Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

λες βρε ριτσα???ενα τεστ απο το φαρμακείο δεν θα δείξει???και το προηγούμενο αίμα να ήταν περίοδος???μπέρδεμα....!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΘΥΡΩΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΟΖΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ 1 ΧΡΟΝΟ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΘΕΛΑ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι δεν το ακουμπαω πάνω μου μποτσάκι μου.. ο καναπές μου έχει μεγάλο μπρατσο και το ακουμπάω εκεί,βολέυει!!!

πω πω βρε μαρια μου... έχεις δίκιο... αντε να περάσει ο αύγουστος..και θα φτιάξουν τα πράγματα!!

Κοριτσάκια γειά κ πάλι!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, δόξα το Θεό, όλα καλά με τον μπαμπάκα σου! Μην κακιώνεις τους άλλους, που θέλουν να σε προστατευσουν, για καλό το κάνουν, ευτυχώς όλα είναι καλά κ δεν έχεις τίποτα να σε αγχώνει! Να ζήσετε κ να ευτυχήσετε με τον αντρούλη σου!!

ΡΙΤΣΑ μου, φυσικά και εύχομαι να είσαι έγκυος, αλλά πόσο αίμα έχεις; Είπες σαν περίοδος οτι είναι! Αν υπαρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, μάλλον εκτός από β χοριακή πρεπει να κατσεις και στο κρεβατι εφόσον εχεις αίμα. Τί λεει ο γιατρός σου;

ΜΑΡΑΚΙ1106, φυσιολογικά γέννησα, με πρόκληση τοκετού στις 40+2 βδομάδες. Μπήκε 7 το πρωί και γέννησα 17.40 το απόγευμα. Οι τεχνητοί πόνοι είναι πιο επώδυνοι από τους φυσικούς, δεν έκανα διαστολή καμία μέχρι τις 16.00, επισκληρίδιος δε μπορεί να γίνει νωρίτερα διότι αναστέλλει τις συσπασεις εν μερει, οποτε μεχρι εκείνη την ώρα υπήρξε μία ταλαιπώρια. Από τις 16.00 εως τις 17.00 φτασαμε τελεία διαστολή και η γλυκουλένια έσκασε μύτη 17.40... Τί μου θύμισες τώρα...;

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΔΕΙ,ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ Β' ΧΟΡΙΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΚΟΛΥΣΗ.ΑΛΙΩΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΕΙΔΗ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ?

μακαρι κοπελα μου να ειναι αυτο!

οταν πηγα για καμπυλη ζαχαρου η κοπελα πουτ περιμενε μαζι μου εμαθε καταλαθος οτι ειναι εγγυος ειχε αποκολιση και ανα διαστηματα ειχε αιμοραγια 3-5 μερες και νομιζε οτι ειναι περιοδος !

στο ευχομαι ολοψυχα εμεις σου ειπαμε οτι ειμαστε γουρλουδες μπουμπου!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

θα αναρτήσω κατι βοηθητικό να ξεμπλέξουμε... μήνες - βδομάδες και τρίμηνα

• 1ος μήνας- Εβδομάδα 1 εώς 4
  • 2ος μήνας- Εβδομάδα 5 εώς 8
  • 3ος μήνας- Εβδομάδα 9 εώς 13

Δεύτερο τρίμηνο:

• 4ος μήνας — Εβδομάδα 14 εώς 17
  • 5ος μήνας — Εβδομάδα 18 εώς 21
  • 6ος μήνας — Εβδομάδα 22 εώς 26

Τρίτο τρίμηνο:

• 7 ος μήνας— Εβδομάδα 27 εώς 30
  • 8ος μήνας — Εβδομάδα 31 εώς 35
  • 9ος μήνας — Εβδομάδα 36 εώς 40

Διαφημίσεις

θα αναρτήσω κατι βοηθητικό να ξεμπλέξουμε... μήνες - βδομάδες και τρίμηνα

• 1ος μήνας- Εβδομάδα 1 εώς 4
  • 2ος μήνας- Εβδομάδα 5 εώς 8
  • 3ος μήνας- Εβδομάδα 9 εώς 13

Δεύτερο τρίμηνο:

• 4ος μήνας — Εβδομάδα 14 εώς 17
  • 5ος μήνας — Εβδομάδα 18 εώς 21
  • 6ος μήνας — Εβδομάδα 22 εώς 26

Τρίτο τρίμηνο:

• 7 ος μήνας— Εβδομάδα 27 εώς 30
  • 8ος μήνας — Εβδομάδα 31 εώς 35
  • 9ος μήνας — Εβδομάδα 36 εώς 40

Και γω με βαση αυτόν τον πινακα μετράω!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια γειά κ πάλι!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, δόξα το Θεό, όλα καλά με τον μπαμπάκα σου! Μην κακιώνεις τους άλλους, που θέλουν να σε προστατευσουν, για καλό το κάνουν, ευτυχώς όλα είναι καλά κ δεν έχεις τίποτα να σε αγχώνει! Να ζήσετε κ να ευτυχήσετε με τον αντρούλη σου!!

ΡΙΤΣΑ μου, φυσικά και εύχομαι να είσαι έγκυος, αλλά πόσο αίμα έχεις; Είπες σαν περίοδος οτι είναι! Αν υπαρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, μάλλον εκτός από β χοριακή πρεπει να κατσεις και στο κρεβατι εφόσον εχεις αίμα. Τί λεει ο γιατρός σου;

ΜΑΡΑΚΙ1106, φυσιολογικά γέννησα, με πρόκληση τοκετού στις 40+2 βδομάδες. Μπήκε 7 το πρωί και γέννησα 17.40 το απόγευμα. Οι τεχνητοί πόνοι είναι πιο επώδυνοι από τους φυσικούς, δεν έκανα διαστολή καμία μέχρι τις 16.00, επισκληρίδιος δε μπορεί να γίνει νωρίτερα διότι αναστέλλει τις συσπασεις εν μερει, οποτε μεχρι εκείνη την ώρα υπήρξε μία ταλαιπώρια. Από τις 16.00 εως τις 17.00 φτασαμε τελεία διαστολή και η γλυκουλένια έσκασε μύτη 17.40... Τί μου θύμισες τώρα...;

ξερω γιατι και εμενα μου βαλαν τεχνητους πονους και υποθετα η διαδικασια λεγεται ωδινοποιηση και ηταν για να κανω διαστολη γιατι δεν προχωραγε ο τοκετος καθολου και εννοειται δεν εκανα επισκληριδιο για τον λογω που λες την αναστολη του τοκετου!

οποτε με το καλο και εσυ φυσιολογικα πας!

και εγω στις 40+1 γεννησα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ξερω γιατι και εμενα μου βαλαν τεχνητους πονους και υποθετα η διαδικασια λεγεται ωδινοποιηση και ηταν για να κανω διαστολη γιατι δεν προχωραγε ο τοκετος καθολου και εννοειται δεν εκανα επισκληριδιο για τον λογω που λες την αναστολη του τοκετου!

οποτε με το καλο και εσυ φυσιολογικα πας!

και εγω στις 40+1 γεννησα!

Μπήκες άρα μια νύχτα πριν;

Εγώ όχι με υπόθετο με ορό οκυτοκίνης.

Ετσι είναι, άμα δεν αποφασίζει η φύση.....

78xyp2.png

RUAmp3.png

ρε κορίτσια , πριν μείνω έγκυος νόμιζα οτι το άγχος μου θα είναι ο τοκετός!τελικά είναι το τελευταίο που με νοιάζει!!! λετε να μην πηγαίνω καλα???

Μια χαρά πας και σωστα σκέφτεσαι!!! Πριν την εγκυμοσύνη, όλες το ίδιο σκεφτόμαστε. Όταν μείνουμε, καταλαβαίνουμε οτι ο "δρόμος" για τον τοκετό είναι πιυ πρεπει να μας νοιάζει και όχι εκείνη η στιγμή. Και μένα, το τελευταιο που με νοιάζει είναι..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά πας και σωστα σκέφτεσαι!!! Πριν την εγκυμοσύνη, όλες το ίδιο σκεφτόμαστε. Όταν μείνουμε, καταλαβαίνουμε οτι ο "δρόμος" για τον τοκετό είναι πιυ πρεπει να μας νοιάζει και όχι εκείνη η στιγμή. Και μένα, το τελευταιο που με νοιάζει είναι..

παράαξενο πράγμα ...πόσα πράγματα αλλάζουν απο την μέρα που αντικρίζεις ενα θετικό τεστ..μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!!

Κοριτσάκια γειά κ πάλι!!

Καλη μου May πολυ σε ευχαριστω!!!!!Το ξερω οτι θελουν να με προστατευσουν αλλα κι εγω εχω την αγωνια μου η μαυρη κι οταν καταλαβαινω οτι μου λενε ψεμματα παει το μυαλο μου παντου!!!

Τελοσπαντων!!!!Εσυ τι κανεις κοριτσακι?Πως περνας?

1sh1p2.png

παράαξενο πράγμα ...πόσα πράγματα αλλάζουν απο την μέρα που αντικρίζεις ενα θετικό τεστ..μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!!

Αλλάζουν τα πάντα.. Γίνεσαι γονιός από εκείνη τη στιγμή. Αν σκεφτεις πόσα πράγματα αλλάζουν στην καθημερινότητά σου και μόνο, τη στιγμή που αντικρύζεις ένα θετικό τεστ, αμέσως θα καταλάβεις οτι έπαψες να ζεις με γνώμονα εσένα και ζεις για το καλό αυτού του παιδιού, πολύ προν καν γεννηθεί!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!Αλλαξε και το τικερακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

Μου ειχε πει ο γιατρος 7 με 8 του μηνα κι εγω κρατησα το 8.:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...