Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Νασια μου ολα να ειναι καλα!! Οχι δεν εισαι καθολου γαιδουρα, κι εγω ετσι ημουν! Ειχα μονο τη γλυκια αγωνια να δω το σπορακι μου, να δω ποσο μεγαλωσε, κλπ!! Με το καλοοοοοο!

Ευχαριστω αγοροmummy και εγω καθε φορα που παω στον γιατρο χαιρομαι γιατι θα δω το αστερακι μου...

Να χαιρεσαι και τον γιοκα σου καλε...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και κοντα ειναι...Ποτε φευγετε;;;

Εμεις θα φυγουμε την Τεταρτη 14/8 και θα γυρισουμε Κυριακη 18/8

Και κοντα και πολυ ομορφο μερος...!!!! Φευγουμε δευτερα 12/08 και επιστρεφουμε 22/08. Παμε αρκετες μερες γιατι η αληθεια ειναι οτι θελω να ξεσκασω πολυυυυυυυυυυυυυυυ.....!!!!!!!! Και εχω να παω και 2-3 χρονια διακοπες....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δραμα θεσσαλονικη ειναι 2 ωρες, χωρις τη μαριαννα παω ευτυχως, με τοσο ζεστη δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να την ταλαιπωρησω. Εκτος των αλλων παω για προσωπικες μου δουλειες οποτε και μονη.

Καλα θα κανεις που δεν την παιρνεις να την ταλαιπωρίσεις...Η μαμά σου θα την κρατήσει;

Καλα θα κανεις που δεν την παιρνεις να την ταλαιπωρίσεις...Η μαμά σου θα την κρατήσει;

Η μαμα μου δουλευει, η αδερφη μου θα την κρατησει που δεν δουλευει λογω αδειας.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Νασια σε ευχαριστω πολυ!! Αυριο λοιπον ντυσου, στολισου να δειτε το νινακι σας!!!

Συμπεθερα μου εννοειται καλυτερα μονη σου, τσαμπα ταλαιπωρια για τη φουρτουνιτσα να ερχεται μαζι. Θα προλαβεις να δεις και τον αντρουλη σου? Να προσεχεις στο δρομο!! Αν και εκει ευτυχως εχετε πολυ καλο οδικο δικτυο οχι σαν εμας εδω!! Σας πιανει η Εγνατια ε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μποτσακιιιιι μουυυυυυ να ζησετε, να ευτυχησετε και με το καλο να υποδεχθειτε το γιο σας....!!!!!! Να ειστε παντα καλα...!!!!!

Νασουλα μουυυυυυυ τι κανεις...??????

Ηλιοβασιλεμα μου βρες αλλο παιδιατρο για να εισαι ηρεμη...

Μαρακι μουυυυυ τι κανει το αγορακι σου...????

Βρε κοριτσια μαζευω, συμαζευω, οργανωνω,τακτοποιω και προσπαθω να τα προλαβω ολα, αυριο εχω να παω θεσσαλονικη μετα οφθαλμιατρο στη δραμα το απογευμα, την αλλη μερα να καθαρισω το σπιτι και να βαλω τελευταια πλυντηρια για να κλεισω βαλιτσες...

Ευχαριστω για τις ευχες σου καλο μου κοαλακι!!!!!!Κι εσυ να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και τον αντρουλη σου κι οτι επιθυμεις!!!!!

1sh1p2.png

Και κοντα και πολυ ομορφο μερος...!!!! Φευγουμε δευτερα 12/08 και επιστρεφουμε 22/08. Παμε αρκετες μερες γιατι η αληθεια ειναι οτι θελω να ξεσκασω πολυυυυυυυυυυυυυυυ.....!!!!!!!! Και εχω να παω και 2-3 χρονια διακοπες....!!!!!!!!

Καλα θα κανεις χρειαζεται η ξεκουραση και αφου θα ειστε μονο εσυ και ο αντρας σου θα ειναι μια καλη ευκαιρια να αναθέρμανση της σχέσης σας.... :oops: χιχιχιχ

Σας ευχομαι να περασετε απιστευτα καλα...

dev338pr___.png

Μποτσακι 5 χρονια κλεινετε σημερα με τον αντρα σου; Να ειστε ευτυχισμένοι !!! Με το καλό ο γιόκας σας!!!

Και εμεις τα 5 κλεισαμε φετος τον Μαϊο!

Ευχριστω ηλιοβασιλεμα μου κι εσεις να ειστε καλα με την Αγγελικουλα σας και συντομα να ερθει και το αδερφακι της,που θα ερθει ειμαι σιγουρη!!!!!!

1sh1p2.png

Νασια σε ευχαριστω πολυ!! Αυριο λοιπον ντυσου, στολισου να δειτε το νινακι σας!!!

Συμπεθερα μου εννοειται καλυτερα μονη σου, τσαμπα ταλαιπωρια για τη φουρτουνιτσα να ερχεται μαζι. Θα προλαβεις να δεις και τον αντρουλη σου? Να προσεχεις στο δρομο!! Αν και εκει ευτυχως εχετε πολυ καλο οδικο δικτυο οχι σαν εμας εδω!! Σας πιανει η Εγνατια ε?

Αυτο θα κανω αγοροmummy και επί της ευκαιρια ειπαμε θα παμε και κανα 2-3 μαγαζια να δουμε για επιπλα καροτσια κτλ να εχουμε μια ιδεα γιατι σιγα σιγα θα πρεπει να τα παρουμε..

dev338pr___.png

Μποτσακι μου ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου, κι εσεις να ειστε καλα, να τα χιλιαστε με τον αντρουλη σου, καβγαδακια πανε κι ερχονται, δεν ειναι τιποτα, ολα στο προγραμμα ειναι! Να ειστε γεροι και αγαπημενοι και με το καλο το νινι σας! Περαστικα και για τον μπαμπακα σου, ευχομαι να ληξει εδω το συμβαν! Οσο για την ξαδερφη σου, να το χαιρεται κι εκεινη το μωρακι της! Αγορακι ή κοριτσακι?? Ιδια μερα με εμενα γεννησε αλλη μια γνωσρη μου το κοριτσακι της!!

Μαρακι μου ναι φυσιολογικα γεννησα! Καλα ειμαι απλα ειχε γκρινια ο μικρος το πρωι, προσπαθουσα να κανω δουλιτσες και τωρα κοιμηθηκε και θα ετοιμασω τραπεζι να ερθει και ο μπαμπακας μας να φαμε!

Συμπεθερααααα ουουουουουου!! Τωρα που το εχω δεσει οτι θα κανω την κορη θα χρειαστω τα φωτα σου ε, χαχαχα!!

Τι κανετε οι υπολοιπες τσουπρες??

Να εισαι καλα γλυκια μου αγορομαμυ,να μας πεις τι ωρα ειναι τα γεννεθλια για να τραγουδησουμε!!!!!!!!!Η ξαδερφουλα μου εκανε κοριτσακι και προχωρατε μαζι και σε αυτη την εγκυμοσυνη!!!!!!χιχιχιχχιχι!!!!!Ευχομαι να ειναι ευκολη και τελειομηνη!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Να μιας πιανει η εγνατια αλλα θα παω μεσω κτελ, δεν θα παρω το αμαξι.

Νασουλα μου παω μονη με το μωρο, π ανδρας μου δεν μπορει να ερθει σε αθτη τη φαση λογω επιφυλακης. Θα παμε επειτα και μαζι για λιγες μερες, τον σεπτεμβριο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαλλον μπερδευτηκα koalaki μου

εννοουσες Θεσ/νικη δεν θα παρεις την μικρη....

Ναι γιατι αλλος γιατι να ψαχνεις πανες για την θαλασσα αν δεν ειχες σκοπο να την παρεις μαζι σου...

Λιγο η εγκυμοσυνη λιγο η ζεστη μπερδευτηκα η γυναικα... Συγγνωμη...

dev338pr___.png

Να μιας πιανει η εγνατια αλλα θα παω μεσω κτελ, δεν θα παρω το αμαξι.

Νασουλα μου παω μονη με το μωρο, π ανδρας μου δεν μπορει να ερθει σε αθτη τη φαση λογω επιφυλακης. Θα παμε επειτα και μαζι για λιγες μερες, τον σεπτεμβριο.

Ναι γιατι αλλος γιατι να ψαχνεις πανες για την θαλασσα αν δεν ειχες σκοπο να την παρεις μαζι σου...

dev338pr___.png

Ακριβως αυτο, αυριο δεν θα την παρω μαζι, αλλα διακοπες μαζιιιιιιιιιιι....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα αγαπες μου τι κανετε;;;;

Μποτσακι μου καταρχην περαστικα για τον μπαμπα σου και μακαρι να αναρρωσει συντομα... Και επισης να ζησετε με τον αντρα σου και να ειστε παντα ευτυχισμενοι...

Αγοροmummy να χαιρεσαι τον γιοκα σου να ειναι γερος και του ευχομαι ολα στη ζωη να του πανε οπως θελει...

Εγω καλα ειμαι στην δουλεια οπως παντα.Σημερα εχει και αγορα σαν καλη νοικοκυρα πηγα ψωνισα γιατι εχω και δυο αντρες να ταισω (ο ενας βεβαια ειναι ακομα στην κοιλια ) και τωρα καθομαι στην δροσια μου και ειπα να μπω να πω ενα γεια στις φιλεναδες μου...

Νασουλα μου σε ευχαριστω πολυ!!!!Ευχομαι να περασετε ομορφα στις διακοπουλες σας και με το καλο να ερθει το ζουζουνακι σας!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...