσαριες ή τα αυτοκόλλητα αυτά μπορούν να μπουνε και σε ξύλινες ντουλαπες;;;

Διαφημίσεις

θα γίνει ..θα γίνει!!και όλα θα πάνε μια χαρά!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ!!!!!!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣΣΣΣΣ!!!ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΣΟΥΧΡΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ακομη Πατουσίτσα μέσα στις ταπετσαρίες και στα αυτοκόληητα είσαι;;;;;;;;;; Υπάρχει μεγάλη ποικοιλία, ετσι;;;

Αχ μαναρακι μου...........εκτος αυτου δεν ξερω τι θεμα θα εχει το παιδικο!!!!!!

με πριγκιπισες...???με χελοου κιτι???δεν ξερωωωωωωωω!!!!!!!!!!να σκασω ειμαι!!!!αν κολλησα τοσες ωρες με αυτο φαντσασου για τα υπολοιπα................!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Με πηρε ο υπνος!!!!!αλλη μια κι εγω!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!!

ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Πατουσίτσα, συμφωνω με την Μαρία για τα έντονα χρώματα!!! Το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι φωτεινό και να ξεκουράζει το μωρό/νήπιο/παιδάκι... Να παίξεις με τα χρωματα, απαλα σε τοίχους, βάλε μπορντούρα ή ακόμη και την ταπετσαρία σε ενα τοίχο αλλά διάλεξε θέμα που να ηρεμεί την γοργονίτσα σου!!!

Αν διαλεγα την Αριελ, θα την εβαζα σε μπορντουρα γυρω γυρω στη μεση του τοιχου, ή αυτοκολλητα με αριελ και φιλους της!

Να ρωτήσω οι ταπετσαριες ή τα αυτοκόλλητα αυτά μπορούν να μπουνε και σε ξύλινες ντουλαπες;;;

απο οσο ξερω ναι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια το πρωτο πραγμα που εψαξα ειναι οι η γοργονα αριελ!!!!!!!δεν την εχει!!!!!!!!!!!!

γοργονα σκεφτομουν!!!!!!!!!!

d.gif

Σε ευτοκολλητα την εχω βρει την γοργονα!!!!αλλα σε μπορντουρα γιοκ!!!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια το πρωτο πραγμα που εψαξα ειναι οι η γοργονα αριελ!!!!!!!δεν την εχει!!!!!!!!!!!!

γοργονα σκεφτομουν!!!!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααα!!!!!!!Που ψαχνεις να κοιταξω κι εγω?????

1sh1p2.png

Σε ευτοκολλητα την εχω βρει την γοργονα!!!!αλλα σε μπορντουρα γιοκ!!!!!!!!!

ωραια μπορεις να χρησιμοποιησεις παστελ αποχρωσεις και να βαλεις απο κατω απαλο γαλαζιο και ενα βραχο καπου και απο πανω ενα ελαφρυ πορτακαλομπεζ και να βαλεις ποζες της αριελ σε αυτοκολητα!

ειναι προττυπο νομιζω !

αλλιως μπορεις να κανεις κατι κοριτσιστικο αλλα αχετο με ηρωες και ηρωιδες γιαιτ μπορει η μικρη ν εχει αποψη πχ να κολησει με την ντορα ή με την χελο κιτυ

πχ http://www.cosycorner.gr/el/category/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9%CE%B1/

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

για να μην γινει πολυ ροζ το δωματιο μπορεις να το κανεις κανα λαχανι με φουξια πινελιες και να βαλεις λουλουδια και πεταλουδες σε αυτοκολητα!

εγω σκεφτομαι να βαλω να μου ζωγραφισουν καποιο παραμυθι πχ τα τρια γουρουνακια!κατι δεν εχω αποφαισει γιατι θα κανω την αλλαγη του χρονου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...