Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

μακαρι κοπελα μου να ειναι αυτο!

οταν πηγα για καμπυλη ζαχαρου η κοπελα πουτ περιμενε μαζι μου εμαθε καταλαθος οτι ειναι εγγυος ειχε αποκολιση και ανα διαστηματα ειχε αιμοραγια 3-5 μερες και νομιζε οτι ειναι περιοδος !

στο ευχομαι ολοψυχα εμεις σου ειπαμε οτι ειμαστε γουρλουδες μπουμπου!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η' ΚΑΚΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλλάζουν τα πάντα.. Γίνεσαι γονιός από εκείνη τη στιγμή. Αν σκεφτεις πόσα πράγματα αλλάζουν στην καθημερινότητά σου και μόνο, τη στιγμή που αντικρύζεις ένα θετικό τεστ, αμέσως θα καταλάβεις οτι έπαψες να ζεις με γνώμονα εσένα και ζεις για το καλό αυτού του παιδιού, πολύ προν καν γεννηθεί!

Σωστοοοοοοοοοο!!!!!!!

Εγω κοριτσια την γεννα την σκεφτομαι απο 10 χρονων!Ακουγα γεννα και τα ποδια μου δεν τα ενιωθα.Μην τολμουσε καμια να το περιγραψει κιολας,εξαφανιζομουνα να μην την ακουω!!!!!!!

Τωρα και μετα ειδικα απο την αποβολη το σκεφτομαι λιγοτερο αλλα επειδη το παιδι οπως και να εχει θα βγει,δεν γινεται να το χωνεψω,το πηρα αποφαση οτι θα το περασω κι αυτο οπως κι εκατομμυρια γυναικες στον κοσμο!!!!!!!

Σιγουρα καποιες απο αυτες ειναι σαν κι εμενα κι απο την στιγμη που αυτες μπορουν,μπορω κι εγω!!!!!!!

1sh1p2.png

Σωστοοοοοοοοοο!!!!!!!

Εγω κοριτσια την γεννα την σκεφτομαι απο 10 χρονων!Ακουγα γεννα και τα ποδια μου δεν τα ενιωθα.Μην τολμουσε καμια να το περιγραψει κιολας,εξαφανιζομουνα να μην την ακουω!!!!!!!

Τωρα και μετα ειδικα απο την αποβολη το σκεφτομαι λιγοτερο αλλα επειδη το παιδι οπως και να εχει θα βγει,δεν γινεται να το χωνεψω,το πηρα αποφαση οτι θα το περασω κι αυτο οπως κι εκατομμυρια γυναικες στον κοσμο!!!!!!!

Σιγουρα καποιες απο αυτες ειναι σαν κι εμενα κι απο την στιγμη που αυτες μπορουν,μπορω κι εγω!!!!!!!

Αχαχα, μα τι γλυκούλα που είσαι Μποτσάκι μου!! Όλες φοβόμαστε τον τοκετό, καμία δεν το διασκεδάζει, απλά λέμε οτι τελικά στην πορεία της εγκυμοσύνης, ο τοκετός δεν είναι παρά η φυσική κατάληξη, ενώ άλλα πράγματα σε αυτήν την πορεία είναι τελικά σημαντικότερα!! Φυσικά και θα ανταπεξέλθεις, όπως λες και συ, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία θα είσαι, καλό μου Μποτσάκι...😄😄

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια γειά κ πάλι!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, δόξα το Θεό, όλα καλά με τον μπαμπάκα σου! Μην κακιώνεις τους άλλους, που θέλουν να σε προστατευσουν, για καλό το κάνουν, ευτυχώς όλα είναι καλά κ δεν έχεις τίποτα να σε αγχώνει! Να ζήσετε κ να ευτυχήσετε με τον αντρούλη σου!!

ΡΙΤΣΑ μου, φυσικά και εύχομαι να είσαι έγκυος, αλλά πόσο αίμα έχεις; Είπες σαν περίοδος οτι είναι! Αν υπαρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, μάλλον εκτός από β χοριακή πρεπει να κατσεις και στο κρεβατι εφόσον εχεις αίμα. Τί λεει ο γιατρός σου;

ΜΑΡΑΚΙ1106, φυσιολογικά γέννησα, με πρόκληση τοκετού στις 40+2 βδομάδες. Μπήκε 7 το πρωί και γέννησα 17.40 το απόγευμα. Οι τεχνητοί πόνοι είναι πιο επώδυνοι από τους φυσικούς, δεν έκανα διαστολή καμία μέχρι τις 16.00, επισκληρίδιος δε μπορεί να γίνει νωρίτερα διότι αναστέλλει τις συσπασεις εν μερει, οποτε μεχρι εκείνη την ώρα υπήρξε μία ταλαιπώρια. Από τις 16.00 εως τις 17.00 φτασαμε τελεία διαστολή και η γλυκουλένια έσκασε μύτη 17.40... Τί μου θύμισες τώρα...;

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΧΑ ΡΟΖ -ΚΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ.

x8yip2.png?0gPNKwlL

παράαξενο πράγμα ...πόσα πράγματα αλλάζουν απο την μέρα που αντικρίζεις ενα θετικό τεστ..μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!!

Ναι σοτσαφι μου!!!!!!!!!!!!Αλλαζει ολοκληρη η ζωη μας!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μπήκες άρα μια νύχτα πριν;

Εγώ όχι με υπόθετο με ορό οκυτοκίνης.

Ετσι είναι, άμα δεν αποφασίζει η φύση.....

με επιασαν πονοι σπιτι μου στις 2.00 το μεσιμερι της κυριακης ηταν καθε 5 λεπτα και πηγα στο μαιευτηριο στις 5.00 πηγα στο μαιευτηριο με πονους ανα 2 λεπτα οργανωμενους και στο 100% των ωδινων αλλα διαστολη 0 μεχρι τις 9 το πρωι της δευτερας στις 9 μου εσπασε τα νερα η γυναικολογος μου και τοτε αρχισε η διαστολη αναγκαστηκα ολο το βραδυ μου εβαζαν υποθετα και ορο δεν γινοταν αλλιως προσπαθουσαν να βοηθησουν το οτι ο τραχηλος δεν ανοιγε και το μωρο ηταν ψηλα και κατεβαινε με το πρωσοπο !

αυτα γεννησα τελικα στις 10.45 για την ακριβεια

στις 12.00 θα εκλεινα 24ωρο πονων γιαιτ οι πονοι ειχαν ξεκινησει νωριτρα αλλα στις 2.00 εφτασαν στο 5λεπτο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαρηηηηηηηηηη!!!!!!!!Αφου καθε 8 του μηνα αλλαζω μηνα!!!!!!Ετσι το παω για να μην μπερδευομαι!!!!!!!!

ναι εδω και 4 μερες εχεις κλεισει τον 5ο καθυστερημενο μποστανο-μποστακι μου βεβαια αφου ειχαμε σοβαρες αγορες βρακιων!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοαλακι μου,καλα εισαι???????τσακισα και μια κρεπα γλυκια απο χθες!!!!!!!!!!!!

θα κανω την εξεταση για το ζαχαρο και θα μου ανεβει στα 800!!!!!!!!

ριτσα μου καλα εισαι???????

Μαρη συμπεθερα!!!!!!!!!καλα εισαι?????ο γαμπρουλης μου καλα ειναι???????

τι επαθε ο μπαμπας σου???περαστηκα του!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ patoysitsa ΜΟΥ!!!ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΠΟΛΥ ΝΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ναι εδω και 4 μερες εχεις κλεισει τον 5ο καθυστερημενο μποστανο-μποστακι μου βεβαια αφου ειχαμε σοβαρες αγορες βρακιων!!!!

ΝΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρίτσα πήγες για χοριακή; πότε παίρνεις τα αποτελέσματα; Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!! Και αν είναι θετικό και πρέπει να μεινεις ξαπλα, ακυρωστε την Κρητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάτε όλοι μαζι του χρόνου, οικογενειακώς!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ patoysitsa ΜΟΥ!!!ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΠΟΛΥ ΝΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!

Ριτσακι μου ηθελα να στο πω περι εγκυμοσυνης αλλα τελευταια στιγμη συγκρατηθηκα και σου εγραψα τα καθεκαστα περι πολυποδα και ινομυωμα.

Μακαριιιιιιιιιιιιιι κοριτσι μου......να το τσακωσες.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΝΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ!!!!!!

εδω και μηνες το μποστκι το ξεκινησε ηταν καποιο πανηγυρι παλι και θα πηγαινε και ελεγε για τα παζαρο βρακια και γεμισαμε σελιδες με αυτο!χιχι

καλα κακομοιρα -καλομοιρα μου κανονισε να εισαι και να θες Κρητη πατε του χρονου με το μπεμπε!

εγω την ειχα πατησει ετσι πιστευα οτι δνε θα μεινω και εκλεισα εισητηρια και τα παντα για κρητη και θα φευγαμε 29 ιουνιου και 20 ιουνιου εμαθα οτι ειμαι εγγυος!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ριτσακι μου ηθελα να στο πω περι εγκυμοσυνης αλλα τελευταια στιγμη συγκρατηθηκα και σου εγραψα τα καθεκαστα περι πολυποδα και ινομυωμα.

Μακαριιιιιιιιιιιιιι κοριτσι μου......να το τσακωσες.....!!!!!!

koalaki ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΠΟΔΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ,ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η' ΘΥΡΩΕΙΔΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΥΡΩΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΟΖΩΝ ΑΚΙΝΔΥΝΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ,ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...