Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί κάνετε;

Αγορομάμυ πόσο πήγε η χοριακή;

Κοαλάκι ετοιμάζεις βαλίτσες; Πήγες να ψωνίσεις βρακιά στη λαϊκή;

Το Μποτσάκι είναι σε γιορτή επίσκεψη...

Η May διακοπές...

Μαράκι μας ψαχνεις; τελειώσατε με τα τηλέφωνα;

Sotsafi καλά έκανες και περιποιήθηκες τον εαυτό σου!!!

Θάλεια, πώς πάτε; Περιορίστηκαν κι αλλο οι φωτιές;

Ελλη ακόμη τριγυρνάς σήμερα;

Ρίτσα ποιο χάπι σου έδωσε ο γιατρός;

Οι υπόλοιπες κοπελίτσες μας τί κάνετε;

Εμείς σημερα σπίτι όλη μέρα...............δεν είχα διάθεση για τίποτα.........

Ριτσα να χαιρεσαι και τον αντρα σου για τα γενεθλια του!!!

Δεν μου εχει τυχει ή δεν θυμαμαι κατι τετοιο...Εκτος απο αιμα, εχεις και πονακια περιοδου ή τιποτα;Λογικα θα σε στριμωξει πριν φυγετε για κρητη...

Σε ενα υπερηχο πριν 3 μηνες ο παλιος μου γιατρος ειδε και σ εμενα ένα πολυποδα και μου ειπε οτι ειναι ανευ σημασιας και το αφησα ετσι...Ο δευτερος γιατρος που πηγα, δεν μου ειπε αν ειδε πολυποδα...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΩ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΑΛΙΖΩΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΔΑ.Ο ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ?ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί κάνετε;

Αγορομάμυ πόσο πήγε η χοριακή;

Κοαλάκι ετοιμάζεις βαλίτσες; Πήγες να ψωνίσεις βρακιά στη λαϊκή;

Το Μποτσάκι είναι σε γιορτή επίσκεψη...

Η May διακοπές...

Μαράκι μας ψαχνεις; τελειώσατε με τα τηλέφωνα;

Sotsafi καλά έκανες και περιποιήθηκες τον εαυτό σου!!!

Θάλεια, πώς πάτε; Περιορίστηκαν κι αλλο οι φωτιές;

Ελλη ακόμη τριγυρνάς σήμερα;

Ρίτσα ποιο χάπι σου έδωσε ο γιατρός;

Οι υπόλοιπες κοπελίτσες μας τί κάνετε;

Εμείς σημερα σπίτι όλη μέρα...............δεν είχα διάθεση για τίποτα.........

ΤΟ ΧΑΠΙ ΛΕΓΕΤΕ mitrotan ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΠΡΩΙ,ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρίτσα, οχι αιμορραγιες δεν εχω...

δηλαδη κιολας οι τελευταιες περίοδοι που εχω ,μετα τα αντισυλληπτικα και λογω πριμολουτ, μου εχει μειωθει η διαρκεια και το αιμα , τωρα μου κραταει 3-5 μερες ενω παλιοτερα μου κρατουσε 5-7...

Διαφημίσεις

Ρίτσα, οχι αιμορραγιες δεν εχω...

δηλαδη κιολας οι τελευταιες περίοδοι που εχω ,μετα τα αντισυλληπτικα και λογω πριμολουτ, μου εχει μειωθει η διαρκεια και το αιμα , τωρα μου κραταει 3-5 μερες ενω παλιοτερα μου κρατουσε 5-7...

ΑΡΑ!!!ΠΑΛΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΕΧΩ...ΕΙΛΙΚΡΗΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ!!ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ....ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΕΝΤΑΞΕΙ?ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΑΡΑ!!!ΠΑΛΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΕΧΩ...ΕΙΛΙΚΡΗΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ!!ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ....ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΕΝΤΑΞΕΙ?ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

εεε για αυτο είμαστε εδω!!να ζαλιζουμε η μια την άλλη. Μην βγάζεις ιατρικά συμπεράσματα...άσε το γιατρό σου να το κάνει και μετά αν χρειαστεί όλες μαζί θα στεναχωρηθούμε μην ανυσηχείς!!

Ηλιοβασίλεμα μου τι έχει η κορούλα σου?? 'εχω χάσει επεισόδια!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακιαααααα μου τι κανετε....???

Εμεις σημερα πηγαμε βολτα να δουμε ενα νινι με τη μαριαννα....!!!!!

Τωρα κοιμαται η μαριαννιτσα....!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι εγινε με τις εξετασεις...????.

Ριτσακι μου χωρις να θελω σε καμια περιπτωση να σε ταραξω συνηθως οι αιμοραγιες οι εκτεταμενες προκαλουνται απο οινομυωμα η πολυποδα χωρις αυτο βεβαια να ειναι απολυτο.

Οσο γοα τις ζαλαδες φυσικο επακολουθο ειναι διοτι χανεις αιμα και πεφτει αιματοκριτης και αιμοσφαιρινη...χρειαζεσαι λογικα σιδηρο...!!!!

Ευχομαι να ειναι κατο τοοοοοοοοσο δα μικρο ανευ σημασιας.......πραγματικα ολα να ειναι καλα.....!!!!!!!

Συμπεθερα μουυυυυυυ που εισαι καλεεεεεε....??????

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ritsa μηπως χρειαζεσαι καμια βιταμινη η κατι τετοιο με τοσες μερες αιμα και αφου λες πως ζαλιζεσαι θα πεσεις κατω

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΜΑ,ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΕΙΣΗ ΠΛΕΟΝ,ΔΕΝ ΠΑΘΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΙΑΦΕΡΩΝ ΣΑΣ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

κοριτσια θέλω να σας πω για μια φίλη, έμαθα νέα της και στεναχωρήθηκα. είναι παντρεμένη 8 χρόνια και ακόμα δεν είχε κάνει παιδί αν και προσπαθούσαν σχεδον απο την αρχή! τελικά έκαναν εξετάσεις πριν απο λίγους μήνες. Ο άντρας της έχει αζωοσπερμία! θπάρχει μια πιθανότητα να μένει ζωντανό σπερματοζωάριο μεσα στους όρχεις! σε αυτην την περίπτωση θα προσπαθήσουν με εξωσωματική. μετά η λύσεις τους είναι ξένος δότης , ή υιοθεσία!!οπως καταλαβένετε τα παιδιά είναι χάλια!!!

Κοριτσακιαααααα μου τι κανετε....???

Εμεις σημερα πηγαμε βολτα να δουμε ενα νινι με τη μαριαννα....!!!!!

Τωρα κοιμαται η μαριαννιτσα....!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι εγινε με τις εξετασεις...????.

Ριτσακι μου χωρις να θελω σε καμια περιπτωση να σε ταραξω συνηθως οι αιμοραγιες οι εκτεταμενες προκαλουνται απο οινομυωμα η πολυποδα χωρις αυτο βεβαια να ειναι απολυτο.

Οσο γοα τις ζαλαδες φυσικο επακολουθο ειναι διοτι χανεις αιμα και πεφτει αιματοκριτης και αιμοσφαιρινη...χρειαζεσαι λογικα σιδηρο...!!!!

Ευχομαι να ειναι κατο τοοοοοοοοσο δα μικρο ανευ σημασιας.......πραγματικα ολα να ειναι καλα.....!!!!!!!

Συμπεθερα μουυυυυυυ που εισαι καλεεεεεε....??????

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν....?????

ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ.ΑΠΛΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καθε σεπτεμβρη κανω προληπτικως εξετασεις της μικρής. Ομως παρατηρησα τριχοπτωση και της εκανα τις εξετασεις χθες...Πήγα να μου τα γραψει η παιδιατρος και της εδειξα τις περσινες ξανα...μολις τις ειδε μου ειπε:πηρε και περσι σιδηρο; Της λεω, οχι, δεν μου ειπες κατι να της δωσω...Και εγινες ενας διαλογος σχετικα με το αν της ειχα δειξει ολες τις εξετασεις =, αμφεβαλλε η παιδιατρος κλπ κλπ...Τελος παντων το προσπερασα γιατι εχω ενοχληθει με την απαραδεκτη συμπεριφορα της και της λεω γραψε μου ξανα εξετασεις...

Φεριτινη 4,5 ενω περσι ηταν 6,5.

Αιματοκριτης 36,5 ενω περσι 41...

τα υπολοιπα αποτελεσματα δεν τα θυμαμαι, για να σας τα αναφερω...

Δηλαδη ακομη χειροτερα και αυριο θα παω να της τα δειξω...Λογικά θελει σιδηρο για πολυ καιρο η καυμενουλα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...