Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

sotsafi τωρα περασε το δυσκολο και το εχει συνηθισει ο οργανισμος μου το χάπι...τωρα δεν εχω συχνα αλλα υπαρχουν ακομη οι διαρροιες...και απλα τις προσπερνω! Το χαπι το παίρνω λογω πολυκυστικων και αντισταση στην ινσουλίνη, βοηθάει ώστε η ινσουλινη να μεταβολιζει την γλυκοζη (που λαμβανω με το φαγητο)....

Εσύ περιμένεις να πας διακοπές;;;που θα πας;

αχχχχχχ περιμένω πως και πως!!!16/8 φευγω και γυρίζω 24!!λίγες μερούλες αλλά καλές!!θέλω να κοιμηθώ, να διαβάσω βιβλία και να λιώσω στην απραξία!!!

ΑΠΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΗΡΕΜΙΣΑ ΦΟΒΗΘΕΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΠΟΛΥ!!!!ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΡΕΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

ρε συ ριτσα, όπως και αν είναι τα πράγματα πρέπει να έχεις θετικότητα!!θα σε βοηθήσει!!και στην υγεία σου, και σε μια εγκυμοσύνη και στην πρόκληση μιας εγκυμοσύνης!!χρωστάς θετική ενέργεια όχι μόνο στον εαυτό σου αλλά και στο στόχο σου!!τα προβληματάκια που έιχες όλα είναι επιλύσημα!!και έχουν πάρει το δ΄ρομο της λύσης!!εεε δεν είναι ο καιρός να είσαι πιο αισιόδοξη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ηθελα να σου το πω αλλα με σταματησε το μηνυμα σου που εγραφες "παλι πολυποδα εχω..."και διστασα να το αναφερω....!!!!!!!!!!

koalaki ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ....ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΚΑ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσιαααααααα παμε.....!!!!!

Να ζησεις δημητρακη και χρονια πολλα μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια, παντου να σκορπισεις της γνωσης το φως και ολοι να λενε να ενας σοφοοοοοοοοοοοοος.......!!!!!!

Χρονια πολλααααααααααααα γαμπρουλη μου.....!!!!!!!!!!

Να εισαι παντα γερος και χαρουμενος.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αχχχχχχ περιμένω πως και πως!!!16/8 φευγω και γυρίζω 24!!λίγες μερούλες αλλά καλές!!θέλω να κοιμηθώ, να διαβάσω βιβλία και να λιώσω στην απραξία!!!

ρε συ ριτσα, όπως και αν είναι τα πράγματα πρέπει να έχεις θετικότητα!!θα σε βοηθήσει!!και στην υγεία σου, και σε μια εγκυμοσύνη και στην πρόκληση μιας εγκυμοσύνης!!χρωστάς θετική ενέργεια όχι μόνο στον εαυτό σου αλλά και στο στόχο σου!!τα προβληματάκια που έιχες όλα είναι επιλύσημα!!και έχουν πάρει το δ΄ρομο της λύσης!!εεε δεν είναι ο καιρός να είσαι πιο αισιόδοξη...

ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Να ζησεις δημητρακη και χρονια πολλα μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια, παντου να σκορπισεις της γνωσης το φως και ολοι να λενε να ενας σοφοοοοοοοοοοοοος.......!!!!!!

xronia polllaaaaaaaaaaa

Βγήκε η τούρτα ή ακόμη;;;;;;;;;;;;;;;;Ετοιμαστείτε!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ζησεις Δημητρακη και Χρονια Πολλα μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως και ολοι να λενε να ενας ΣΟΦΟΣ!!!!!!!!

να σου ζησει αγορομαμμυ μου και με το καλο το καινουριο μωρο!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Να ζησεις Δημητρακη και Χρονια Πολλα μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως και ολοι να λενε να ενας ΣΟΦΟΣ!!!!!!!!

να σου ζησει αγορομαμμυ μου και με το καλο το καινουριο μωρο!!!!!!

Μην πω και εγω τα ίδια για τον Δημητράκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ με την προλαλήσαντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγω πειραζει που τ εμπιξα απο συγκινηση !!!

δν παω καλα αλλα βλεπω πως νοιαζομαστε η μια την αλλη!!και τρεχουν τα ματια μου!

χαμενες!

αχχχχχ..αυτες οι ορμόνες!!κλάψε να σου φύγει!!!ααα και εγώ ενα κλάμα το ρίχνω που και που΄...χωρις ιδιαίτερο λόγο!!

Κοριτσια χαμενη ειμαι σημερα,κοιταω μπορντουρες τοιχου,χαλια και κουρτινες............εχω μπερδευτει!!!!!!!

δεν ξερω τι θεμα θα εχει το δωματιο της μπεμπας!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...