Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου εγω ηρθε η ωρα να σας χαιρετησω

Καλη ξεκουραση σε ολες σας καιτα λεμε αυριο...

Και παλι αγοροmummy να χαιρεσαι τον μονακριβο σου

Μποτσακι μου να εχετε μια ευτυχισμενη επετειο και ο μπαμπας σου θα ειναι μια χαρα

Koalaki μου με μετρο οι δουλειες και οι ετοιμασιες ολα θα γινουν

Φιλια σε ολες τις υπολοιπες....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και κοντα και πολυ ομορφο μερος...!!!! Φευγουμε δευτερα 12/08 και επιστρεφουμε 22/08. Παμε αρκετες μερες γιατι η αληθεια ειναι οτι θελω να ξεσκασω πολυυυυυυυυυυυυυυυ.....!!!!!!!! Και εχω να παω και 2-3 χρονια διακοπες....!!!!!!!!

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!Κανονισε να εχει ιντερνετ γιατι θα μας λειψεις και ειναι πολλες οι ρημαδομερες!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!Κανονισε να εχει ιντερνετ γιατι θα μας λειψεις και ειναι πολλες οι ρημαδομερες!!!!!

Εχειιιιιιιιιιιιιιι απο οτι πληροφορηθηκα και ειναι free οποτε "κοντα" σας θα ειμαι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Νασια μου ειναι τα καλυτερα ψωνια!!!! Εγω παντως ψωνισα απο ebay το σετ του καροτσιου (chicco trio living) και μου βγηκε πολυ φθηνοτερα!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω κι εγω γιατι εφαγα και ναρκωθηκα! Μαγειρεψα "τουρλου" δεν ξερω αν το λετε στα μερη σας! Ειναι ολα τα λαχανικα μαζι γιαχνι, τελειο!!! Μποτσακι μου κατα τις 7 θα κανουμε τα γενεθλια!!! Ζεστανετε τις φωνουλες σας, θα ειναι σα να ειστε μαζι μας!!! Ολη η περιοχη θα μας ακουσει χαχαχα!! Φιλακια πολλα!! Θα τα πουμε το βραδυ!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Νασια μου ειναι τα καλυτερα ψωνια!!!! Εγω παντως ψωνισα απο ebay το σετ του καροτσιου (chicco trio living) και μου βγηκε πολυ φθηνοτερα!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω κι εγω γιατι εφαγα και ναρκωθηκα! Μαγειρεψα "τουρλου" δεν ξερω αν το λετε στα μερη σας! Ειναι ολα τα λαχανικα μαζι γιαχνι, τελειο!!! Μποτσακι μου κατα τις 7 θα κανουμε τα γενεθλια!!! Ζεστανετε τις φωνουλες σας, θα ειναι σα να ειστε μαζι μας!!! Ολη η περιοχη θα μας ακουσει χαχαχα!! Φιλακια πολλα!! Θα τα πουμε το βραδυ!!

Ενταξει λοιπον!!!!!!!!!Στις 7 κοντα σας!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακιιιιι μουυυυυυ να ζησετε, να ευτυχησετε και με το καλο να υποδεχθειτε το γιο σας....!!!!!! Να ειστε παντα καλα...!!!!!

Νασουλα μουυυυυυυ τι κανεις...??????

Ηλιοβασιλεμα μου βρες αλλο παιδιατρο για να εισαι ηρεμη...

Μαρακι μουυυυυ τι κανει το αγορακι σου...????

Βρε κοριτσια μαζευω, συμαζευω, οργανωνω,τακτοποιω και προσπαθω να τα προλαβω ολα, αυριο εχω να παω θεσσαλονικη μετα οφθαλμιατρο στη δραμα το απογευμα, την αλλη μερα να καθαρισω το σπιτι και να βαλω τελευταια πλυντηρια για να κλεισω βαλιτσες...

θα βρω ενα μαγικο ραβδακι να σου στειλω!!!να τα κανει ολα!

αχ εμεις οι γυναικες πως τα καταφερνουμε και οι αντρες δεν μπορουν να ξεχωρισουν 2 γαιδουριων αχυρο???

καλη δυναμη παντως!

ο μικρουλης εχει αρχισει τις ζηλιες βλεπει τις ετοιμασιες κι τα πραγματα του μωωρου και ειναι καπως!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου το μηνυμα μου είναι καθυστερημένο γιατί είχα δύσκολο βράδυ!!!Γυρω στη μιάμιση γυρίσαμε από την φίλη μου,είχαμε ένα καβγαδακι με τον άντρα μου,από τα σπάνια που έχουμε και πάντα χωρίς σοβαρό λόγο,και στα καπάκια με παίρνουν ότι πανε τον πατερα μου στο νοσοκομείο επειδή αιμορραγουσε από την μύτη κι έχει και το ιστορικό με την καρδιά του!!!Πείτε μου τι θα κανω ςγω άμα συμβεί κάτι?Ας βάλει ο Θεός το χέρι του γιατί δεν θα το αντέξω!!!Απλά μπήκα γιατί ήθελα κάπου να μιλήσω!!!Με έχει φάει η αγωνία,σκέφτομαι μήπως δεν μου λένε αλήθεια,σκέφτομαι μήπως ταραζω το μωρό,όλα τα σκέφτομαι!!!Ελπίζω να πανε ολακαλα.Προσπαθω να είμαι ψυχραιμη!!!Θα τα πούμε αύριο πρώτα ο Θεός!!!Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

αχ εμεις οι γυναικες πως τα καταφερνουμε και οι αντρες δεν μπορουν να ξεχωρισουν 2 γαιδουριων αχυρο???

καλη δυναμη παντως!

ο μικρουλης εχει αρχισει τις ζηλιες βλεπει τις ετοιμασιες κι τα πραγματα του μωωρου και ειναι καπως!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣΣ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσιααααααα!!!!!καλα εισαστε??????τωρα φαγαμε εμεις!!!!!!μακαρονια με κυμαααα!!!!!!!!!ωραιοτατα!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

καλη δυναμη παντως!

Ορισμενοι ανδρες δεν μπορουν να ξεχωρισουν ενος γαιδουριου αχυρο.....!!!!!!

Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα.....!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...