Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ριτσακι μου καλα ειμαι....!!!!!!!

Πατουσιτσα μου και εμεις εχθες μακαρονια με κυμα φαγαμε......!!!!!!!!

Κοαλακι μου,καλα εισαι???????τσακισα και μια κρεπα γλυκια απο χθες!!!!!!!!!!!!

θα κανω την εξεταση για το ζαχαρο και θα μου ανεβει στα 800!!!!!!!!

ριτσα μου καλα εισαι???????

Μαρη συμπεθερα!!!!!!!!!καλα εισαι?????ο γαμπρουλης μου καλα ειναι???????

τι επαθε ο μπαμπας σου???περαστηκα του!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοπέλες....

μποτσάκι ...περαστικά για τον μπαμπά σου!!όλα βλέπω οτι έχουν καλό τέλος τελικά!!

οι υπόλοιπες καλά...???αχχχχχχχχ αντε να περάσουνοι μέρες να πάω λιγες διακοπές..δεν την παλευώ άλλο!!

Κοαλακι μου,καλα εισαι???????τσακισα και μια κρεπα γλυκια απο χθες!!!!!!!!!!!!

θα κανω την εξεταση για το ζαχαρο και θα μου ανεβει στα 800!!!!!!!!

ριτσα μου καλα εισαι???????

Μαρη συμπεθερα!!!!!!!!!καλα εισαι?????ο γαμπρουλης μου καλα ειναι???????

τι επαθε ο μπαμπας σου???περαστηκα του!!!!!!!!!!!!

Ολοι καλα συμπεθερουλα μου,κι ο μπαμπακας μου καλα!!Ειναι χτυπημενος γιατι επεσε αλλα θα συνελθει!απλα θα τον κρατησουν μεσα σημερα για να ειναι σιγουροι για διασειση!!!!!!!

Η νυφουλα μου η τσαχπινα καλα ειναι?

1sh1p2.png

Ορισμενοι ανδρες δεν μπορουν να ξεχωρισουν ενος γαιδουριου αχυρο.....!!!!!!

Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα.....!!!!!!!!!!!!!!!

καλε ναι και το παιζουν και οτι παιρνουν αποφασεις ασε που δνε μπορουν να μιλανε στο τηλεφωνο και αν συνταξουν μια απλη λιστα για ψωνια!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοπέλες....

μποτσάκι ...περαστικά για τον μπαμπά σου!!όλα βλέπω οτι έχουν καλό τέλος τελικά!!

οι υπόλοιπες καλά...???αχχχχχχχχ αντε να περάσουνοι μέρες να πάω λιγες διακοπές..δεν την παλευώ άλλο!!

Ευχαριστω καρδουλα μου!!!!!

Τι κανετε μανα και γιος?Ποτε φευγετε για διακοπουλες?

1sh1p2.png

γεια σας κοπέλες....

βρε συ τι κανεις καλησπερα καλα εισαι ?

εξαφανιζεσαι !!!

την περασαμε την μεση ε?

αντε με το καλο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Νασια μην ανησυχεις για τα λαθη που ολοι κανουμε!!! αυτα τα μπερδεματα μας δινουν αφορμες να πειραζουμε η μια την αλλη!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΔΕΙ,ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ Β' ΧΟΡΙΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΚΟΛΥΣΗ.ΑΛΙΩΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΕΙΔΗ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ευχαριστω καρδουλα μου!!!!!

Τι κανετε μανα και γιος?Ποτε φευγετε για διακοπουλες?

βρε συ τι κανεις καλησπερα καλα εισαι ?

εξαφανιζεσαι !!!

την περασαμε την μεση ε?

αντε με το καλο!

16 αυγουστου φευγω και 24 επιστρεφω!!!

μια χαρά ειμαστε και οι δυο....ναι την πέρασα την μέση επιτέλους!!!κομβικό σημείο τώρα νιώθω μια σιγουριά πως όλα θα πάνε καλα!!αν σας πω οτι με ζεσταίνει τόσο πολύ ακόμα και το λαπτοπ που υπάρχουν φορές που δεν θέλω να το ανοίξω!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΔΕΙ,ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ Β' ΧΟΡΙΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΚΟΛΥΣΗ.ΑΛΙΩΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΕΙΔΗ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ?

λες βρε ριτσα???ενα τεστ απο το φαρμακείο δεν θα δείξει???και το προηγούμενο αίμα να ήταν περίοδος???μπέρδεμα....!!!

Διαφημίσεις

μια χαρά ειμαστε και οι δυο....ναι την πέρασα την μέση επιτέλους!!!κομβικό σημείο τώρα νιώθω μια σιγουριά πως όλα θα πάνε καλα!!αν σας πω οτι με ζεσταίνει τόσο πολύ ακόμα και το λαπτοπ που υπάρχουν φορές που δεν θέλω να το ανοίξω!!![/quote

Mπραβο ματακια μου!!!!!!!Κι εγω δεν ξερω πως εχω φτασει στην 22η!!!!

αυριο κλεινω τον 5ο!!!!!!Περναει ο καιρος ευτυχως!!!!

Ναπροσεχεις το λαοπτοπ μακρυα απο τα ποδια και την κοιλια κακομοιρα μου!!!!!!

1sh1p2.png

Δεν χανεις τιποτα να κανεις μια χοριακη να ξερεις τι περιμενεις!!!!!!

1sh1p2.png

μια χαρά ειμαστε και οι δυο....ναι την πέρασα την μέση επιτέλους!!!κομβικό σημείο τώρα νιώθω μια σιγουριά πως όλα θα πάνε καλα!!αν σας πω οτι με ζεσταίνει τόσο πολύ ακόμα και το λαπτοπ που υπάρχουν φορές που δεν θέλω να το ανοίξω!!!

εγω σε καταλαβαινω σκεψου ειμαι και χειροτερα απο εσενα λογω μεγαλυτερης κοιλιας αστα !!ελπιζω να μην σφιξουν οι ζεστες!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

μια χαρά ειμαστε και οι δυο....ναι την πέρασα την μέση επιτέλους!!!κομβικό σημείο τώρα νιώθω μια σιγουριά πως όλα θα πάνε καλα!!αν σας πω οτι με ζεσταίνει τόσο πολύ ακόμα και το λαπτοπ που υπάρχουν φορές που δεν θέλω να το ανοίξω!!![/quote

Mπραβο ματακια μου!!!!!!!Κι εγω δεν ξερω πως εχω φτασει στην 22η!!!!

αυριο κλεινω τον 5ο!!!!!!Περναει ο καιρος ευτυχως!!!!

Ναπροσεχεις το λαοπτοπ μακρυα απο τα ποδια και την κοιλια κακομοιρα μου!!!!!!

αχ μην με μπερδευεται παλι πως κλεινεις αυριο τον 5ο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...