Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ελα, μην το σκεφτεσαι ετσι....Να πατε τις διακοπες σας και να χαλαρωσετε!!!

Σου ειπε τιποτα ο γιατρος να εχετε ή οχι ελευθερες επαφες; το αιμα για ποιο λογο μπορει να ειναι τοσες μερες; ειχες ξανα πολυποδα;

ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΤΙΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑ.ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΑ!!!ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΘΑ ΠΑΩ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ....ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΞΥΝΩ!!!!

ριτσα μου όπως σ είπε κ το ηλιοβασίλεμα μην το αφήσεις για μετά!!!!!!πριν φύγεις πήγαινε να δεις!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια μου και από δω!!!!

ΡΙΤΣΑ νομίζω οτι δεν σε έχω καλωσορίσει εγώ. Και εγώ κοντά στην Χαλκίδα μένω. Καλό να περάσετε στην Κρήτη και εύχομαι να το τσακώσετε εκεί το σποράκι σας. Εγώ είχα τσακώσει εκεί τον περασμένο Αύγουστο αλλά δυστυχώς παλινδρόμησε. Εύχομαι να είσαι πιο τυχερή εσύ. Φιλιά.

Πάω να διαβάσω νέα σας!!!! (Τι πρωτότυπο)

βρε συ τι αλλη συμπτωση θα βρω ελεοςςς

και εγω περυσι τον αυγουστο ειχα μεινει εγγυος και παλλινδρομησε !!

να το κοιταξουμε αυτο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΤΙΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑ.ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΑ!!!ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!!!

εγω λεω να επιμεινεις να πας να σε δει πριν φυγετε ειδικα αφου ειναι να ταξιδεψεις και αφου κλεινει το ιατρειο!

παντως ή η γιατρος μου ειναι ψειρας ή οι αλλοι ειναι αναισθητοι εαν το ελεγα στην δικη μου θα μου ελεγε ελα να το δουμε και δεν πληρωνω σχεδον ποτε επισκεψη πληρωνω μια στις 10 φορες που θα παω και αν!οχι τωρα που ειμια εγγυος ουτως ή αλλως δεν πληρωνω γιατι θα πληρωθει πρωτα ο Θεος στο τελος για ολα αλλα οταν δεν ημουν μια φορα στην μεση του κυκλου μου ειχα αιμα 3 μερες και μετα απο 10 μερες αλλες τρεις μερες και μου ειπε να παω τελικα εμενα η πρωτη ηταν εντονη ωορηξια και η δευτερη φορα περιοδος!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

θα με συγχωρεσετε σημερα θα ειμαι λιγο αλλου νταλου γιατι παιρνουν τηλ πιανω την κουβεντα και δεν γινεται!!!

φιλακια το βραδυ μαλλον θα καταφερω να διαβασω τα νεακια σας!

Ηλιοβασιλεμα τι εγινε με τις εξετασεις της Αγγελικουλας?

Κοαλακι πως παν τα ψωνια?

Μποστακι βρηκες χτες κανα βρακι???

οι αλλες ολες καλα?

Εγω εχω ραντεβου για ντοπλερ στις 08/08/2013 στις 20.00

και το πρωι της ιδιας μερας θα παω στο μαιευτηριο για εξετασεις!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ριτσα μου όπως σ είπε κ το ηλιοβασίλεμα μην το αφήσεις για μετά!!!!!!πριν φύγεις πήγαινε να δεις!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ,ΑΠΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

εγω λεω να επιμεινεις να πας να σε δει πριν φυγετε ειδικα αφου ειναι να ταξιδεψεις και αφου κλεινει το ιατρειο!

παντως ή η γιατρος μου ειναι ψειρας ή οι αλλοι ειναι αναισθητοι εαν το ελεγα στην δικη μου θα μου ελεγε ελα να το δουμε και δεν πληρωνω σχεδον ποτε επισκεψη πληρωνω μια στις 10 φορες που θα παω και αν!οχι τωρα που ειμια εγγυος ουτως ή αλλως δεν πληρωνω γιατι θα πληρωθει πρωτα ο Θεος στο τελος για ολα αλλα οταν δεν ημουν μια φορα στην μεση του κυκλου μου ειχα αιμα 3 μερες και μετα απο 10 μερες αλλες τρεις μερες και μου ειπε να παω τελικα εμενα η πρωτη ηταν εντονη ωορηξια και η δευτερη φορα περιοδος!

ΜΩΡΕ!!!ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΨΕΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΓΩ ΣΤΙΣ 12/07 ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 29/07 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΡΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΛΙΓΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ....ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΩ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΜΩΡΕ!!!ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΨΕΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΓΩ ΣΤΙΣ 12/07 ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 29/07 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΡΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΛΙΓΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ....ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΩ!!!!

αντε κοπελα μου ευχαριστω και για τις ευχες και εγω σου ευχομαι να εισαι καλα στην υγεια σου ακι συντομα σπορακι στην κοιλιτσα σου!

και παλι εγω λεω επρεπε να σε δει !τοσο αιμα τοσες μερες οι ορμονολογικες πως ειναι?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Ριτσα να χαιρεσαι και τον αντρα σου για τα γενεθλια του!!!

Δεν μου εχει τυχει ή δεν θυμαμαι κατι τετοιο...Εκτος απο αιμα, εχεις και πονακια περιοδου ή τιποτα;Λογικα θα σε στριμωξει πριν φυγετε για κρητη...

Σε ενα υπερηχο πριν 3 μηνες ο παλιος μου γιατρος ειδε και σ εμενα ένα πολυποδα και μου ειπε οτι ειναι ανευ σημασιας και το αφησα ετσι...Ο δευτερος γιατρος που πηγα, δεν μου ειπε αν ειδε πολυποδα...

Κοριτσακια μου ομορφα φευγω να παω στη φιλη μου που γιορταζει!!!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Θα μπω να σας καληνυχτισω γιατι δεν το κοβω να σας προλαβαινω!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...