Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι και ειναι και βαμαβακερα!!!!!Και παιρνω κι απο τα ιντιμισιμι η τα ηλιος που δεν εχουν ραφες γυρω γυρω να με ενοχλουν!!!!!!!!

Τα λευκα τα βαζω και χλωρινη και λευκαντικο και μια χαρα!!!!!!!!!

Αυριο θα παω να παρω για τη μαμα και την κορη βρακια, η μαμα βρακια κανονικα και η κορη πανες αδιαβροχες και μη...,!!!! Χαχαχαχαχχα....!!!!!!!!

Μονο 50? σχεδον θελω για τα "βρακια μας".....!!!!!!!!

Χαλαλι μας ομως.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυριο θα παω να παρω για τη μαμα και την κορη βρακια, η μαμα βρακια κανονικα και η κορη πανες αδιαβροχες και μη...,!!!! Χαχαχαχαχχα....!!!!!!!!

Μονο 50? σχεδον θελω για τα "βρακια μας".....!!!!!!!!

Χαλαλι μας ομως.....!!!!!!!!!

χαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!

Τι να την κανεις?Μια την εχεις το μαναρακι σου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

χαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!

Τι να την κανεις?Μια την εχεις το μαναρακι σου!!!!!!!!!

Μποτσακι μου θα σε καληνυχτισω τωρα γιατι νυσταξα πολυυυυυ....!!!!!!

Θα τα πουμε αυριο αναλυτικοτερα για βρακια και μη....!!!!!!

Φιλιααααααα στο μπεμπαρο σου....!!!!!!!!

Καλον υπνο....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακι μου θα σε καληνυχτισω τωρα γιατι νυσταξα πολυυυυυ....!!!!!!

Θα τα πουμε αυριο αναλυτικοτερα για βρακια και μη....!!!!!!

Φιλιααααααα στο μπεμπαρο σου....!!!!!!!!

Καλον υπνο....!!!!!!!!!

Καληνυχτα καλο μου και τρυφερο μου κοριτσακι!!!!!Αντε να ξεκουρστεις και να εχετε ονειρα γλυκα με το Μαριαννακι σου!!!!!!!!!!!!

Καλο ξημερωμα!!!!!

1sh1p2.png

Καληνυχτα και σε ολες τις νεραιδουλες του φορουμ!!!!!!!!!

Ονειρα γλυκα και φιλακια με αγκαλιτσες στα νεραιδοπαιδακια-μωρακια-εμβρυακια μας!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εστειλα τον αντρα μου να παρει τα αποτελεσματα και γυρισε με αδεια χερια...Η χαζη η παιδιατρος ειχε γραψει στο παραπεμπτικο λαθος καποια εξεταση. Αντι για κρεατινινη στον ορο του αιματος, εγραψε κρεατινινη στα ουρα και ο μικροβιολογος δεν την εκανε. Οποτε θα παμε αυριο να τα παρουμε ολα μαζι.

Μποτσακι πας για βρακιαααααααααααααααααα!!!! Και εγω χρειαζομαι, αλλα τωρα τελευταια δεν φερνουν καλα στη λαικη...

Ριτσα μου εγω σε καταλαβαινω λιγο καλυτερα...γιατι ναι μεν εζησα (δοξα τον Θεο) και την φυσιολογικη συλληψη διχως δυσκολια και την αποκτηση της κορης μου αλλα τωρα για το δευτερο ήρθαν λιγο τα πανω κατω....Μακάρι να τα κατεφερουμε και οι δυο μας και να γελαμε με ολα αυτα κάποτε!

Αγορομάμυ τι γινεται ο Δημητράκης με τα αυτια του; του περασε;

Κοαλάκι, η Μαριαννα κοιμάται φαντάζομαι!!! Πήγατε σημερα βολτα;

ΜΑΚΑΡΙ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΔΕΡΩΝΑ....ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,ΜΠΟΤΣΑΚΙ,ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ,ΜΑΡΑΚΙ,ΚΟΑΛΑΚΙ,

patoysitsa,ΝΑΝΣΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!!!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημέρα κορίτσια μου και από δω!!!!

ΡΙΤΣΑ νομίζω οτι δεν σε έχω καλωσορίσει εγώ. Και εγώ κοντά στην Χαλκίδα μένω. Καλό να περάσετε στην Κρήτη και εύχομαι να το τσακώσετε εκεί το σποράκι σας. Εγώ είχα τσακώσει εκεί τον περασμένο Αύγουστο αλλά δυστυχώς παλινδρόμησε. Εύχομαι να είσαι πιο τυχερή εσύ. Φιλιά.

Πάω να διαβάσω νέα σας!!!! (Τι πρωτότυπο)

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Kαλημερα κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ξυπνησατε???????????καλα εισαστε???????εγω πρωινη πρωιν σημερα.πηγα εκκλησια κοινωνησα και να μαι!!!!!!!!!!εχω εξωτερικες δουλειες σε λιγο........γκρρρρρρ!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Kαλημερα κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ξυπνησατε???????????καλα εισαστε???????εγω πρωινη πρωιν σημερα.πηγα εκκλησια κοινωνησα και να μαι!!!!!!!!!!εχω εξωτερικες δουλειες σε λιγο........γκρρρρρρ!!!!!!

Καλημέραααααααααααα!!!!! Τι κάνεις???? Να προσέχεις με την ζέστη έξω!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέραααααααααααα!!!!! Τι κάνεις???? Να προσέχεις με την ζέστη έξω!!!!

Καλημερα ngn μου!!!!!καλα ειμαστε μαμα και κορη!!!;);););)

ναι γι αυτο παω τωρα,να μη με πιασουν οι πολλες οι ζεστες!!!!θα τα πουμε σε καμια ωριτσα!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

Εχει αερα παλι, αλλα εχει ρεπο ο αντρας μου και εχουμε από το σαββατο να παμε θαλασσα, και θα παμε μια βολτα ...αν ειναι καλα, να κανουμε το μπανιο μας οι γοργονες!!!

Τα χαράματα που ηρθε και χωθηκε η μικρη στη μεση στο κρεβατι μας, δεν εφερε το δικο της μαξιλαρακι και οπως κοιμοταν σε μας, ειχε ερθει τοσο πολυ κοντα μου, για να ξαπλωσει στο μαξιλαρι μου, που κοιμομουν τοσο ακρη...αλλο λιγο και θα εσκαγα σαν καρπουζι!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

Εχει αερα παλι, αλλα εχει ρεπο ο αντρας μου και εχουμε από το σαββατο να παμε θαλασσα, και θα παμε μια βολτα ...αν ειναι καλα, να κανουμε το μπανιο μας οι γοργονες!!!

Τα χαράματα που ηρθε και χωθηκε η μικρη στη μεση στο κρεβατι μας, δεν εφερε το δικο της μαξιλαρακι και οπως κοιμοταν σε μας, ειχε ερθει τοσο πολυ κοντα μου, για να ξαπλωσει στο μαξιλαρι μου, που κοιμομουν τοσο ακρη...αλλο λιγο και θα εσκαγα σαν καρπουζι!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!την καταβρηκε η αγγελικουλαααα!!!!!χιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!

και εδω πολυ αερα εχει!!!!παλι καλα λεω απο τη μια γιατι δεν υδρωνουμε!!!!καλα ειναι.....απο την αλλη δε......οι βεραντες χαλιαααα!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

d.gif

Τωρα ηρθα απο τραπεζα!!!ολα οκ.

πηγα πηρα και ψαρια απο την ιχθυαγορα φρεσκοτατα!!!δεν θυμαμαι πως τα λενε!ψαρουκλες ειναι!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...