Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Koριτσακιααααααααααααα!!!!!!!!!Ηρθααααα!!!!!!!!

Δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα!Καπως ειμαι!!!!!!!!!

Λοιπον Ριτσακι μου κι εσυ καθως και το ηλιοβασιλεμα μας καθωςεπισης και οποια αλλη θελει να κανει παιδακι,μπλεκοντας μαζι μας θα το απο κτησει συντομα διοτι ειμαστε γουρλουδες εμεις εδω!!!!!!!!!!

Ε κοριτσιααααααααααααααααααααααα??????????

Αυτο να το θυμοσαστε!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Τι κανεις????

Μη μου κουραζοσαστε πολυ καλε!

Κι εγω εχω λυσσαξει να κανω δουλειες και η μανα μου φωναζει!!!!!!!!

Τι να κανουμε?

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Καλως να τον δχθειτε τον μπαμπακα σας!!!!!!!!!

Που εισαι ωρε συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαι??????ξεκουραστηκατε μανα και γιος?????

τι κανει ο μπεμπουλακογαμπρουλης μου????????/κλωτσαει?????η δικια μου ειναι ησυχη!!!!

ασε ασε....ολο δουλειες.......αυριο θα πω τη γυναικα να μου κανει ενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα και ξεσκονισμα.....δεν μπορω αλλο.....!ο αντρας μου λεει θα τα κανω εγω.........αλλα μεχρι να τα κανει θα εχω γεννησει!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ nasia ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ Ε!!!ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΣΤΟΝ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑ ΧΑ!ΧΑ!ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΥΤΗΧΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΙΚΑΝΕ!!!!ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ,ΕΚΑΝΑ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΧΟΙΣΕ ΠΟΛΥ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.....ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

κανε αυτο που πιστευεις η πιστη λενε μετακινει βουνα και επισης κανε οτι σου πει ο γιατρος σου και ηρεμησε το αγχος παιζει ρολο!

Ευχομαι συντομα να γινει το θαυμα και να μην χρειαστεις την εξεταση τον οκτωβρη ή καποια αλλη προσπαθεια αλλα ακομα και αν χρειαστουν ολα αυτα ειναι για ιερο σκοπο να αποκτησεις το παιδακι σου και θα κανεις θυσιες!

Εγω σου ευχομαι να το πιασετε στην κρητη και να γυρισεις και μετα απο λιγες μερες να μας πεις τα καλα νεα οχι τπτ αλλο να κανεις παρεα στην αγορομαμμυ μας και να εισαι μανουλα του 2014!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

χαζοποναω και μετραω μερες αναποδα δεν αντεχω αλλο!

υπομονη Μαρια μου!!!!!!!!θα περασου οι βδομαδουλες νερακι!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

d.gif

Αντε τελεια Νασια μου!!!!!!:D:D:D:D:D

ναι ναι κοντα ειμαστε!!!Βασικα ολες κοντα ειμαστε!!!χιχιχχιχιχιχ!!!

ΠΗΤ εχω στις 17/12 τελικα,βαση και της β'επιπεδου που εκανα!!!!

αντε καλο υπολοιπο σε ολες μας!!!!!!!!!ειμαστε στα μισαααα και λιγο παραπανω απο τα μισα!!!!!!

Εγω συμφωνα με τον γυναικολογο ΠΗΤ εχω 5/12 τωρα την Πεμπτη μου εχω ραντεβου για β' επιπεδου αμα θα μου πει διαφορετικο ΠΗΤ θα φανει...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Που εισαι ωρε συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαι??????ξεκουραστηκατε μανα και γιος?????

τι κανει ο μπεμπουλακογαμπρουλης μου????????/κλωτσαει?????η δικια μου ειναι ησυχη!!!!

ασε ασε....ολο δουλειες.......αυριο θα πω τη γυναικα να μου κανει ενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα και ξεσκονισμα.....δεν μπορω αλλο.....!ο αντρας μου λεει θα τα κανω εγω.........αλλα μεχρι να τα κανει θα εχω γεννησει!!!!!!!!!

Ξεκουραστηκαμε κοριτσακι μου αρκετα!!!!!!!

Κλωτσαει που και που το μαναρακι μου!!!!!!!!

Κι εγω εχω ενα σωρο,και οι αντρες μεχρι να ξεκινησουν....

Κι εγω θα στριμωξω τον δικο μου αυριο!!!!!Δεν γινεται!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εγω συμφωνα με τον γυναικολογο ΠΗΤ εχω 5/12 τωρα την Πεμπτη μου εχω ραντεβου για β' επιπεδου αμα θα μου πει διαφορετικο ΠΗΤ θα φανει...

Κι εγω στις 8 Δεκεμβρη!Ολες κοντα ειμαστε!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ξαπλωσε λιγο κοριτσακι!!!Τον φαγαμε τον γαιδαρο!!!!!!!!

Ολες μετραμε αναποδα μαζι σου!!!!!!!!!!

για αυτο σε αγαπαω μποστανομποστακι μου!!γιατι πεταγεσαι απο το πουθενα και μου δινεις δυναμη οπως ολες εδω μεσα δεν εχω παραπονο!μωρε τον φαγαμε στην κυριολεξια και μας εκατσε και βαρυς!

πως εισαι εσυ?????

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

κανε αυτο που πιστευεις η πιστη λενε μετακινει βουνα και επισης κανε οτι σου πει ο γιατρος σου και ηρεμησε το αγχος παιζει ρολο!

Ευχομαι συντομα να γινει το θαυμα και να μην χρειαστεις την εξεταση τον οκτωβρη ή καποια αλλη προσπαθεια αλλα ακομα και αν χρειαστουν ολα αυτα ειναι για ιερο σκοπο να αποκτησεις το παιδακι σου και θα κανεις θυσιες!

Εγω σου ευχομαι να το πιασετε στην κρητη και να γυρισεις και μετα απο λιγες μερες να μας πεις τα καλα νεα οχι τπτ αλλο να κανεις παρεα στην αγορομαμμυ μας και να εισαι μανουλα του 2014!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ nasia,patoysitsa ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΤΣΑΚΙ!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΙΣΑΤΕ!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

για αυτο σε αγαπαω μποστανομποστακι μου!!γιατι πεταγεσαι απο το πουθενα και μου δινεις δυναμη οπως ολες εδω μεσα δεν εχω παραπονο!μωρε τον φαγαμε στην κυριολεξια και μας εκατσε και βαρυς!

πως εισαι εσυ?????

Ετσι ειναι κοριτσακι μιου!!!!!!!Γι'αυτο ειμαστε εδω,για να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη κι εσυ με την Ngn εισαστε για μας ενα μεγαλο μαθημα κι ενα μεγαλο κουραγιο!!!!!!Εισαστε υπο την προστασια μας!!!!!!

1sh1p2.png

Αν εξαφανιστω μην ανυσηχησετε!!!!!!!!!!!Θα κατεβω κατω να παρω δωρο της αδερφικης μου φιλης που γιορταζει αυριο,και θα κανω και μια βολτα γιατι εχουμε πανηγυρι λογω γιορτης να κοιταξω ξερετε γιατι???????

Για βρακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!!

Που ειναι το κοαλακι καλε??????

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!Βρακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ωπα λαθος μου,και συγνωμη!!!!

ριτσα μου,τωρα διαβασα πιο πανω οτι προσπαθετε για μωρακι!!!!μην αγχωνεσαι!!!!θα ερθει και το μωρακι σου!θεμα χρονου ειναι!!!!!!

ολα καλα θα πανε!!!!!

προσπαθειτε αρκετο καιρο με τον αντρουλη σου?

ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ patoysitsa ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!!!!5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΜΗΤΡΑΣ.Η ΤΑΛΕΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΥΔΕΡΦΗ ΜΗΤΡΑ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΠΕΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΕΙΜΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ patoysitsa ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!!!!5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΜΗΤΡΑΣ.Η ΤΑΛΕΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΥΔΕΡΦΗ ΜΗΤΡΑ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΠΕΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΕΙΜΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ!!!

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

οποτε ναιν απο οκτωμβρη!!!και εμεις σε ενα χρονο πιασαμε την μπεμπουλα μας!!!ειχα και μια ατυχη εγκυμοσυνη περυσι το φεβρουαριο,παλινδρομη κυηση!το πρωτο μου μωρακι το ειχαμε πιασει σε 3 μηνες αλλα το χασαμε.....ο Θεος δεν ξεχναει τα παιδια του!!!!πιστη να εχεις και ολα θα πανε σουπερ!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...