Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι φυσιολογικα γεννησα...στισ 37+5

ειχες ευκολο τοκετο?

εγω καθολου και ναι μπορει να με βοηθησε3 πολυ η γυναικολογος μου και η μαια μου αλλα το σκεφτομαι συνεχεια δν θελω να παω να γεννησω ασε που καθε φορα που με πιανουν πονοι αναρωτιεμαι πως αντεξα??!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειχες ευκολο τοκετο?

εγω καθολου και ναι μπορει να με βοηθησε3 πολυ η γυναικολογος μου και η μαια μου αλλα το σκεφτομαι συνεχεια δν θελω να παω να γεννησω ασε που καθε φορα που με πιανουν πονοι αναρωτιεμαι πως αντεξα??!!!

Αντεξες γιατι προεροιμαζεσαι και εχεις απιστευτη δυναμη οπως φαινεται μεσα σου.

Ναι ειχα ευκολο τοκετο, παρολο που τα νερα μου εσπασαν στις 9 το πρωι και εγω γεννησα στις 22:35 το βραδυ. Πονουσα πολυ πριν μπω στο δωματιο τοκετου, αφου θυμαμαι δεν μπορουσα να κανω βολτα ολο το διαδρομο της μαιευτικης χωρις διακοπη για να διπλωθω, αλλα μπηκα στο δωματιο τοκετου και απο τη στιγμη που ο γιατρος ειπε ξεκινας να σπρωχνεις χρειαστηκα μολις 10 λεπτα και 4εξωθησεις συνολικα.

Επισκληρηδιο δεν πηρα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αντεξες γιατι προεροιμαζεσαι και εχεις απιστευτη δυναμη οπως φαινεται μεσα σου.

Ναι ειχα ευκολο τοκετο, παρολο που τα νερα μου εσπασαν στις 9 το πρωι και εγω γεννησα στις 22:35 το βραδυ. Πονουσα πολυ πριν μπω στο δωματιο τοκετου, αφου θυμαμαι δεν μπορουσα να κανω βολτα ολο το διαδρομο της μαιευτικης χωρις διακοπη για να διπλωθω, αλλα μπηκα στο δωματιο τοκετου και απο τη στιγμη που ο γιατρος ειπε ξεκινας να σπρωχνεις χρειαστηκα μολις 10 λεπτα και 4εξωθησεις συνολικα.

Επισκληρηδιο δεν πηρα.

και εγω δεν εκανα επισκληριδιο και εκανα μονο 5 λεπτα στις εξωθησεις και 3 εξωθησεις οποτε σαν τοκετος θεωρειται ευκολος αλλα ημουν απο τις 2.00 το μεσιμερι με πονους πηγα στο μεαιυτηριο στις 5 το απογευμα και γεννησα την αλλη μερα στις 11 το πρωι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα και από δω κούκλες!!!

Αγορομαμμυ να χαίρεσαι το μικρό σου αντράκι. Τα πρώτα του γενέθλια είναι και τα πιο σημαντικά.

Μποτσάκι μου εύχομαι να μην είναι τίποτα σημαντικό αυτό του μπαμπά σου και να βγει σύντομα από το νοσοκομείο.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερααααα!! Ευχαριστουμε παρα παρα παρα πολυ για τις ευχες!!!!! Κι εσεις να χαιρεστε οοοολες τα παιδακια σας και οι εγκυουλες με το καλο!! Τα ξημερωματα καποια στιγμη φτερνιστηκε ο μικρος στον υπνο του, παω τον κοιταζω, κοιμοταν, κοιταζω το ρολοι 4:50, η ωρα ακριβως που μου ειχαν σπασει τα νεραααααααα!!! αχ!!! υπεροχη μερα!!

Εσεις ολες καλα βλεπω ε? Εκτος απο το μποτσακι μας, ελπιζω να εχουμε καλα νεα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια καλημερααααα!! Ευχαριστουμε παρα παρα παρα πολυ για τις ευχες!!!!! Κι εσεις να χαιρεστε οοοολες τα παιδακια σας και οι εγκυουλες με το καλο!! Τα ξημερωματα καποια στιγμη φτερνιστηκε ο μικρος στον υπνο του, παω τον κοιταζω, κοιμοταν, κοιταζω το ρολοι 4:50, η ωρα ακριβως που μου ειχαν σπασει τα νεραααααααα!!! αχ!!! υπεροχη μερα!!

καλε τι κανεις?

καλα ειμαστε!

γεννησες φυσιολογικα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Γεια σας κοριτσια μου!!!!!!!!

Κοιμηθηκα το πρωι δυο ωρες και πριν απο λιγο σηκωθηκα απο το κρεβατι.Δεν ειχα κουραγιο.

Ο μπαμπας μου το βραδυ πηγαινοντας σπιτι καπου επεσε εσκισε το χειλι τουκαι χτυπησε την μυτη του με αποτελεσμα να αιμορραγησει.Επειδη ομως πινει χαπια αντιπηκτικα το αιμα δεν σταματουσε και τον πηρε το ασθενοφορο απο το Κεντρο Υγειας για νοσοκομειο.Εκει του κανανε ραματα,εξετασεις,υπερηχο και αξονικη.Ολα ηταν ενταξει και περιμενουμε τα αποτελεσματα της αξονικης.

Ομως εμενα για να μη με ταραξουνε δεν με ειδοποιησανε και το ανακαλυψα τυχαια παιρνοντας τον αδερφο μου τηλ. ο οποιος μου τα μασαγε.Κι εκει τρελαθηκε το κεφαλι μου,να παιρνω και να μου λενε οτι ειναι ολα καλα κι εγω να τους ακουω οτι ειναι στον δρομο,μεχρι που με πηρε η μαμα μου ξημερωματα και μου ειπε τι εγινε ακριβως γιατι τους απειλησα οτι θα παω να τους βρω!!!Τι να εκανα βρε κοριτσια,το μυαλο μου πηγαινε παντου ξεροντας οτι ο μπαμπας μου εχει και προβλημα με την καρδια!!!!!!!!

Αυτα!Ελπιζω να μη μου κρυβουν τιποτα δηλαδη.

Πολυ δυσκολη νυχτα κοριτσακια μου!!!

Και η ειρωνια ειναι οτι σημερα κλεινουμε 5 χρονια μαζι με τον αντρα μου γι'αυτο τσακωθηκαμε εχθες για να το τιμησουμε και αυριο κλεινω τον 5ο.

Ενταξει περασανε ολα μαζι.Ελπιζω να μη γινει τιποτα αλλο!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοιμηθηκα το πρωι δυο ωρες και πριν απο λιγο σηκωθηκα απο το κρεβατι.Δεν ειχα κουραγιο.

Ο μπαμπας μου το βραδυ πηγαινοντας σπιτι καπου επεσε εσκισε το χειλι τουκαι χτυπησε την μυτη του με αποτελεσμα να αιμορραγησει.Επειδη ομως πινει χαπια αντιπηκτικα το αιμα δεν σταματουσε και τον πηρε το ασθενοφορο απο το Κεντρο Υγειας για νοσοκομειο.Εκει του κανανε ραματα,εξετασεις,υπερηχο και αξονικη.Ολα ηταν ενταξει και περιμενουμε τα αποτελεσματα της αξονικης.

Ομως εμενα για να μη με ταραξουνε δεν με ειδοποιησανε και το ανακαλυψα τυχαια παιρνοντας τον αδερφο μου τηλ. ο οποιος μου τα μασαγε.Κι εκει τρελαθηκε το κεφαλι μου,να παιρνω και να μου λενε οτι ειναι ολα καλα κι εγω να τους ακουω οτι ειναι στον δρομο,μεχρι που με πηρε η μαμα μου ξημερωματα και μου ειπε τι εγινε ακριβως γιατι τους απειλησα οτι θα παω να τους βρω!!!Τι να εκανα βρε κοριτσια,το μυαλο μου πηγαινε παντου ξεροντας οτι ο μπαμπας μου εχει και προβλημα με την καρδια!!!!!!!!

Και η ειρωνια ειναι οτι σημερα κλεινουμε 5 χρονια μαζι με τον αντρα μου γι'αυτο τσακωθηκαμε εχθες για να το τιμησουμε και αυριο κλεινω τον 5ο.

Μποτσακιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυ λεει ενα ρητο: οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος ολος.....!!!!!!!

Παει περασε, μην το σκεφτεσαι...!!!!

Περαστικα στον πατερουλη σου και να ειστε ολοι καλα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ μου,να σας ζησει ο πριγκηπας σας,να τον χαιρεστε!!!!!!!

Ο Θεος να τον εχει υγιη και να του δωσει ολα τα καλα του κοσμου!!!!!!!!

Να ειναι παντα γερος κι ευτυχισμενος!!!!!!

Να μας πεις τι ωρα ειναι τα γεννεθλια του να του τραγουδησουμε!!!!!!

Μου κανει εντυπωση γιατι γεννησατε την ιδια μερα με την ξαδερφη μου,και μεινατε και εγκυος παλι μαζι με περιπου ενα μηνα διαφορα!!!!!!

Να ειστε καλα παντα κι εσυ με τον αντρουλη σου αγορομαμυ μου για να χαιρεστε τις δημιουργιες σας!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσακιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυ λεει ενα ρητο: οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος ολος.....!!!!!!!

Παει περασε, μην το σκεφτεσαι...!!!!

Περαστικα στον πατερουλη σου και να ειστε ολοι καλα...

Ευχαριστω πολυ καλο μου κοαλακι!!!!!Ελπιζω να περασε!!!!!!

Και ολες σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας κοριτσακια μου!!!!!!

Να ειστε καλα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι να ηρεμησεις τωρα και να περιμενεις σπιτακι σου τηλεφωνο απο τους δικους σου για τον μπαμπα σου, θα του μιλησεις κιολας και θα ηρσυχασεις περισσοτερο!!!

Εγω μολις εστειλα με μειλ στην αιματολογο τις εξετασεις και μου απαντησε μονολεκτικα να παρει σιδηρο αμπουλα....

Θα την παω και αλλου κ βλεπουμε ποιο σιδηρο θα της δωσω!!!

Εμενα μου εσπασαν τα νερα 12 η ωρα το βραδυ και ημασταν εξω για φαι, γυριζω σπιτι, κανω μπανιο, αλλαζω και κατα τις 2 + φτασαμε στη κλινικη...Μου εχωσαν χερι, 0 διαστολή και με ετοιμασαν, με συνεδεσαν με καρδιοτοκογραφο και περιμεναμε...αρχισαν οι πρωτοι πονοι μετα τις 3-4...αλλα διαστολη τιποτα. Ερχεται ξανα ο γιατρος, στις 8πμ μου λεει οτι ειναι λωροδεμενη η μικρή και δεν υπαρχει περιπτωση και να με αφησει μεχρι το βραδυ να γινει κατι και να παμε για καισαρικη...Εκεινη την ωρα δεν το πολυσκεφτηκα, δεν ημουν και πονηρεμενη απο πριν, και ειπα ενταξει καισαρικη αλλα με επισκληριδιο!!!9 παρα τεταρτο ειχε γεννηθει το μπουμπουκι μου!!!

βρε μην κανεις συνωμοσιες στο μυαλο σου ολα καλα ειναι και δεν σου κρυβουν τπτ!

καυγαδακια υπαρχουν και οταν γεννησεις με το καλο θα αυξηθουν μην ανοισηχεις!

Να φτασετε μαζι και την χρυση σας επετειο κοπελα μου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλησπερα αγαπες μου τι κανετε;;;;

Μποτσακι μου καταρχην περαστικα για τον μπαμπα σου και μακαρι να αναρρωσει συντομα... Και επισης να ζησετε με τον αντρα σου και να ειστε παντα ευτυχισμενοι...

Αγοροmummy να χαιρεσαι τον γιοκα σου να ειναι γερος και του ευχομαι ολα στη ζωη να του πανε οπως θελει...

Εγω καλα ειμαι στην δουλεια οπως παντα.Σημερα εχει και αγορα σαν καλη νοικοκυρα πηγα ψωνισα γιατι εχω και δυο αντρες να ταισω (ο ενας βεβαια ειναι ακομα στην κοιλια ) και τωρα καθομαι στην δροσια μου και ειπα να μπω να πω ενα γεια στις φιλεναδες μου...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...