Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Δεν το συζητω και 3 μηνες μεγαλυτερη που ηταν η δικια μου απο την Μαριανα παιζει ρολο, αλλα η εμπειρια μου εμενα αυτη ηταν και την αναφερω...

Εσυ του φορουσες απλες πανες του γιου σου και μεσα στη θαλασσα; σε τι ηλικια του πρωτοεκανες μπανια;

3 μηνων καναμε τα πρωτα μπανια μας και του φορουσα καιτ ειδικες τις λιμπερο ποπυ ειναι για την θαλασσα αλλα ξεμεινα και εκει που ημασταν δν εβρισκα και του εβαζα τις κανονικες του!

πλακα ειχε ο σκατενιος του αρεσε και τωρα του αρεσει αλλα το παιδι μου με τις βλακειες μου και τα κρεβατωματα μου εχει κανει ολα και ολα 3 μπανια παει ολο το καλοκαιρι ετσι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα παντως ηταν απολυτη η παιδιατρος να μην της κανω μπανιο στη θαλασσα αν δεν κλεισει 12μηνων...λογω κινδυνων ουρολοιμωξεων...

Ετσι οταν την γεννησα Μαρτιο, το πρωτο της καλοκαιρι ηταν 3-5μηνων και δεν της εκανα μπανια...και περιμεναμε το επομενο καλοκαιρι 15-18 μηνων!!!

Εμενα παντως ηταν απολυτη η παιδιατρος να μην της κανω μπανιο στη θαλασσα αν δεν κλεισει 12μηνων...λογω κινδυνων ουρολοιμωξεων...

Ετσι οταν την γεννησα Μαρτιο, το πρωτο της καλοκαιρι ηταν 3-5μηνων και δεν της εκανα μπανια...και περιμεναμε το επομενο καλοκαιρι 15-18 μηνων!!!

δεν θυμαμαι αν ειναι μεσα στον Αμβρακικο η θαλασσα σας ή κοιταει στο Ιονιο ολα παιζουν ρολο!εμενα πχ μου ειχε πει αν παω αμφιλοχια να μην το διανοηθω αν το βουτηξωω το παιδι οταν πηγα αργολιδα διακοπες μου ειπε οκ οπως και κρητη που κατεβηκα στους δικους μου μου ειχε πει μονο βορεια κρητη οχι νοτια!ειναι και αγορακι και ειναι αλλιως

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Η λιμνοθαλασσα του Μεσολογγιου γειτονευει με Ιόνιο θάλασσα και σε παραπερα παραλιες εξω απο Μεσολογγι προς Αντιρριο, πλησιαζει το Πατραϊκο κολπο...

Σιγουρα παιζει ρολο και το φυλο του παιδιου, αγορι ή κορίτσι...

Πάντως αν η κορη μου ηταν πάνω από 7-8 μηνων, στο πρωτο της καλοκαιρι μπορει και να την βουταγα στα γρηγορα για τσακ μπαμ μπανακι...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου και από δω!!!!

ΡΙΤΣΑ νομίζω οτι δεν σε έχω καλωσορίσει εγώ. Και εγώ κοντά στην Χαλκίδα μένω. Καλό να περάσετε στην Κρήτη και εύχομαι να το τσακώσετε εκεί το σποράκι σας. Εγώ είχα τσακώσει εκεί τον περασμένο Αύγουστο αλλά δυστυχώς παλινδρόμησε. Εύχομαι να είσαι πιο τυχερή εσύ. Φιλιά.

Πάω να διαβάσω νέα σας!!!! (Τι πρωτότυπο)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ngn1980 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΝΕΙΣ!!!!ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕΝΕΙΣ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Η λιμνοθαλασσα του Μεσολογγιου γειτονευει με Ιόνιο θάλασσα και σε παραπερα παραλιες εξω απο Μεσολογγι προς Αντιρριο, πλησιαζει το Πατραϊκο κολπο...

Σιγουρα παιζει ρολο και το φυλο του παιδιου, αγορι ή κορίτσι...

Πάντως αν η κορη μου ηταν πάνω από 7-8 μηνων, στο πρωτο της καλοκαιρι μπορει και να την βουταγα στα γρηγορα για τσακ μπαμ μπανακι...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ,ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙΣΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ....ΘΑ ΠΑΩ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ναι μαρακι μου θυμομουν οτι μου το ειπες και εσυ για τις πανες...και σε ευχαριστω.

Δεν υπαρχει περιπτωση καλε να ντραπω αλλωστε η κορη μου ειναι πολυ μικρη για να καταλαβει το "λαθος" οποτε ουδεν ντροπη, απλα σκεφτομουνα για αυτες τις πανες, επιπλεον βγαζουμε δοντια παλι και κανουμε διαροιες που και που και ηθελα να ειμαι καλυμενη καπως....!!!!!!

Θα δουμε...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ?ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ,ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙΣΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ....ΘΑ ΠΑΩ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!

Να πας στο γιατρο, μην το αφησεις!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να πας στο γιατρο, μην το αφησεις!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΑΩ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ....ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΞΥΝΩ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα δεν προλαβαινεις να πας , πριν φυγετε για κρητη;

ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΘΑ ΠΑΩ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ....ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΞΥΝΩ!!!!

Ελα, μην το σκεφτεσαι ετσι....Να πατε τις διακοπες σας και να χαλαρωσετε!!!

Σου ειπε τιποτα ο γιατρος να εχετε ή οχι ελευθερες επαφες; το αιμα για ποιο λογο μπορει να ειναι τοσες μερες; ειχες ξανα πολυποδα;

ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, ΠΩΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΚΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ!!!ΑΡΑ ΘΑ ΞΕΡΩ ΑΥΡΙΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...