Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ριτσα μου ελπιζω να ειναι κατι απλο αυτο που σε ταλαιπωρει και να μη σε παει πισω στους υπολοιπους στοχους...θα περιμενουμε νεα!!

Sotsafi καλη η ανανεωση ετσι?? Οπως και να το κανουμε αλλιως να περιποιουμαστε μονες μας αλλιως να πηγαινουμε στους ειδικους!!! :) :)

Ηλιοβασιλεμα μου ξεκινησατε ηδη το σιδηρο?? Εχε την Αγγελικουλα απο κοντα και συντομα θα βελτιωθει!

Συμπεθερουλα μου πως τα περασατε στο νινι?? Ποσο νινι ηταν???

Ελπιζω ολες οι υπολοιπες να ειστε κι εσεις καλα, διαβασα τα μισα νεα γιατι νυσταζω και θα παω να ξαπλωσω κοριτσια μου!! Αυριο εχουμε γενεθλιαααααααα!!!!! Γιουπιιιιιιιι!!

Καληνυχτες πολλες πολλες σε ολες σας!! Φιλια στα μωρακια σας εντος και εκτος κοιλιτσας!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΟΡΟmummy ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΕΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!! ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΥΧΡΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΟΡΟmummy ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΝΕΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!! ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΥΧΡΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Καληνυχτα ριτσακι μου, καλη ξεκουραση....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Δημητρακηηηηηηηη μας χρονια πολλαααααα, γερααααα και ευτυχισμενααααα....!!!!!!!!

Να σας ζησει συμπεθερα μου, οτι επιθυμειτε στη ζωη σας να το βρειτε μπροστα σας.....!!!!!!!!

Πολυχρονος γαμπρουλη μου....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!!!

Ριτσακι μου λιγο καθυστερημενα αλλα να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου....!!!!!!

Εχασα τη μπαλα με τοσα μηνυματα (καθοτι γαλιαντρεσ) αλλα θυμομουν οτι ειδα μηνυμα απο εσενα για γεννεθλια....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου το μηνυμα μου είναι καθυστερημένο γιατί είχα δύσκολο βράδυ!!!Γυρω στη μιάμιση γυρίσαμε από την φίλη μου,είχαμε ένα καβγαδακι με τον άντρα μου,από τα σπάνια που έχουμε και πάντα χωρίς σοβαρό λόγο,και στα καπάκια με παίρνουν ότι πανε τον πατερα μου στο νοσοκομείο επειδή αιμορραγουσε από την μύτη κι έχει και το ιστορικό με την καρδιά του!!!Πείτε μου τι θα κανω ςγω άμα συμβεί κάτι?Ας βάλει ο Θεός το χέρι του γιατί δεν θα το αντέξω!!!Απλά μπήκα γιατί ήθελα κάπου να μιλήσω!!!Με έχει φάει η αγωνία,σκέφτομαι μήπως δεν μου λένε αλήθεια,σκέφτομαι μήπως ταραζω το μωρό,όλα τα σκέφτομαι!!!Ελπίζω να πανε ολακαλα.Προσπαθω να είμαι ψυχραιμη!!!Θα τα πούμε αύριο πρώτα ο Θεός!!!Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια μου το μηνυμα μου είναι καθυστερημένο γιατί είχα δύσκολο βράδυ!!!Γυρω στη μιάμιση γυρίσαμε από την φίλη μου,είχαμε ένα καβγαδακι με τον άντρα μου,από τα σπάνια που έχουμε και πάντα χωρίς σοβαρό λόγο,και στα καπάκια με παίρνουν ότι πανε τον πατερα μου στο νοσοκομείο επειδή αιμορραγουσε από την μύτη κι έχει και το ιστορικό με την καρδιά του!!!Πείτε μου τι θα κανω ςγω άμα συμβεί κάτι?Ας βάλει ο Θεός το χέρι του γιατί δεν θα το αντέξω!!!Απλά μπήκα γιατί ήθελα κάπου να μιλήσω!!!Με έχει φάει η αγωνία,σκέφτομαι μήπως δεν μου λένε αλήθεια,σκέφτομαι μήπως ταραζω το μωρό,όλα τα σκέφτομαι!!!Ελπίζω να πανε ολακαλα.Προσπαθω να είμαι ψυχραιμη!!!Θα τα πούμε αύριο πρώτα ο Θεός!!!Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!!!

Μποστακι καλημερα κ περαστικα! Ελπιζω ο μπαμπας σου να ειναι καλα! Οταν καποιος παθαινει ρηνοραγια δεν οφειλεται σε υπερταση ή καρδια αλλα σε καποιο αγγειο της μυτης που ηταν ερεθισμενο απο καποια αλλα στιγμη. Τουλαχιστον αυτο λενε οι γιατροι... Εσυ μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα. Οσο για το καβγαδακι με τον αντρα σου, που κ που κ για ασημαντους λογους δεν βλαπτουν!

Καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια! Συγχαρητηρια agoromammy ευχομαι μια ευκολη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη! Διαβαζω καθε μερα τα νεα σας κ ευτυχως ειναι ευχαριστα!

Ξεκινησαμε κ εμεις τις αγορες μας για το μωρο μας αλλα θα ερθουν αργοτερα!

Φιλεναδιτσα καλημερα μπηκα και ειδα το μην και ανγχωθηκα....

Ελπιζω ολα να πανε και να πηγαν καλα να ηταν κατι τυχαιο μην στεναχωριεσαι σε παρακαλω ξερω ειναι δυσκολο γιατι δεν εισαι ουτε αναισθητη αλλα ειναι και ο μπαμπας σου απλα σκεψου θετικα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Αγορομαμυ μου τι να πρωτο ευχηθω!!!!!!!!!!!!!Σου ευχομαι για τα γενεθλια του πριγκηπα σου να τα 100στησει να ειναι γερος και τυχερος και οτι θελησει στη ζωη του να το πετυχει!!!!!Εσυ να εχεις μια καλη και τελειομηνο κυηση και να κανεις ενα γερο και ομορφο αδερφακι στον Δημητρη σου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...