Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου μαρακι μου....

ευχαριστω πολυ και εσυ καλη και τελειομηνη κυηση να εχεις!

μην εχεις τυψεις δεν κανουμε αμαρτια στην νυστεια εμεις οι εγγυες ασθενεις και ωδιπορος αμαρτιαν ουκ εχει !

και το ωδιπορος σημαινει εγγυος απλα εχει παρεξηγηθει!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδιτσες μου!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

θα με συγχωρεσετε σημερα θα ειμαι λιγο αλλου νταλου γιατι παιρνουν τηλ πιανω την κουβεντα και δεν γινεται!!!

φιλακια το βραδυ μαλλον θα καταφερω να διαβασω τα νεακια σας!

Ηλιοβασιλεμα τι εγινε με τις εξετασεις της Αγγελικουλας?

Κοαλακι πως παν τα ψωνια?

Μποστακι βρηκες χτες κανα βρακι???

οι αλλες ολες καλα?

Εγω εχω ραντεβου για ντοπλερ στις 08/08/2013 στις 20.00

και το πρωι της ιδιας μερας θα παω στο μαιευτηριο για εξετασεις!

Mαρακι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!Δεν πηραζει,μπες οποτε θελεις,αρκει που εισαι καλα!!!!!

Ντοπλερ?Τελειααααα!!!!Αντε ομορφη εβδομαδα ειναι αυτη!!!!!!!

Βρρηκα βρακια !!Το εγραψα!!!1ο βρακια 7ευρω και βαμβακερα παρακαλω!!!

Και μεγαλα,το αγκαλιαζουν ολο το στρεμα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαααααα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι και εγω παραστρατησα σημερα και δεν θα φαω ψαρι θα φαμε σνιτσελ με πιλαφακι και πατατουλες...

Ναι κι εγω λεω να φαω αυριο!Μου βγαινει καλυτερα!!!!!!

Μεγαλη στεναχωρια!!!!!!!χαχαχαχαχαχααααααα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Συμπεθερααααααααααααα μουυυυυυ!!!!!!καλα εισαι?????????παλι για βρακια μιλας μαρη???????????χαχχαχααχαχαχαχαχ!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Mαρακι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!Δεν πηραζει,μπες οποτε θελεις,αρκει που εισαι καλα!!!!!

Ντοπλερ?Τελειααααα!!!!Αντε ομορφη εβδομαδα ειναι αυτη!!!!!!!

Βρρηκα βρακια !!Το εγραψα!!!1ο βρακια 7ευρω και βαμβακερα παρακαλω!!!

Και μεγαλα,το αγκαλιαζουν ολο το στρεμα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαααααα!!!!!!!!!

Τωρα που λετε για βρακια εγω ακομα φοραω αυτα που φορουσα και ειναι και στρινγκ :oops:

Πειραζει;;;;;;;;;;;

Υπαρχει καποιος λογος που πρεπει να αγορασω κανονικα;;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερααααααααααααα μουυυυυυ!!!!!!καλα εισαι?????????παλι για βρακια μιλας μαρη???????????χαχχαχααχαχαχαχαχ!!!!

Συμπεθεραααααααα!!!!!!!!!!!Οχι για βρακια,για κοιλοτερα!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Εσεις καλα??????

1sh1p2.png

Τωρα που λετε για βρακια εγω ακομα φοραω αυτα που φορουσα και ειναι και στρινγκ :oops:

Πειραζει;;;;;;;;;;;

Νάσια μου και εγώ ακόμα στρινγκ φοράω. Δεν μπορώ με τίποτα τα άλλα. Και στον γιο μου μέχρι να γεννήσω τέτοια φόραγα. Μόνο στο μαιευτήριο πήρα κανονικά για να μην ξευτιλιστώ στους γιατρούς. χαχαχα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Πειραζει;;;;;;;;;;;

Αμα σε βολευουν μαναρακι μου φορα τα!!!!!!Εγω τα εχω καταργησει τα τελειως στρινγκ γιατι παθαινα ολο μολυνσεις!!!!!

Τ φορουσα σε ειδικες περιπτωσεις μονο και προτιμουσα τα πιο κοφτα λιγο η τα μποξερακια!!!!Τωρα στην εγκυμοσυνη το απολαμβανω και φοραω ομορφες κοιλοτες!!!!!!!χαχαχχααχα!!!!!!!

1sh1p2.png

Νάσια μου και εγώ ακόμα στρινγκ φοράω. Δεν μπορώ με τίποτα τα άλλα. Και στον γιο μου μέχρι να γεννήσω τέτοια φόραγα. Μόνο στο μαιευτήριο πήρα κανονικά για να μην ξευτιλιστώ στους γιατρούς. χαχαχα

Γεια σου σεξουαλα μου!!!!!!!!

Μην το σκεφτεσαι το μιλφειγ!Σκεψου οτι το φτιαχνω στους αλλους ουτε κι εγω θα φαω!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου σεξουαλα μου!!!!!!!!

Μην το σκεφτεσαι το μιλφειγ!Σκεψου οτι το φτιαχνω στους αλλους ουτε κι εγω θα φαω!!!!!!!!

Εγώ θα πέθαινα αν το έφτιαχνα και δεν μπορούσα να το φάω. Μόλις γεννήσω πάντως θα είναι η πρώτη μου δουλειά. Θα φτιάξω μια ταψάρα ναααααααααααααα (με το συμπάθειο) χαχαχα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ναι καλε ουτε εγω τα μπορω τα κανονικα καθολου.Και εγω μονο στο μαιευτηρια θα παρω κανονικα...Στο μεταξυ κατι λεγαμε προχθες με την πεθερα μου για ρουχα και λεω μονο σουτιεν εχει χρειαστε να αγορασω μερχι στιγμη και με λεει βρακια δεν εχεις παρει;;;Και στον γιατρο σου πας με τα στρινγκ και την απαντησα και πως τοσα χρονια ο γιατρος μου εχει δει το "πιπι" και το στηθος μου τοσες φορες λες να τον πειραζει το στρινγκ;;;;;

Και εσυ μποτσακι μου με οτι εισαι ανετη κουκλα μου....

dev338pr___.png

Εγώ θα πέθαινα αν το έφτιαχνα και δεν μπορούσα να το φάω. Μόλις γεννήσω πάντως θα είναι η πρώτη μου δουλειά. Θα φτιάξω μια ταψάρα ναααααααααααααα (με το συμπάθειο) χαχαχα

Κοριτσακι μου εσυ!!!!!Μην ανησυχεις,κοντευει η στιγμη που θα μπορεις να φας οτι θελεις!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι καλε ουτε εγω τα μπορω τα κανονικα καθολου.Και εγω μονο στο μαιευτηρια θα παρω κανονικα...Στο μεταξυ κατι λεγαμε προχθες με την πεθερα μου για ρουχα και λεω μονο σουτιεν εχει χρειαστε να αγορασω μερχι στιγμη και με λεει βρακια δεν εχεις παρει;;;Και στον γιατρο σου πας με τα στρινγκ και την απαντησα και πως τοσα χρονια ο γιατρος μου εχει δει το "πιπι" και το στηθος μου τοσες φορες λες να τον πειραζει το στρινγκ;;;;;

Και εσυ μποτσακι μου με οτι εισαι ανετη κουκλα μου....

Είμαι που είμαι κρεβατωμένη και με βλέπει όλη μέρα ο άντρας μου με νυχτικά μην με βλέπει και με βράκες γιατί θα με διώξει... χαχαχα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσακια μου ηρθααααα....!!!!!τι κανετε......????

Μαρακι μου να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου, γερος και δυνατος παντα...!!!!!!

Μποτσακι μου μακαρονακια θα φας σημερα εσυ...????

Εγω μολις εφαγα μακαρονια με κιμα...

Πηγα δραμα, ψωνισα τα παντα αλλα δε βρηκα πανες διαβροχες πουθενααααα..!!!!!! Μαρακι ουρε βασιλοπουλο ειχε ουτε carrefour...!!!!!

Τι θα κανω δεν ξερω...!!!

Ολα τα αλλα κοριτσακια μόυ καλα ειναι...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...