Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γεια σου Νασια!!! Πώς είστε;

Εγω ειχα λιγο τρεξιμο να σκαναρω και να στειλω με μαιλ στην αιματολογο την γενικη αιματος κ τις υπολοιπες εξετασεις της μικρης μου, εχει αναιμια και θα επρεπε εδω και καιρο να της δινω σιδηρο αλλα η παιδιατρος μας δεν τις ειδε καλα τις περσινες εξετασεις...και μαλιστα υποστηριζει οτι δεν της τις εδειξα...τρεχα γυρευε λοιπον...

Τωρα τις φετινες θα τις παω σε αλλο παιδιατρο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Νασια!!! Πώς είστε;

Εγω ειχα λιγο τρεξιμο να σκαναρω και να στειλω με μαιλ στην αιματολογο την γενικη αιματος κ τις υπολοιπες εξετασεις της μικρης μου, εχει αναιμια και θα επρεπε εδω και καιρο να της δινω σιδηρο αλλα η παιδιατρος μας δεν τις ειδε καλα τις περσινες εξετασεις...και μαλιστα υποστηριζει οτι δεν της τις εδειξα...τρεχα γυρευε λοιπον...

Τωρα τις φετινες θα τις παω σε αλλο παιδιατρο....

Τι να πω βρε ηλιοβασιλεμα μου μην μπλεξεις με γιατρους...

Τι να της πεις τωρα την παιδιατρο σου.... Τελος παντων να πανε ολα καλα κουκλιτσα μου....Οπως ειπες το καλυτερο ειναι να πας σε αλλον παιδιατρο.

dev338pr___.png

βρε μην κανεις συνωμοσιες στο μυαλο σου ολα καλα ειναι και δεν σου κρυβουν τπτ!

καυγαδακια υπαρχουν και οταν γεννησεις με το καλο θα αυξηθουν μην ανοισηχεις!

Να φτασετε μαζι και την χρυση σας επετειο κοπελα μου!

Ευχαριστω Μαρακι μου να εισαι καλα!!!!!!!!!

Kαι αυριο περιμενουμε τα καλυτερα νεα απο σενα ματακια μου!!!!!

Το ξερω μωρε!!!!!!Δεν τσακωνομαστε ευκολα και συχνα ειναι πολυ ηρεμη και αρμονικη η σχεση μας,αλλα αν γινει το μπαμ κι απο τους δυο θα ειναι γερο,αλλα ευτυχως για λιγο,γιατι μετα απο 15 λεπτα ααγκαλιαστηκαμε και αγκαλιασαμε και το μωρακι μας!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακιιιιι μουυυυυυ να ζησετε, να ευτυχησετε και με το καλο να υποδεχθειτε το γιο σας....!!!!!! Να ειστε παντα καλα...!!!!!

Νασουλα μουυυυυυυ τι κανεις...??????

Ηλιοβασιλεμα μου βρες αλλο παιδιατρο για να εισαι ηρεμη...

Μαρακι μουυυυυ τι κανει το αγορακι σου...????

Βρε κοριτσια μαζευω, συμαζευω, οργανωνω,τακτοποιω και προσπαθω να τα προλαβω ολα, αυριο εχω να παω θεσσαλονικη μετα οφθαλμιατρο στη δραμα το απογευμα, την αλλη μερα να καθαρισω το σπιτι και να βαλω τελευταια πλυντηρια για να κλεισω βαλιτσες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μποτσακι μου ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου, κι εσεις να ειστε καλα, να τα χιλιαστε με τον αντρουλη σου, καβγαδακια πανε κι ερχονται, δεν ειναι τιποτα, ολα στο προγραμμα ειναι! Να ειστε γεροι και αγαπημενοι και με το καλο το νινι σας! Περαστικα και για τον μπαμπακα σου, ευχομαι να ληξει εδω το συμβαν! Οσο για την ξαδερφη σου, να το χαιρεται κι εκεινη το μωρακι της! Αγορακι ή κοριτσακι?? Ιδια μερα με εμενα γεννησε αλλη μια γνωσρη μου το κοριτσακι της!!

Μαρακι μου ναι φυσιολογικα γεννησα! Καλα ειμαι απλα ειχε γκρινια ο μικρος το πρωι, προσπαθουσα να κανω δουλιτσες και τωρα κοιμηθηκε και θα ετοιμασω τραπεζι να ερθει και ο μπαμπακας μας να φαμε!

Συμπεθερααααα ουουουουουου!! Τωρα που το εχω δεσει οτι θα κανω την κορη θα χρειαστω τα φωτα σου ε, χαχαχα!!

Τι κανετε οι υπολοιπες τσουπρες??

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια οι υπολοιπες τι κανετε?

Καλα ειμαστε μαρακι μου εσυ τι κανεις;;; Αυριο ειναι η μεγαλη μερα εχουμε τον β' επιπεδου αλλα αμα σου πω δεν ειμαι αγχωμενη θα φανω γαιδουρα;;; Γενικα καθε φορα που πηγαινα στον γιατρο δεν ειχα αγχος γιατι ξερω πως ολα ειναι καλα...

koalaki μου καλα ειμαι... Εσυ τι κανεις;;;; Που θα πατε διακοπουλες;;;;

dev338pr___.png

Νασια αυριο κάνεις β επιπέδου;;; Αντε ολα καλά να πάνε και περιμένουμε νέα!!!

Κοαλάκι αυριο θα εχεις πηγαινε ελα Δραμα- Θεσσαλονικη; πόση ώρα απέχουν; Με την Μαριάνα μαζί; Πρόσεχε μην ξεπατωθείτε!!!

Μαράκι αύριο έχεις ντοπλερ; Το πρωί; θα σε πάει ο συζυγος

Καλα ειμαστε μαρακι μου εσυ τι κανεις;;; Αυριο ειναι η μεγαλη μερα εχουμε τον β' επιπεδου αλλα αμα σου πω δεν ειμαι αγχωμενη θα φανω γαιδουρα;;; Γενικα καθε φορα που πηγαινα στον γιατρο δεν ειχα αγχος γιατι ξερω πως ολα ειναι καλα...

Καλα ειμαι και εγω, καθομαι ενω η μαριαννα κοιμαται...

Θα παμεστο σταυρο, μια παραθαλασσια περιοχη λιγο πριν την θεσσαλονικη.

Εσυ δεν θα παα φετος...????

Ολα καλα θα ειναι αυριο και ΟΧΙ δεν εισαι γαιδουρα, εισαι ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι αυριο θα εχεις πηγαινε ελα Δραμα- Θεσσαλονικη; πόση ώρα απέχουν; Με την Μαριάνα μαζί; Πρόσεχε μην ξεπατωθείτε!!!

Δραμα θεσσαλονικη ειναι 2 ωρες, χωρις τη μαριαννα παω ευτυχως, με τοσο ζεστη δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να την ταλαιπωρησω. Εκτος των αλλων παω για προσωπικες μου δουλειες οποτε και μονη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ναι ηλιοβασιλεμα μου αυριο 8 η ωρα το απογευμα εχουμε ραντεβου...Καλα θα πανε ολα δεν αγχωνομαι...

dev338pr___.png

Καλα ειμαι και εγω, καθομαι ενω η μαριαννα κοιμαται...

Θα παμεστο σταυρο, μια παραθαλασσια περιοχη λιγο πριν την θεσσαλονικη.

Εσυ δεν θα παα φετος...????

Ολα καλα θα ειναι αυριο και ΟΧΙ δεν εισαι γαιδουρα, εισαι ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ...!!!!!

Θα παμε στην Αμμουλιανη.....Χρειαζονται οι διακοπουλες γιατι φετος ο χειμωνας θα ειναι γεματος. Βλεπεις ο μικρος χειμωνιατικος θελησε να ειναι...

dev338pr___.png

Θα παμε στην Αμμουλιανη.....Χρειαζονται οι διακοπουλες γιατι φετος ο χειμωνας θα ειναι γεματος. Βλεπεις ο μικρος χειμωνιατικος θελησε να ειναι...

Χα...!!!! Κοντα μας θα ερθετε....!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιι....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Νασια μου ολα να ειναι καλα!! Οχι δεν εισαι καθολου γαιδουρα, κι εγω ετσι ημουν! Ειχα μονο τη γλυκια αγωνια να δω το σπορακι μου, να δω ποσο μεγαλωσε, κλπ!! Με το καλοοοοοο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...