Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ευχαριστωωωωω!! Οχι δε του εχω αλλαξει τιποτα!! Για την ωρα προσπαθω να ακολουθω την ιδια διαδικασια ακριβως! Αυτο που παρατηρησα σημερα ειναι οτι ενω μπηκε και πηγε να παιξει με τα παιχνιδακια του εριξε μια ματια στη βρυση και αρχισαν τα οργανα!!! γιατι να του εχει κατσει στραβα η βρυση??! Αβυσσος η ψυχη τους!! Σκεφτηκα μηπως αυριο τον κανω μπανιο σε ασχετη φαση να δω αντιδρασεις, μηπως δε του αρεσει η ωρα που τον κανω μπανιο, μηπως θελει να συνεχιζει το παιχνιδι ισως, τι να πω!

Μηπως σου καηκε απο το ζεστο; ακουμπησε την βρυση και καηκε και τωρα φοβαται;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι συμπεθερα τιποτα τετοιο αφου οταν μπαινει στην μπανιερα ειναι ηδη μεσα το νερακι,δε του ριχνω απευθειας περα απο οταν τον ξεπλενω που και παλι δεν εχει γινει κατι τετοιο! Αν εξαιρεσουμε πριν περιπου 20 μερες που τον εκανε μπανιο ο αντρας μου και απλωσε το χερι του και ακουμπησε τη βρυση η οποια εκαιγε στη μερια του ζεστου και εκει εκλαψε αλλα εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε! Θα δειξει...

Εχετε δροσουλα αποψε? Εμεις επιτελους δεν εχουμε υγρασια και ειναι ομορφα... Παραγγειλαμε την τουρτα, εστειλα τη μανα μου δηλαδη γιατι το πρωι εγω δε βγηκα! Μια με τον tweety που κανει μπανιο στη θαλασσα τελικα!! Αχ πως περασε ενας χρονος!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μηπως σου καηκε απο το ζεστο; ακουμπησε την βρυση και καηκε και τωρα φοβαται;;;

αυτο εγραψα λιγο πιο κατω Ηλιοβασιλεμα μου, ειχε γινει πολυ καιρο πριν αυτο! Λετε να το θυμηθηκε τωρα?? Αμφιβαλλω!! Καληνυχτες Ηλιοβασιλεμα μου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου βγαινω κι εγω να ξαπλωσω γιατι αυριο εχω πρωινο ξυπνημα και θα λειπω μεχρι το μεσημερακι! Οποτε θα τα πουμε απογευματακι αυριο αμα δεν προλαβω το πρωι!!!Φιλακια!!!! Συμπεθεεεεεεερα φιλια πολλα πολλα στην φουρτουνιτσα μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

οχι συμπεθερα τιποτα τετοιο αφου οταν μπαινει στην μπανιερα ειναι ηδη μεσα το νερακι,δε του ριχνω απευθειας περα απο οταν τον ξεπλενω που και παλι δεν εχει γινει κατι τετοιο! Αν εξαιρεσουμε πριν περιπου 20 μερες που τον εκανε μπανιο ο αντρας μου και απλωσε το χερι του και ακουμπησε τη βρυση η οποια εκαιγε στη μερια του ζεστου και εκει εκλαψε αλλα εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε! Θα δειξει...

Εχετε δροσουλα αποψε? Εμεις επιτελους δεν εχουμε υγρασια και ειναι ομορφα... Παραγγειλαμε την τουρτα, εστειλα τη μανα μου δηλαδη γιατι το πρωι εγω δε βγηκα! Μια με τον tweety που κανει μπανιο στη θαλασσα τελικα!! Αχ πως περασε ενας χρονος!

Ναι εχει δροσουλα αποψε...!!!!!!! Μια χαρα η τουρτα, ολες ειναι ομορφες που δυσκολευεσαι να διαλεξεις συνηθως....!!!!!!! Τα πρωτα τους γεννεθλια...ειναι πλεον πραγματικοτητα...!!!!!!!!

Καληνυχτα συμπεθερα, φιλια στο γαμπρο...!!!!!!

Αυριο να μας φερεις ευχαρισταααααα νεααααααααα (που θα ειναι σιγουρα)....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Περιμενω περιμενω περιμενω το μποτσακι δικαιως γιατι σημερα δεν συναντηθηκαμε αλλα μπα......δεν το βλεπω...!!!!!! Μαλλον ειναι με τον αντρουλη της και καλα κανει...!!!!!!!!

Παω και εγω για νανι, αυριο δουλειες με φουυυυυντες...!!!!!

Καληνυχτα, ονειρα γλυκαααα.....φιλακια στα εμβρυομπεμπουλινοπαιδακια σας....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Ξενυχτας αποψε???

Κι εγω μεχρι να φτιαξω στον αντρα μου κατι να φαει περασε η ωρα!!!!!!!!

Εβλεπα το dvd της βαφτισης και διαλεγα φωτο να παω να τις εμφανισω...!!!!

Με τουτα και με εκεινα (νοσοκομειο κλπ) δεν εμεινε σειρα...

Φαγατε....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εβλεπα το dvd της βαφτισης και διαλεγα φωτο να παω να τις εμφανισω...!!!!

Με τουτα και με εκεινα (νοσοκομειο κλπ) δεν εμεινε σειρα...

Φαγατε....?????

Φαγαμε λιγα μακαρονακια!!!!!!

Εγραψα πιο κατω για τα βρακια ειδες?????

10 βρακια 7 ευρω!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Φαγαμε λιγα μακαρονακια!!!!!!

Εγραψα πιο κατω για τα βρακια ειδες?????

10 βρακια 7 ευρω!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!!

Ναι ειδα ειδα...!!!!! Να σου πω κατι...???? και εγω θα παω να παρω βρακιαααααααααααα......!!!!!!!!!!

Χρειαζομαι μερικα και αυριο τριτη εχει λαικη εδω στο χωριο, ευκαιρια ειναι μου φαινεται...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι ειδα ειδα...!!!!! Να σου πω κατι...???? και εγω θα παω να παρω βρακιαααααααααααα......!!!!!!!!!!

Χρειαζομαι μερικα και αυριο τριτη εχει λαικη εδω στο χωριο, ευκαιρια ειναι μου φαινεται...

Ναι και ειναι και βαμαβακερα!!!!!Και παιρνω κι απο τα ιντιμισιμι η τα ηλιος που δεν εχουν ραφες γυρω γυρω να με ενοχλουν!!!!!!!!

Τα λευκα τα βαζω και χλωρινη και λευκαντικο και μια χαρα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...