Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λιγο σας αφησα και πιασατε την βρακοσυζητηση παλι!!

και εμενα δεν τα θελει τα στρινγκ του αρεσουν τα "παρτα " οπω λεει τα κλασσικα τυπου μινερβα,βενους,ηλιος οχι τα γιαγιαδιστικα αλλα τα απλα με ενα -δυο δακτυλα πλαινο!!!;);););););)

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Νασουλα δεν ξερω σε ποσες μερες θα τα εχω αυτα τα βρακακια, τις πανες εννοω τις αδιαβροχες.

Απο την αλλη η ngn λεει οτι και με τις κανονικες δεν θα εχω προβλημα (κατι παραπανω θα ξερει).

Οποτε θα σκεφτω τι θα κανω...

Ευχαριστω παντως πολυ...,!!!!!!

Κοριτσια παω και εγω να κοιμησω το μωρο, καλο μεσημερι θα τα πουμε το απογευμα.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Νασουλα δεν ξερω σε ποσες μερες θα τα εχω αυτα τα βρακακια, τις πανες εννοω τις αδιαβροχες.

Απο την αλλη η ngn λεει οτι και με τις κανονικες δεν θα εχω προβλημα (κατι παραπανω θα ξερει).

Οποτε θα σκεφτω τι θα κανω...

Ευχαριστω παντως πολυ...,!!!!!!

Κοριτσια παω και εγω να κοιμησω το μωρο, καλο μεσημερι θα τα πουμε το απογευμα.....!!!!!!!!

σου το ειπα και εγω ε3χτες οτι δεν εχεις προβλημα με τις κανονικες τουλαχιστον τις εταιρειας παμπερς δεν φουσκωνουν ειναι μια χαρα μην αγχωνεσαι !!!κανε δουλεια σου με αυτες που εχεις!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Βρε Κοαλακι γιατι θα βαζεις την Μαριαννα με την πανα μεσα στο νερο;;; ενταξει ,οση ωρα ειναι στη παραλια να της την φορας για να μην αμολυσει τιποτα αλλα κυριως λογω μικροβιων αλλα μεσα στο νερο, πόση ωρα θα ειναι πια; αν εχει κανει τα κακα της νωριτερα, δεν θα εχεις αγχος να σου κανει τιποτα στο νερο μεσα. Εγω της δικιας μου της πρωτοεκανα μπανιο στη θαλασσα οταν ηταν 15+μηνων, δεν της φορουσα πανα, μονο το μπικινι της μεσα στο νερο και οταν την εβγαζα εξω, της φορουσα τη πανα.

Οποτε με αυτη την λογικη, παρε απλες πανες και βλεπεις... Αυτο που φορανε πανες στα μωρα μεσα στο νερο και μουσκευουν, νομιζω τα ταλαιπωρουν τα μωρα... εκτος και αν ειναι ειδικες αδιαβροχες... Παρατηρουσα μια μαμα προχθες που εβαλε την μπεμπα της με ολοσωμο μαγιο και πανα απο μεσα, εκλαιγε ολη την ωρα το μωρο μεσα στο νερο (ισως κρυωνε, ισως πεινουσε, ισως ...) και μετα το εβγαλε εξω και το σκουπιζε με πετσετα και τραβουσε την πανα να την βγαλει χωρις να της κατεβασει το ολοσωμο και φυσικα συνεχιζε τα κλαματα αυτο το μπεμπακι....Αυτο το θεωρω ταλαιπωρια του μωρου!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Βρε Κοαλακι γιατι θα βαζεις την Μαριαννα με την πανα μεσα στο νερο;;; ενταξει ,οση ωρα ειναι στη παραλια να της την φορας για να μην αμολυσει τιποτα αλλα κυριως λογω μικροβιων αλλα μεσα στο νερο, πόση ωρα θα ειναι πια; αν εχει κανει τα κακα της νωριτερα, δεν θα εχεις αγχος να σου κανει τιποτα στο νερο μεσα. Εγω της δικιας μου της πρωτοεκανα μπανιο στη θαλασσα οταν ηταν 15+μηνων, δεν της φορουσα πανα, μονο το μπικινι της μεσα στο νερο και οταν την εβγαζα εξω, της φορουσα τη πανα.

Οποτε με αυτη την λογικη, παρε απλες πανες και βλεπεις... Αυτο που φορανε πανες στα μωρα μεσα στο νερο και μουσκευουν, νομιζω τα ταλαιπωρουν τα μωρα... εκτος και αν ειναι ειδικες αδιαβροχες... Παρατηρουσα μια μαμα προχθες που εβαλε την μπεμπα της με ολοσωμο μαγιο και πανα απο μεσα, εκλαιγε ολη την ωρα το μωρο μεσα στο νερο (ισως κρυωνε, ισως πεινουσε, ισως ...) και μετα το εβγαλε εξω και το σκουπιζε με πετσετα και τραβουσε την πανα να την βγαλει χωρις να της κατεβασει το ολοσωμο και φυσικα συνεχιζε τα κλαματα αυτο το μπεμπακι....Αυτο το θεωρω ταλαιπωρια του μωρου!

ρε συ σε αυτη την ηληκια δεν ελεγχουν τον σφυχτηρα τους τα μωρα ουτε τα λενε εσενα 15+ αν δεν το ελεγχε σιγουρα το ελεγε εμενα τα ελεγε παντωα απο 16 μηνων και τα ελεγχε απλα ηταν χειμωνα και δεν του την εκοβα!η μαριαννα ειναι μολις 12 μηνων μπορει να την ερεθισει η αλλαγη θερμοκρασιας και με το που μπουν τσουπ να κανει καμια κουραδουλα και μετα το κοαλακι θα γινει πατζαρακι απο την ντροπη του!

ασε που εμενα μου το ελεγε και η παιδιατρος πανα μεσα και με το που βγει αλλαγη πανας και πανα εξω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλη ορεξη πατουσιτσα!!!!!!!!!!Εμεις φαγαμε και τωρα χωνευουμε!!!!!!

ευχαριστω ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

καλη χωνεψηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ρε συ σε αυτη την ηληκια δεν ελεγχουν τον σφυχτηρα τους τα μωρα ουτε τα λενε εσενα 15+ αν δεν το ελεγχε σιγουρα το ελεγε εμενα τα ελεγε παντωα απο 16 μηνων και τα ελεγχε απλα ηταν χειμωνα και δεν του την εκοβα!η μαριαννα ειναι μολις 12 μηνων μπορει να την ερεθισει η αλλαγη θερμοκρασιας και με το που μπουν τσουπ να κανει καμια κουραδουλα και μετα το κοαλακι θα γινει πατζαρακι απο την ντροπη του!

ασε που εμενα μου το ελεγε και η παιδιατρος πανα μεσα και με το που βγει αλλαγη πανας και πανα εξω!

Οσο σκεφτομαι το κοαλακι να μαζευει την κοραδουλα, χιχιχι!!!

Δεν ξερω δικιο εχεις, αλλα εγω δεν ειχα απροοπτα και ουτε ειχα ρωτησει την παιδιατρο..

Οσο σκεφτομαι το κοαλακι να μαζευει την κοραδουλα, χιχιχι!!!

Δεν ξερω δικιο εχεις, αλλα εγω δεν ειχα απροοπτα και ουτε ειχα ρωτησει την παιδιατρο..

ναι βρε απλα εσενα ηταν ακι μεγαλυτερο το παιδι μπορει να σε ενημερωνε να προλαβεις να βγεις εξω ή να κρατιοταν ενω το μωρο ενος ετους δεν μπορει να το πει ουτε να συγκρατηθει αστη να την βαλει την πανα αλλωστε ποση ωρα θα κατσουν μεσα ?κανα 10 λεπτο και μετα εξω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ναι βρε απλα εσενα ηταν ακι μεγαλυτερο το παιδι μπορει να σε ενημερωνε να προλαβεις να βγεις εξω ή να κρατιοταν ενω το μωρο ενος ετους δεν μπορει να το πει ουτε να συγκρατηθει αστη να την βαλει την πανα αλλωστε ποση ωρα θα κατσουν μεσα ?κανα 10 λεπτο και μετα εξω!

Δεν το συζητω και 3 μηνες μεγαλυτερη που ηταν η δικια μου απο την Μαριανα παιζει ρολο, αλλα η εμπειρια μου εμενα αυτη ηταν και την αναφερω...

Εσυ του φορουσες απλες πανες του γιου σου και μεσα στη θαλασσα; σε τι ηλικια του πρωτοεκανες μπανια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...