Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια καληνυχτιζω θα διαβασω αυριο τα νεα σας μακιααααααααααααα!

καλο ξημερωμα Μαρακι μου!!!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πατουσιτσα τελεια η Αριελ!!!!!!!!!!!!!!Την χαζευε η κορη μου!!!!!!

σοβαρα???αχ το κοριτσι μου!!!!!!!!!:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηη την αλλη δευτερα φευγουμεεεεεεεεε.... !

Την αλλη Δευτερα?????????:shock::shock::shock::shock::shock:

και μας το λες απο τωρα??????????και απο τωρα θα κανεις βαλιτσες???????μετακομιση θα κανεις???????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Βεβαια, με ρώτησε και πού είναι η θάλασσα!!!

Καλα λεει η Αγγελικουλα...........που ειναι????οεεεεοοοοοοοοοοο??????????/

d.gif

Την αλλη Δευτερα?????????:shock::shock::shock::shock::shock:

και μας το λες απο τωρα??????????και απο τωρα θα κανεις βαλιτσες???????μετακομιση θα κανεις???????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα κανε με το καλο τη γοργονα σου και θα σου πω εγω μετα.....!!!!!!

Ενα μηνα θα ετοιμαζεις βαλιτσες......,!!!!!!!χαχαχαχαχχααχαχχα.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τσααααααα!! Τι καντε τσουπρες?? ΔΙαβαζω τα νεακια σας!!! Πατουσιτσα καλα στα λεει η συμπεθερα μου, το μωρο θα σε κανει απιστευτα οργανωτικη! Μια εβδομαδα οπωσδηποτε προετοιμασια!! Και παλι δε θα μπορεις να πεις "ετοιμαστηκα με το πασο μου!!" χαχχα!! Συμπεθερα τι κανει η φουρτουνιτσα μας που ειναι και μια κουκλα?? Εσυ πως εισαι??

Μποτσακι θελω κι εγω βρακιααααααααααα!!! Σημερα φορεσα ενα σκισμενο!!! χαχαχαχα!! εχω πολλα τετοια για την περιοδο!!! φτου μακρυα απο 'μας τωρα!!

Ηλιοβασιλεμα μου σαν το γεφυρι της Αρτας αυτες οι εξετασεις με την ζουρλοπαιδιατρο!!

Κοριτσια εμεις καλα, πολυ ξεκουραση σημερα, εκανε πολυ ζεστη και κλειστηκαμε στο κλιματιστικο, επαιζε ο μικρος, ξαπλα εγω, μετα κοιμηθηκαμε και 2 ωρες οικογενειακως και πηγαμε μια βολτιτσα χαλαρα παραλια αλλα δεν εκανε μπανιο ο μικρος, ειχε πολυ κυμα! Εκανε τετοια δροσια στην παραλια ευτυχως, τελεια ηταν! Αααα αυριο το πρωι παω για τελευταια χοριακη να δουμε οτι ολα εξελισσονται οκ!!

Βρε κοριτσια που εχετε ηδη παιδακια να σας ρωτησω κατι? Εδω και 3 μερες ο Δημητρης σπαραζει στο κλαμα οταν ειναι να κανει μπανιο, τον σαπουνιζω και αυτος ουρλιαζει! Κανονικα τρελαινεται και δε θελει να βγαινει! Δε μου εχει χτυπησει ή κατι τετοιο για να πω οτι εχει λογο να φοβαται. Μια φιλη μου ειπε οτι ειχε περασει και ο δικος της τετοια φαση. Τι να κανω??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ηρθαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Πολλα βρακια κοριτσακια μου!!!!!!!!Πηρα 10 κοιλοτερα 7 ευρω!!!!!!

χαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!

Ακουω παραγγελιες!!!!!!!!!

Παω να φτιαξω μια μακαροναδα του αντρα μου,κι ερχομαι να τα πουμε καλες μου φιλες!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Συμπεθεραααααα μουυυυυυ καλα ειναι η φουρτουνα, κοιμαται...!!!!

Εγω θα σου προτεινα να ακολουθησεις τα ιδια ακριβως που εκανες πριν την φαση με το κλαμα, αλλωστε αν ειναι οντως φαση θα περασει.

Μηπως ηπιε καταλαθος αφρολουτρο η μηπως εχει συνδυασει το νερο με κατι ασχημο....???????

Με το καλοοοοο αυριο η χοριακη σου...!!!!!! Να ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοση με το συμπαθειο....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ευχαριστωωωωω!! Οχι δε του εχω αλλαξει τιποτα!! Για την ωρα προσπαθω να ακολουθω την ιδια διαδικασια ακριβως! Αυτο που παρατηρησα σημερα ειναι οτι ενω μπηκε και πηγε να παιξει με τα παιχνιδακια του εριξε μια ματια στη βρυση και αρχισαν τα οργανα!!! γιατι να του εχει κατσει στραβα η βρυση??! Αβυσσος η ψυχη τους!! Σκεφτηκα μηπως αυριο τον κανω μπανιο σε ασχετη φαση να δω αντιδρασεις, μηπως δε του αρεσει η ωρα που τον κανω μπανιο, μηπως θελει να συνεχιζει το παιχνιδι ισως, τι να πω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ευχαριστωωωωω!! Οχι δε του εχω αλλαξει τιποτα!! Για την ωρα προσπαθω να ακολουθω την ιδια διαδικασια ακριβως! Αυτο που παρατηρησα σημερα ειναι οτι ενω μπηκε και πηγε να παιξει με τα παιχνιδακια του εριξε μια ματια στη βρυση και αρχισαν τα οργανα!!! γιατι να του εχει κατσει στραβα η βρυση??! Αβυσσος η ψυχη τους!! Σκεφτηκα μηπως αυριο τον κανω μπανιο σε ασχετη φαση να δω αντιδρασεις, μηπως δε του αρεσει η ωρα που τον κανω μπανιο, μηπως θελει να συνεχιζει το παιχνιδι ισως, τι να πω!

Μηπως καταλαθος εριξες κρυο η ζεστο νερο και το καταλαβαινει...??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...