Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καθε σεπτεμβρη κανω προληπτικως εξετασεις της μικρής. Ομως παρατηρησα τριχοπτωση και της εκανα τις εξετασεις χθες...Πήγα να μου τα γραψει η παιδιατρος και της εδειξα τις περσινες ξανα...μολις τις ειδε μου ειπε:πηρε και περσι σιδηρο; Της λεω, οχι, δεν μου ειπες κατι να της δωσω...Και εγινες ενας διαλογος σχετικα με το αν της ειχα δειξει ολες τις εξετασεις =, αμφεβαλλε η παιδιατρος κλπ κλπ...Τελος παντων το προσπερασα γιατι εχω ενοχληθει με την απαραδεκτη συμπεριφορα της και της λεω γραψε μου ξανα εξετασεις...

Φεριτινη 4,5 ενω περσι ηταν 6,5.

Αιματοκριτης 36,5 ενω περσι 41...

τα υπολοιπα αποτελεσματα δεν τα θυμαμαι, για να σας τα αναφερω...

Δηλαδη ακομη χειροτερα και αυριο θα παω να της τα δειξω...Λογικά θελει σιδηρο για πολυ καιρο η καυμενουλα μου!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΛΑ ΣΟΥ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ!!!ΔΩΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα που έισαι προσεκτική εσύ!!!μια συμβουλή ψάξε για γιατρό άμεσα!!στην ανηψία μου στο τσακ γλιτώσαμε μια άκυρη και άχρηστη επέμβαση απο έναν κορυφή παιδίατρο!!δεν είναι να συγχωρείς παραπτόματα στους γιατρόυς!! με το παραμικρό πρέπει να κοιτάς αλλού!!έτσι πιστευω εγω ...

Ριτσάκι Αθήνα έμενα. Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα. Τα τελευταία 5 χρόνια ήρθα στα μέρη μας.

Ηλιοβασίλεμα τι γίνεται με αυτούς τους παιδίατρους. Πλάκα μας κάνουν?????? Δεν θα έπρεπε να σου πει από τον Σεπτέμβρη να πάρει σίδηρο. Έλεος πια!!!!

Καλησπέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

sotsafi ηδη ψαχνω για αλλο/η παιδιατρο αλλα αυτη που πηγαινω ειναι στο ικα και με βολευει να την εχω μεσα στη πολη μου...Βεβαια στην αναγκη θα τρεξω σε γιατρο κλπ κλπ

Απλα με ενοχλει κοαλακι, οτι μας σαμποταρουν οι γιατροι που τους εχουμε χρυσοπληρωσει επειδη τωρα δεν παμε στα ιδιωτικα τους ιατρεια αλλα στο ΙΚΑ/ ΕΟΠΥΥ....εις βαρος της υγείας των παιδιών μας!!!

sotsafi ηδη ψαχνω για αλλο/η παιδιατρο αλλα αυτη που πηγαινω ειναι στο ικα και με βολευει να την εχω μεσα στη πολη μου...Βεβαια στην αναγκη θα τρεξω σε γιατρο κλπ κλπ

Απλα με ενοχλει κοαλακι, οτι μας σαμποταρουν οι γιατροι που τους εχουμε χρυσοπληρωσει επειδη τωρα δεν παμε στα ιδιωτικα τους ιατρεια αλλα στο ΙΚΑ/ ΕΟΠΥΥ....εις βαρος της υγείας των παιδιών μας!!!

Μας σαμποταρουν για τον λογο που προανεφερες αλλα αυτοι σαμποταρουν το ορκο που εχουν δωσει και το γεγονος οτι αυτο που κανουν ειναι λειτουργημα και οχι επαγγελμα, ορισμενοι δεν εχουν κατανοησει την διαφορα και θλιβομαι οταν μας αντιμετωπιζουν οπως αυτοι θελουν...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ρε κορίτσια εγω δεν πιστεύω οτι έχει να κάνει με το οικονομικό! ιδιώτης ή μη μπορεί να είναι μαλ...κας!! το θέμα είναι να είναι άνθρωπος και να θυμάται οτι έιναι γιατρός!!τουλάχιστον έχει περάσει η κόρη σου την πολύ βρεφική ηλικία που ο γιατρός είναι απαραίτητος σχεδόν κάθε μήνα!!

Δυστυχως έχει να κάνει και με το οικονομικό όταν προκειται για τον ίδιο γιατρο που έχει και ιδιωτικό ιατρείο και δουλεύει και στο δημόσιο...

Όταν πας στο ιατρειο του απο νεογεννητο μεχρι τα 2 που είναι τα πρωτα εμβολια, συστηματικά , εκει και θα ζυγισει το μωρο/παιδι και θα το μετρησει το ύψος, και θα ελεγξει τα γεννητικα οργανα, και θα ακουσει τα ακροαστικα του και θα καταγραψει και θα ενημερωσει το ιστορικο του καθε παιδιου κλπ κλπ, όλα αυτα στην ιδια επισκεψη!!!

Ενώ όταν πας στον ιδιο γιατρο στο Ικα, ουτε ιστορικο κραταει, ουτε το εξεταζει, ουτε το μετρα υψος κ βαρος, μονο ακροαστικα και οτιδηποτε αλλο το κανει μετα απο δικη μας υπόδειξη!!!

Αυτο δεν το κανουν ολοι, αλλα σιγουρα το κανουν...Και εγω εφτασα σε αυτη την γνωμη, μετα απο την φετινη σεζον που πρωτοεστειλα την κορη μου παιδικο και ειχαμε συχνα ακροαστικά ή βηχα και πηγαιναμε συχνα στο ΙΚΑ και οχι στο ιδ. της ιατρειο...

Διαφημίσεις

Κοριτσια τσααααααα! Χοριακη τελεια, 2180!! προχωραει πολυ καλα!! Εσεις τι μου κανετε?? Παω να διαβασω εν ταχει τα νεα σας!!!!!!!

Μπρααααααααβο συμπεθερα μου......η χοριακη ειναι οντως πολυυυυυυυυυυυυ καληηηηηηηηηηη.....!!!!!!!!!!!

Τωρα ειναι που θελουμε και αλλα βρακια.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια τσααααααα! Χοριακη τελεια, 2180!! προχωραει πολυ καλα!! Εσεις τι μου κανετε?? Παω να διαβασω εν ταχει τα νεα σας!!!!!!!

Μπράαααααααααααααβο!!!!!!!!!!!!

Ριτσα μου ελπιζω να ειναι κατι απλο αυτο που σε ταλαιπωρει και να μη σε παει πισω στους υπολοιπους στοχους...θα περιμενουμε νεα!!

Sotsafi καλη η ανανεωση ετσι?? Οπως και να το κανουμε αλλιως να περιποιουμαστε μονες μας αλλιως να πηγαινουμε στους ειδικους!!! :) :)

Ηλιοβασιλεμα μου ξεκινησατε ηδη το σιδηρο?? Εχε την Αγγελικουλα απο κοντα και συντομα θα βελτιωθει!

Συμπεθερουλα μου πως τα περασατε στο νινι?? Ποσο νινι ηταν???

Ελπιζω ολες οι υπολοιπες να ειστε κι εσεις καλα, διαβασα τα μισα νεα γιατι νυσταζω και θα παω να ξαπλωσω κοριτσια μου!! Αυριο εχουμε γενεθλιαααααααα!!!!! Γιουπιιιιιιιι!!

Καληνυχτες πολλες πολλες σε ολες σας!! Φιλια στα μωρακια σας εντος και εκτος κοιλιτσας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ριτσα μου ελπιζω να ειναι κατι απλο αυτο που σε ταλαιπωρει και να μη σε παει πισω στους υπολοιπους στοχους...θα περιμενουμε νεα!!

Sotsafi καλη η ανανεωση ετσι?? Οπως και να το κανουμε αλλιως να περιποιουμαστε μονες μας αλλιως να πηγαινουμε στους ειδικους!!! :) :)

Ηλιοβασιλεμα μου ξεκινησατε ηδη το σιδηρο?? Εχε την Αγγελικουλα απο κοντα και συντομα θα βελτιωθει!

Συμπεθερουλα μου πως τα περασατε στο νινι?? Ποσο νινι ηταν???

Ελπιζω ολες οι υπολοιπες να ειστε κι εσεις καλα, διαβασα τα μισα νεα γιατι νυσταζω και θα παω να ξαπλωσω κοριτσια μου!! Αυριο εχουμε γενεθλιαααααααα!!!!! Γιουπιιιιιιιι!!

Καληνυχτες πολλες πολλες σε ολες σας!! Φιλια στα μωρακια σας εντος και εκτος κοιλιτσας!!

Το νινι ειναι 3 μηνων...αγορακι και μαυροτσουκαλο.....!!!!!!!!

Καληνυχτα συμπεθερα μου, αυριο κλεινετε και επισημα τον πρωτο χρονο ζωη σας...

Το καλυτερο δωρο θα κανεις στο γαμπρουλη μου....!!!!! Να ειναι παντα καλα, να ειστε παντα καλα, γεροι και δυνατοι....!!!!!!

Καληνυχτα, ονειρα γλυκα.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...