Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγαπες μου εγω σας καληνυχτω...

Ηρθε η ωρα να παω στο σπιτακι μου και στον αντρουλη μου...

Φιλια πολλα και τα λεμε αυριο...

Οκ Νασια μου!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!!καληνυχτααααα!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Αν εξαφανιστω μην ανυσηχησετε!!!!!!!!!!!Θα κατεβω κατω να παρω δωρο της αδερφικης μου φιλης που γιορταζει αυριο,και θα κανω και μια βολτα γιατι εχουμε πανηγυρι λογω γιορτης να κοιταξω ξερετε γιατι???????

Για βρακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!!

Που ειναι το κοαλακι καλε??????

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!Βρακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!

πλακα πλακα με εσωσαν εμενα εστειλα τον αντρα μου και μου πηρε απο την βενους νικτορια τα πληρωσε και 10 ευρω τα τρια και με κοβουν εστειλα την κολητη μου λαικη πηρε με 20 ευρω 20 βρακια και ειναι τελεια σαν να ειμαι γυμνη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

πλακα πλακα με εσωσαν εμενα εστειλα τον αντρα μου και μου πηρε απο την βενους νικτορια τα πληρωσε και 10 ευρω τα τρια και με κοβουν εστειλα την κολητη μου λαικη πηρε με 20 ευρω 20 βρακια και ειναι τελεια σαν να ειμαι γυμνη!

χχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!αυτες εναι αγορες!!!!!και εγω πηρα απο ενα παζαρι πριν παμε βολο.καταπληκτικ!!!!μα ουτουσι αλλως απο μαγαζια ειναι και αυτα.....

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια εβαλα τη μαριαννα για υπνο και ηρθαααα....!!!!!

Μποστακι βρακιαααααααααααα....!!!!!! Και εγω θελω πλακα πλακα, θα παω να παρω....!!!!!

Μαρακι τι κανεις....??????

Ριτσακι ολα θα πανε καλα κουκλα μου, κανε τα μπανακια σου και ολα θα ερθουν στην ωρα τους για να ειναι σωστα.....,!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα τι εγινε με τις εξετασεις της αγγελικουλας....?????

Πατουσιτσα εφαγες φασολακια...??? σου αρεσουν πολυ ε...?????

Εγω κοριτσια ξεκιναω να ετοιμαζω βαλιτσες απο αυριο, θα παω για ψωνιατο πρωι και μετα βλεπουμε με τι πρωτα θα ασχοληθω οσον αφορα τις διακοπες μας, ταιριαγμα, σιδερο, πλυσιμο...???? διακοπες πας και ειναι σαν να κανεις μετακομιση.....!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποστακι βρακιαααααααααααα....!!!!!! Και εγω θελω πλακα πλακα, θα παω να παρω....!!!!!

Ριτσακι ολα θα πανε καλα κουκλα μου, κανε τα μπανακια σου και ολα θα ερθουν στην ωρα τους για να ειναι σωστα.....,!!!!!!!!

Εγω κοριτσια ξεκιναω να ετοιμαζω βαλιτσες απο αυριο, θα παω για ψωνιατο πρωι και μετα βλεπουμε με τι πρωτα θα ασχοληθω οσον αφορα τις διακοπες μας, ταιριαγμα, σιδερο, πλυσιμο...???? διακοπες πας και ειναι σαν να κανεις μετακομιση.....!!!!!!!!!!!!!

αντε Κοαλακι μουυυυυυυυ!!!!!καλες διακοπες να εχετεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεις λεμε το σεπτεμβριο να παμε ενα 4ημερο εξω απο τη χαλκιδα.και μετα τελος!!!!

μετα θα λεμε καλο χειμωναααα!!!!!!!!

παρα πολυ λαδερα τρωω!!!!!!και πριν την εγκυμοσυνη ετρωγα 1 φορα τη βδομαδα....τωρα τρωω 4 φορες τη βφομαδα λαδεραααα!!!!

για κρεας δεν με νοιαζει....

α!!και ψαρακια τρωω 1 με 2 φορες τη βδομαδα....

d.gif

χχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!αυτες εναι αγορες!!!!!και εγω πηρα απο ενα παζαρι πριν παμε βολο.καταπληκτικ!!!!μα ουτουσι αλλως απο μαγαζια ειναι και αυτα.....

ειδες καλε τα παζαρο βρακια κανουν δουλεια χιχιχιχ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Λοιπον εστειλα τον αντρα μου να παρει τα αποτελεσματα και γυρισε με αδεια χερια...Η χαζη η παιδιατρος ειχε γραψει στο παραπεμπτικο λαθος καποια εξεταση. Αντι για κρεατινινη στον ορο του αιματος, εγραψε κρεατινινη στα ουρα και ο μικροβιολογος δεν την εκανε. Οποτε θα παμε αυριο να τα παρουμε ολα μαζι.

Μποτσακι πας για βρακιαααααααααααααααααα!!!! Και εγω χρειαζομαι, αλλα τωρα τελευταια δεν φερνουν καλα στη λαικη...

Ριτσα μου εγω σε καταλαβαινω λιγο καλυτερα...γιατι ναι μεν εζησα (δοξα τον Θεο) και την φυσιολογικη συλληψη διχως δυσκολια και την αποκτηση της κορης μου αλλα τωρα για το δευτερο ήρθαν λιγο τα πανω κατω....Μακάρι να τα κατεφερουμε και οι δυο μας και να γελαμε με ολα αυτα κάποτε!

Αγορομάμυ τι γινεται ο Δημητράκης με τα αυτια του; του περασε;

Κοαλάκι, η Μαριαννα κοιμάται φαντάζομαι!!! Πήγατε σημερα βολτα;

αντε καλα ψωνια κουκλα μου!εχεις μια εβδομαδα μπροστα σου ε?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον εστειλα τον αντρα μου να παρει τα αποτελεσματα και γυρισε με αδεια χερια...Η χαζη η παιδιατρος ειχε γραψει στο παραπεμπτικο λαθος καποια εξεταση. Αντι για κρεατινινη στον ορο του αιματος, εγραψε κρεατινινη στα ουρα και ο μικροβιολογος δεν την εκανε. Οποτε θα παμε αυριο να τα παρουμε ολα μαζι.

Μποτσακι πας για βρακιαααααααααααααααααα!!!! Και εγω χρειαζομαι, αλλα τωρα τελευταια δεν φερνουν καλα στη λαικη...

Ριτσα μου εγω σε καταλαβαινω λιγο καλυτερα...γιατι ναι μεν εζησα (δοξα τον Θεο) και την φυσιολογικη συλληψη διχως δυσκολια και την αποκτηση της κορης μου αλλα τωρα για το δευτερο ήρθαν λιγο τα πανω κατω....Μακάρι να τα κατεφερουμε και οι δυο μας και να γελαμε με ολα αυτα κάποτε!

Αγορομάμυ τι γινεται ο Δημητράκης με τα αυτια του; του περασε;

Κοαλάκι, η Μαριαννα κοιμάται φαντάζομαι!!! Πήγατε σημερα βολτα;

μπα εμενα αυτα πουμου εφερε η κολλητουλα ηταν τελεια σαν να ειμαι ξεβρακωτο νοιωθω!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ηλιοβασιλεμα τι να πω....???? υπομονη μεχρι αυριο για τα αποτελεσματα.

Αν ειναι ελλειψη θα παρετε σιδηρο απο διατροφη η φαρμακευτικη αγωγη....???

Μαρακι ναι μια εβδομαδα εμεινε, πρεπει να κανω και γενικη πριν φυγω...ουφ ολα μαζι...!!!!! Αλλα μετα δεν εχω τιποτα στο γυρισμο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φανταζομαι θα παρει και σιδηρο με σιροπάκι και σιγουρα πρεπει να βελτιωσω λιγο την διατροφη της!!! Πίνω και εγω σιδηρο οποτε ειναι ευκαιρια να ππροσεξουμε την διατροφη μας...

Οσο αφορα την γενικη καθαριοτητα, μην νομιζεις οτι μετα απο 10 μερες που θα επιστρεψετε, δεν θα θελει παλι σκουπισμα/ σφουγγαρισμα το σπιτι...Κανε καθαριοτητα, μην σου μεινουν απλυτα ή πολλα πολλά, αλλα μην τρελαθεις κιολας...

Κοριτσια καλο ξημερωμααααα!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!φιλακια πολλα!!!!

Κοαλακι μου,καλο ταξιδι αυριο!!!!!!να περασετε τελειααααααα!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...