Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Και εγω σκεφτηκα περι πιθανότητα εγκυμοσύνης της Ρίτσας, αλλά δεν ανεφερα κατι γιατι νόμιζα οτι θα το ειχε ελεγξει σαν πιθανότητα...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΛΕΓΞΕΙ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΔΑ.....ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοτσαφι, τα ιδια και τα ιδια! Κοιμαται μεσα το παιδι με τον αντρα μου και μπηκα να πω μια καλησπέρα!!!

Κοιμόμουν και εγω και ξύπνησα με σφάχτη στο στομαχι και πήγα 2 φορες για διάρροια...εχω και μια αιμοροϊδα που με ταλαιπωρεί και με πεθαινει ωρες ωρες.... Και τί να με πείραξε, δεν ξέρω! σκετα μακαρόνια με τυράκι εφαγα... αλλα πίνω χαπι για το σακχαρο και φερνει παρενεργειες τις διάρροιες...Τωρα αρχίζω να συνερχομαι ξανά...αλλα το στομαχι σφιχτό...

Και αυτη η αισθηση του στομαχοπονου, που δεν γυριζει παντα σε διαρροια αλλά σε κανει να μην εισαι χαλαρη, με κανει να μην μπορω ευκολα να κυκλοφορήσω εξω απο σπιτι...ειδικα αρχες του 2011 που τα ξεκινησα τα χαπια, ειχα εντονα γαστρεντερικα και κλεινομουν σπιτι...

Ρίτσα πήγες για χοριακή; πότε παίρνεις τα αποτελέσματα; Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!! Και αν είναι θετικό και πρέπει να μεινεις ξαπλα, ακυρωστε την Κρητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάτε όλοι μαζι του χρόνου, οικογενειακώς!!!!

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΞΑΠΛΑ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ωχ..κατάλαβα ηλιοβασίλεμα μου!!περαστικά ελπίζω να συνέλθεις γρήγορα. αν πιστεύεις οτι το χάπι σε επηρεάζει μήπως μπορούν να σου δώσουν κάποιο άλλο!!

ριτσάκι......εγω πάντως θα σου πω οτι χτες σου τόνισα να μην βγάζεις ιατρικά συμπεράσματα!!όπως και να είναι το αποτέλεσμα αυριο !!το θέμα είναι να μην βγάζεις συμπεράσματα όση εμπειρία και αν έχεις ...κανεις δεν ξέρει καλύτερα εκτος απο τους γιατρούς!!

πως να το κάνουμε ρε παιδια έριξαν και ένα διάβασμα παραπάνω....εεεεεεε μα πια!!

Διαφημίσεις

εδω και μηνες το μποστκι το ξεκινησε ηταν καποιο πανηγυρι παλι και θα πηγαινε και ελεγε για τα παζαρο βρακια και γεμισαμε σελιδες με αυτο!χιχι

καλα κακομοιρα -καλομοιρα μου κανονισε να εισαι και να θες Κρητη πατε του χρονου με το μπεμπε!

εγω την ειχα πατησει ετσι πιστευα οτι δνε θα μεινω και εκλεισα εισητηρια και τα παντα για κρητη και θα φευγαμε 29 ιουνιου και 20 ιουνιου εμαθα οτι ειμαι εγγυος!

ΟΧΙ ΔΑ ΒΡΕ!!!ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ!!!!ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΟΥΔΕΣΣΣΣ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

koalaki ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΠΟΔΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ,ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η' ΘΥΡΩΕΙΔΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΥΡΩΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΟΖΩΝ ΑΚΙΝΔΥΝΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ,ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

Ναι ηθελα να σου το πω αλλα με σταματησε το μηνυμα σου που εγραφες "παλι πολυποδα εχω..."και διστασα να το αναφερω....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

sotsafi τωρα περασε το δυσκολο και το εχει συνηθισει ο οργανισμος μου το χάπι...τωρα δεν εχω συχνα αλλα υπαρχουν ακομη οι διαρροιες...και απλα τις προσπερνω! Το χαπι το παίρνω λογω πολυκυστικων και αντισταση στην ινσουλίνη, βοηθάει ώστε η ινσουλινη να μεταβολιζει την γλυκοζη (που λαμβανω με το φαγητο)....

Εσύ περιμένεις να πας διακοπές;;;που θα πας;

Κοριτσιαααααααααααα ετοιμαστειτε να τραγουδησουμε για τον γαμπρο μου...!!!!!

Σε 10 λεπτααααααα......!!!!!!!!!

Μποστανιιιιιιιιιιι μου που εισαι καλεεεεεεεεεεεε....??????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΞΑΠΛΑ!!!!

αχ δεν ξερεις πως σε καταλαβαινω αλλα κακομοιρα μου αν εισαι που ειμαι σιγουρη και το ευχομαι κανονισε μην σηκωνεις τον κωλο σου για τπτ πρεπει να βοηθησεις το μωρο σου να κρατηθει στη θεση του!

ειμαστε γουρλουδες και θα δεις ολα καλα θα πανε!

εμενα οι κοπελες με εχουν βοηθησει να ειμαι το κρεβατι απο 15 μαιου!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ωχ..κατάλαβα ηλιοβασίλεμα μου!!περαστικά ελπίζω να συνέλθεις γρήγορα. αν πιστεύεις οτι το χάπι σε επηρεάζει μήπως μπορούν να σου δώσουν κάποιο άλλο!!

ριτσάκι......εγω πάντως θα σου πω οτι χτες σου τόνισα να μην βγάζεις ιατρικά συμπεράσματα!!όπως και να είναι το αποτέλεσμα αυριο !!το θέμα είναι να μην βγάζεις συμπεράσματα όση εμπειρία και αν έχεις ...κανεις δεν ξέρει καλύτερα εκτος απο τους γιατρούς!!

πως να το κάνουμε ρε παιδια έριξαν και ένα διάβασμα παραπάνω....εεεεεεε μα πια!!

ΑΠΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΗΡΕΜΙΣΑ ΦΟΒΗΘΕΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΠΟΛΥ!!!!ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΡΕΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ναι ηθελα να σου το πω αλλα με σταματησε το μηνυμα σου που εγραφες "παλι πολυποδα εχω..."και διστασα να το αναφερω....!!!!!!!!!!

κοαλακι και εγω το επαθα αυτο εχτες γιατι οπως ειπα και στη Ριτσα η κοπελα που καναμε μαζι καμπυλη ζαχαρου μου ελεγε κατι παρομοιο και ημουνετοιμη να της πω βρε μπας και εισαι εγγυος κι κρατηθηκα!!!

μακαρι!!!!!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

sotsafi τωρα περασε το δυσκολο και το εχει συνηθισει ο οργανισμος μου το χάπι...τωρα δεν εχω συχνα αλλα υπαρχουν ακομη οι διαρροιες...και απλα τις προσπερνω! Το χαπι το παίρνω λογω πολυκυστικων και αντισταση στην ινσουλίνη, βοηθάει ώστε η ινσουλινη να μεταβολιζει την γλυκοζη (που λαμβανω με το φαγητο)....

Εσύ περιμένεις να πας διακοπές;;;που θα πας;

τι επαθες μαρη εσυ?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αχ δεν ξερεις πως σε καταλαβαινω αλλα κακομοιρα μου αν εισαι που ειμαι σιγουρη και το ευχομαι κανονισε μην σηκωνεις τον κωλο σου για τπτ πρεπει να βοηθησεις το μωρο σου να κρατηθει στη θεση του!

ειμαστε γουρλουδες και θα δεις ολα καλα θα πανε!

εμενα οι κοπελες με εχουν βοηθησει να ειμαι το κρεβατι απο 15 μαιου!!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ!!!!!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...