Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καθε σεπτεμβρη κανω προληπτικως εξετασεις της μικρής. Ομως παρατηρησα τριχοπτωση και της εκανα τις εξετασεις χθες...Πήγα να μου τα γραψει η παιδιατρος και της εδειξα τις περσινες ξανα...μολις τις ειδε μου ειπε:πηρε και περσι σιδηρο; Της λεω, οχι, δεν μου ειπες κατι να της δωσω...Και εγινες ενας διαλογος σχετικα με το αν της ειχα δειξει ολες τις εξετασεις =, αμφεβαλλε η παιδιατρος κλπ κλπ...Τελος παντων το προσπερασα γιατι εχω ενοχληθει με την απαραδεκτη συμπεριφορα της και της λεω γραψε μου ξανα εξετασεις...

Φεριτινη 4,5 ενω περσι ηταν 6,5.

Αιματοκριτης 36,5 ενω περσι 41...

τα υπολοιπα αποτελεσματα δεν τα θυμαμαι, για να σας τα αναφερω...

Δηλαδη ακομη χειροτερα και αυριο θα παω να της τα δειξω...Λογικά θελει σιδηρο για πολυ καιρο η καυμενουλα μου!!!

καλο μου Ηλιοβασιλεμα ελπιζω να βρειτε ακρη για να μην ταλαιπωρειται η Αγγελικουλα!οι περσινες τιμες ο αιματοκριτης ειναι καλος αλλα η φεριτινη ειναι χαμηλη,επρεπε να σε βαλει να κανεις και ορο σιδηρου και να σου δωσει συμπληρωμα σιδηρου και διατροφη για το σιδηρο η φεριτινη ειναι οι αποθηκες σιδηρου και οταν ειναι χαμηλη δειχνει ενδειξη αναιμιας!

Ψαξε για σωστη γιατρο!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου καλημερα....!!!!

Μποτσακι μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να ξεπεραστει γρηγορα το οποιο προβληματακι με τον πατερα σου. Προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι...οσο αυτο ειναι εφικτο. Να μας ενημερωσεις συντομα για τα νεα σας και ελπιζω τωρα που γραφω να ετοιμαζεστε να βγειτε απο το νοσοκομειο....!!!!!!!

Συμπεθερακι μου σου ευχομαι και παλι οτι επιθυμεις για το καμαρι σου, να ειναι παντα ευτυχισμενος και γερος πανω απο ολα, να ζησει σαν τα ψηλα βουνα...!!!!!

Να τον χαιρεστε......!!!!!!!!!

Ολα τα υπολοιπα κοριτσοπουλακια τι κανουν....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΤΟ ΧΑΠΙ ΛΕΓΕΤΕ mitrotan ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΠΡΩΙ,ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ.

ρε συ το μιτροταν το δινουν για να κανει συσπασεις η μητρα και να καθαρισει και ειναι δυνατο χαπι το επαιρνα οταν γεννησα πηρα 3 ολα και ολα για να βοηθησουν την μητρα να καθαρισει!

γιατι στο δινει?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ρε συ το μιτροταν το δινουν για να κανει συσπασεις η μητρα και να καθαρισει και ειναι δυνατο χαπι το επαιρνα οταν γεννησα πηρα 3 ολα και ολα για να βοηθησουν την μητρα να καθαρισει!

γιατι στο δινει?

Μηπως το ριτσακι εχει υπολειματα απο αιμα και το χαπι θα καθαρισει την περιγεννετικη περιοχη....???? εικασιες κανουμε αλλα ετσι υποθετω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια καλημέρα από την ανεμοδαρμένη Κάρυστο...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, μην αγχώνεσαι προκαταβολικά! Όλα θα πάνε καλά, ενημέρωσέ μας!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, για ξύλο είναι η παιδίατρος σου!! Το κορίτσι σου πρεπει να πάρει συμπλήρωμα σιδήρου, τι περιμένει να στο πει;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ και να του χαρίσεις ένα γερό αδερφάκι!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ, ΚΟΑΛΑΚΙ καλημέρα κοριτσάκια!

Υπόλοιπες κούκλες, δε μπορώ να διαβάσω όλα τα νέα, είστε ασύμφορες, χαχαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Μποτσάκι τί νέα από τον μπαμπά σου; είναι καλά τωρα; Δεν είχε σχέση με την καρδιά του; Περαστικά!!!

Οσο για τον άντρα σου και το καυγαδάκι σας, κάπως πρεπει να ξεσπάστε κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης αφού δεν εχετε άλλο τρόπο....;););) Το αστειευομαι για να γελάσει το χειλάκι σου, φιλεναδοΜποτσάκι μας!!!

Κοριτσια μου καλημερα....!!!!

Μποτσακι μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να ξεπεραστει γρηγορα το οποιο προβληματακι με τον πατερα σου. Προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι...οσο αυτο ειναι εφικτο. Να μας ενημερωσεις συντομα για τα νεα σας και ελπιζω τωρα που γραφω να ετοιμαζεστε να βγειτε απο το νοσοκομειο....!!!!!!!

Συμπεθερακι μου σου ευχομαι και παλι οτι επιθυμεις για το καμαρι σου, να ειναι παντα ευτυχισμενος και γερος πανω απο ολα, να ζησει σαν τα ψηλα βουνα...!!!!!

Να τον χαιρεστε......!!!!!!!!!

Ολα τα υπολοιπα κοριτσοπουλακια τι κανουν....???????

καλημερα κοαλακι μου πως εισαι?

Καλε τελειωσες με τα ψωνια ή εχεις ακομα?αντε περνουν οι μερες!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσάκια καλημέρα από την ανεμοδαρμένη Κάρυστο...

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, μην αγχώνεσαι προκαταβολικά! Όλα θα πάνε καλά, ενημέρωσέ μας!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, για ξύλο είναι η παιδίατρος σου!! Το κορίτσι σου πρεπει να πάρει συμπλήρωμα σιδήρου, τι περιμένει να στο πει;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ και να του χαρίσεις ένα γερό αδερφάκι!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ, ΚΟΑΛΑΚΙ καλημέρα κοριτσάκια!

Υπόλοιπες κούκλες, δε μπορώ να διαβάσω όλα τα νέα, είστε ασύμφορες, χαχαχαχα

Γλυκια μου Μαυ μετα απο τοσο κρεβατωμα ειδες περναει ο καιρος και εφτασες στην μεση αντε κοπελα μου αλλο τοσο εμεινε!γεννας με φυσιολογικο τοκετο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Μποτσάκι τί νέα από τον μπαμπά σου; είναι καλά τωρα; Δεν είχε σχέση με την καρδιά του; Περαστικά!!!

Οσο για τον άντρα σου και το καυγαδάκι σας, κάπως πρεπει να ξεσπάστε κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης αφού δεν εχετε άλλο τρόπο....;););) Το αστειευομαι για να γελάσει το χειλάκι σου, φιλεναδοΜποτσάκι μας!!!

Καλημερα τι κανετε κυρια μου?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Μαυ μου κρατα γερα και μη μασας, μια χαρα θα τα πατε και στην ανεμοδαρμενη καρυστο. Ολα τα μπορεις......!!!!!!!

Μαρακι μου, τσαχπινογαργαλιαρα μουυυυυυυυυυ ναι μαρηηηηηηη τα ψωνισα ολα εχθες, μονο πανες δε βρηκα και θα βαλω τις κανονικες (οπωσ μου ειπατε) και απο πανω το μαγιουδακι. Σημερα αρχιζω να τα βαζω σε βαλιτσες γιατι μεχρι εχθες τα ειχα σε ενα χωρο και τα ξεχωριζα...

Εσυ πως εισαι...??? αυριο dopler........?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαυ μου κρατα γερα και μη μασας, μια χαρα θα τα πατε και στην ανεμοδαρμενη καρυστο. Ολα τα μπορεις......!!!!!!!

Μαρακι μου, τσαχπινογαργαλιαρα μουυυυυυυυυυ ναι μαρηηηηηηη τα ψωνισα ολα εχθες, μονο πανες δε βρηκα και θα βαλω τις κανονικες (οπωσ μου ειπατε) και απο πανω το μαγιουδακι. Σημερα αρχιζω να τα βαζω σε βαλιτσες γιατι μεχρι εχθες τα ειχα σε ενα χωρο και τα ξεχωριζα...

Εσυ πως εισαι...??? αυριο dopler........?????

αυριο φιλεναδα ναι!

κανονισε να εισαι γουρλου που ειναι η γιορτη σου και να μας πει καλα νεα ο γιατρος!αυριο επισης θα κανω την επαναλληψη σε κορτιζονες οποτε πανω που ξεπρηστηκα λιγο θα γινω παλι!!!

ασχετο επειδη δεν ξερω μαλλον δεν θυμαμαι την γεννησες φυσιολογικα την Μαριαννα σου?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αυριο φιλεναδα ναι!

κανονισε να εισαι γουρλου που ειναι η γιορτη σου και να μας πει καλα νεα ο γιατρος!αυριο επισης θα κανω την επαναλληψη σε κορτιζονες οποτε πανω που ξεπρηστηκα λιγο θα γινω παλι!!!

ασχετο επειδη δεν ξερω μαλλον δεν θυμαμαι την γεννησες φυσιολογικα την Μαριαννα σου?

Ναι φυσιολογικα γεννησα...στισ 37+5

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι πηρα τηλεφωνο την γραμματεα της αιματολογου, θα της στειλω τις εξετασεις της κορης μου και μετα θα μιλησουμε με γιατρο. Θα την παω και σε παιδίατρο...Ηθελα να την παω και σε δερματολόγο...Αν την παω και σε ενδοκρινολόγο, φανταστειτε ταλαιπωρια η μικρή!!!!!!!!!!!!!!!

May εφτασες στα μισα!!!!!!!!!!!!! Αντίστροφη μέτρηση τώρα...Πόσες εβδομαδες εμειναν; 20, 19, 18...κλπ !!!!! Με το καλό!!!!

Κοαλάκι ετσι κανω και εγω, τα απλωνω σε ενα χωρο τα πραγματα/ ρουχα που θελω να παρω μαζι μου και μετα από 2η διαλογη, αφαιρω λιγα ακομη και τα βαζω σε βαλιτσες!!!

Αγορομάμυ μου καλή, να χαίρεσαι τα πρώτα γενέθλια του γιου σου, του πριγκηπα σου!!!!!!!!!! Να τον δείτε όπως επιθυμείτε, και πάνω απ' όλα γερό και ευτυχισμένο!!!!!!!!!!!!!!!

Μεσα στη κοιλίτσα σου, του έχεις το καλύτερο και το μοναδικότερο δώρο!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...