Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Η Μαρία κορίτσια πως και δεν φάνηκε ακόμα???? Να ανησυχώ?????

Καλά όλες ψάρια θα φάτε σήμερα????

Καλά κάνετε. Και εγώ τα λατρεύω!!!!

ποια αλλη θα φαει ψαρακια??????????οεεεεοοοοοοοοοοο?????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμεις ψαρακια σημερα, αλλωστε του Σωτηρος τρωνε ψαρια! Ο ενας μου αδερφος του αρεσει το ψαρεμα και οταν βρισκει χρονο, πηγαινει, οποτε εχουμε ωραιοτατα κεφαλια/λαβρακια/ τσιπουριτσες απο την λιμνοθαλασσα μας!!!

θα τα ψησει η μαμα μου στα καρβουνα, φτιαχνει και σκορδαλια (εγω δεν την τρωω) και ετοιμο το μεσημεριανο τραπεζι!!!

Το ΜΑΡΑΚΙ εχει σημερα τον αντρα της που γιορταζει, μηπως γι αυτο δεν ευκαιρισε να μπει;

Και εμεις ψαρακια σημερα, αλλωστε του Σωτηρος τρωνε ψαρια! Ο ενας μου αδερφος του αρεσει το ψαρεμα και οταν βρισκει χρονο, πηγαινει, οποτε εχουμε ωραιοτατα κεφαλια/λαβρακια/ τσιπουριτσες απο την λιμνοθαλασσα μας!!!

θα τα ψησει η μαμα μου στα καρβουνα, φτιαχνει και σκορδαλια (εγω δεν την τρωω) και ετοιμο το μεσημεριανο τραπεζι!!!

Το ΜΑΡΑΚΙ εχει σημερα τον αντρα της που γιορταζει, μηπως γι αυτο δεν ευκαιρισε να μπει;

Αχ τρελαίνομαι για σκορδαλιά με ψάρια αλλά τώρα που είμαι έγκυος έτσι και φάω θα με στείλει αδιάβαστη.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

πωωωω!!!!!!!!!τι τελειααααααααα!!!!!!!!!!!ναι σημερα ψαρια τρωμε!!!!!μωρε θα κανω μια σκορδαλια!!!!!!απλα θα φαω λιγο............!!!!!!!

d.gif

Καλημερα καλημερα

τι κανετε κουκλιτσες μου;;;Εγω καλα ειμαι...

ΑΑΑ γι'αυτο ειπε η πεθερα μου οτι θα τηγανισει ψαρια σημερα Ηλιοβασιλεμα μου. Τωρα το εμαθα πως του Σωτηρα τρωνε ψαρια .... Εγω θα κανω την διαφορα σημερα ομως και θα φαω σνιτσελ :oops:

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Νασια μου!!!!

ε,δεν πειραζει,δικαιολογημενη εισαι!!!οι εγκυουλες τρωνε οτι να ναι!!!!!ιχιχχιχιχιιχ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα Νασια μου!!!!

ε,δεν πειραζει,δικαιολογημενη εισαι!!!οι εγκυουλες τρωνε οτι να ναι!!!!!ιχιχχιχιχιιχ!!!!!!!

Καλημερα πατουσιτσα μου...

Σωστο και αυτο εγκυος ειμαι αρα δικαιολογουμε....

χαχαχαχα

Εσυ τι κανεις;;; καλα εισαι;;;; η μικρη σου γοργονιτσα τι κανει;;;;

dev338pr___.png

Νασια δεν πειραζει!!! Και μενα ο αντρας μου δεν τρωει ψαρια, οποτε γι αυτον θα υπαρχει κοτοπουλο με πατατες.

Καλε ουτε ο δικος μου τρωει ψαρια και να φανταστεις ειναι και ψαρας...

Τρελενεται να ψαρευει αλλα δεν τα θελει καθολου... Σπανια θα φαει ψαρια και μονο οτι δεν εχει αγκαθι εννοειτε...Αντιθετα εμενα με αρεσουν παρα πολυ...

Θα μαθω τον γιο μας τα τρωει ψαρια και θα τρωω εγω με αυτον.. ;)

dev338pr___.png

Καλε ουτε ο δικος μου τρωει ψαρια και να φανταστεις ειναι και ψαρας...

Τρελενεται να ψαρευει αλλα δεν τα θελει καθολου... Σπανια θα φαει ψαρια και μονο οτι δεν εχει αγκαθι εννοειτε...Αντιθετα εμενα με αρεσουν παρα πολυ...

Θα μαθω τον γιο μας τα τρωει ψαρια και θα τρωω εγω με αυτον.. ;)

Ετσι κανω και εγω με την κορη μου, τα τρωμε εμεις ενω ο αντρας μου που δουλευει και στη θαλασσα, δεν θελει να τα πλησιασει παρα μονο κανα καλαμαρακι/ χταποδι...

Διαφημίσεις

Ετσι κανω και εγω με την κορη μου, τα τρωμε εμεις ενω ο αντρας μου που δουλευει και στη θαλασσα, δεν θελει να τα πλησιασει παρα μονο κανα καλαμαρακι/ χταποδι...

Αντρες βρε τι να πεις...χαχαχαχαχ

dev338pr___.png

Καλημερουδιααααααα νεραιδουλες μου!!!!

Οοοοοοολες καλα??

Ψαράκια όλες σημερα??Εγώ θα φτιάξω μακαρονάδα φούρνου γιατί έχω αρκετά μακαρονακια από χθες με σαλτσουλα και το βράδυ θα παμε στην φίλη μου που γιορτάζει!!!!

Α!!!Θα της φτιάξω κι ένα μιλφέιγ να της παω!!!

Κορίτσια έχω ένα σωρό δουλειες!!Θα στριμωξω τον άντρα μου τώρα να τις κάνουμε!!!

1sh1p2.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

θα με συγχωρεσετε σημερα θα ειμαι λιγο αλλου νταλου γιατι παιρνουν τηλ πιανω την κουβεντα και δεν γινεται!!!

φιλακια το βραδυ μαλλον θα καταφερω να διαβασω τα νεακια σας!

Ηλιοβασιλεμα τι εγινε με τις εξετασεις της Αγγελικουλας?

Κοαλακι πως παν τα ψωνια?

Μποστακι βρηκες χτες κανα βρακι???

οι αλλες ολες καλα?

Εγω εχω ραντεβου για ντοπλερ στις 08/08/2013 στις 20.00

και το πρωι της ιδιας μερας θα παω στο μαιευτηριο για εξετασεις!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημερα φιλεναδιτσες μου!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

θα με συγχωρεσετε σημερα θα ειμαι λιγο αλλου νταλου γιατι παιρνουν τηλ πιανω την κουβεντα και δεν γινεται!!!

φιλακια το βραδυ μαλλον θα καταφερω να διαβασω τα νεακια σας!

Ηλιοβασιλεμα τι εγινε με τις εξετασεις της Αγγελικουλας?

Κοαλακι πως παν τα ψωνια?

Μποστακι βρηκες χτες κανα βρακι???

οι αλλες ολες καλα?

Εγω εχω ραντεβου για ντοπλερ στις 08/08/2013 στις 20.00

και το πρωι της ιδιας μερας θα παω στο μαιευτηριο για εξετασεις!

Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου μαρακι μου....

dev338pr___.png

Καλημερουδιααααααα νεραιδουλες μου!!!!

Οοοοοοολες καλα??

Ψαράκια όλες σημερα??Εγώ θα φτιάξω μακαρονάδα φούρνου γιατί έχω αρκετά μακαρονακια από χθες με σαλτσουλα και το βράδυ θα παμε στην φίλη μου που γιορτάζει!!!!

Α!!!Θα της φτιάξω κι ένα μιλφέιγ να της παω!!!

Κορίτσια έχω ένα σωρό δουλειες!!Θα στριμωξω τον άντρα μου τώρα να τις κάνουμε!!!

Μποτσακι και εγω παραστρατησα σημερα και δεν θα φαω ψαρι θα φαμε σνιτσελ με πιλαφακι και πατατουλες...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...