Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

οπως σου ειχα πει, πηρα 3 φορες τα χαπια και τωρα περιμενω λιγο να περασει και ο αυγουστος και θα δουμε! να ηρεμησει λιγο το σωμα....

εσυ;

καλε βγηκαν τα αποτελεσματα της κορης σου?ολα καλα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι σημερα μπηκα στον 6ο.Ειναι το πρωτο μου παιδακι και ειναι και αγορακι για να κανει το χατιρι του μπαμπα του... χαχαχαχαχ

Ειμαι απο Πτολεμαιδα. Εσυ απο τι διαβασα εισαι απο Ευβοια και πιο συγκεκριμένα απο Χαλκιδα σωστα;;;

Εσυ εισαι εγκυος η εισαι στην προσπαθεια;;;

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ nasia ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ Ε!!!ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΣΤΟΝ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑ ΧΑ!ΧΑ!ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΥΤΗΧΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΙΚΑΝΕ!!!!ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ,ΕΚΑΝΑ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΧΟΙΣΕ ΠΟΛΥ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.....ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλα ειμαι κουκλα μου μιαμ μιαμ το αγαπημενο μου φαγητο!!!

απο τα φαρμακα τα πολλα που παιρνω και απο την εγγυμοσυνη το στομαχι μου ειναι σε αθλια κατασταση!

εσυ καλα κανεις και βαζεις αρχη ποτε φευγεις?

ΛΥΧΟΥΔΑΑΑΑΑ!!!!!Α!!!ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ 10 Η ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ nasia ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ Ε!!!ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΣΤΟΝ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑ ΧΑ!ΧΑ!ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΥΤΗΧΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΙΚΑΝΕ!!!!ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ,ΕΚΑΝΑ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΧΟΙΣΕ ΠΟΛΥ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.....ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Σε ευχαριστω ριτσα μου και εσυ κοιτα να ηρεμησεις και σωματικα αλλα και ψυχολογικα και να δεις οτι θα ερθει η μερα που θα λες και εσυ σε καποιο αλλο νεο μελος οτι "ειμαι εγκυος και ειναι το πρωτο μου" θα το δεις. Απλα δεν θελει αγχος.Θα με πεις εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες και θα εχεις και δικιο αλλα επειδη εχω και εγω μια γνωστη η οποια ενω εμεινε εγκυος κανονικα στο πρωτο εχει εδω και ποσο καιρο προσπαθουν να κανουν δευτερο και επειδη δεν μπορουν εχει κανει ποσες φορες σπερματεγχυση και αρχιζει να σκεφτεται για εξωσωματικη αλλα ο γιατρος δεν την αφηνει ακομα γιατι δεν εχουν καποιο προβλημα και πιστευει οτι εχει μεγαλη σχεση το οτι εχει παρα πολυ αγχος.

dev338pr___.png

Σε ευχαριστω ριτσα μου και εσυ κοιτα να ηρεμησεις και σωματικα αλλα και ψυχολογικα και να δεις οτι θα ερθει η μερα που θα λες και εσυ σε καποιο αλλο νεο μελος οτι "ειμαι εγκυος και ειναι το πρωτο μου" θα το δεις. Απλα δεν θελει αγχος.Θα με πεις εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες και θα εχεις και δικιο αλλα επειδη εχω και εγω μια γνωστη η οποια ενω εμεινε εγκυος κανονικα στο πρωτο εχει εδω και ποσο καιρο προσπαθουν να κανουν δευτερο και επειδη δεν μπορουν εχει κανει ποσες φορες σπερματεγχυση και αρχιζει να σκεφτεται για εξωσωματικη αλλα ο γιατρος δεν την αφηνει ακομα γιατι δεν εχουν καποιο προβλημα και πιστευει οτι εχει μεγαλη σχεση το οτι εχει παρα πολυ αγχος.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ nasia ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΕΥΤΙΧΩΣ ΣΥΝΗΛΘΑ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΝΟΥ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ nasia ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΕΥΤΙΧΩΣ ΣΥΝΗΛΘΑ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΝΟΥ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ!!!!!

Το φανταζομαι γιατι το να σε πω σε καταλαβαινω θα ειναι ψεμα.

Ειλικρινα κουκλα μου σου ευχομαι συντομα να αποκτησεις το παιδακι που τοσο πολυ επιθυμεις....Και απο την στιγμη που πιστευεις καλα εκανας και πηγες στην Τηνο γιατι και εγω ειμαι συγουρη οτι σε βοηθησε να το ξεπερασεις...Και θα δεις που συντομα θα γινει το θαυμα.:D:D:D:D

dev338pr___.png

Nασια μου,καλησπερα!!!!!και εμεις πρωτη φορα μιλαμε!!!!καλως ορισες!!!!!!!πωπωπωπωωπωωω!!!ελειψα μια βδομαδα και εχουμε καινουριες μανουλες στην παρεα!!!!με το καλο κοριτσιααααα!!!!!!!!!

Νασια μου,σε ποια εβδομαδα εισαι???

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ωπα λαθος μου,και συγνωμη!!!!

ριτσα μου,τωρα διαβασα πιο πανω οτι προσπαθετε για μωρακι!!!!μην αγχωνεσαι!!!!θα ερθει και το μωρακι σου!θεμα χρονου ειναι!!!!!!

ολα καλα θα πανε!!!!!

προσπαθειτε αρκετο καιρο με τον αντρουλη σου?

d.gif

Διαφημίσεις

Nασια μου,καλησπερα!!!!!και εμεις πρωτη φορα μιλαμε!!!!καλως ορισες!!!!!!!πωπωπωπωωπωωω!!!ελειψα μια βδομαδα και εχουμε καινουριες μανουλες στην παρεα!!!!με το καλο κοριτσιααααα!!!!!!!!!

Νασια μου,σε ποια εβδομαδα εισαι???

Ευχαριστω πατουσιτσα μου για το καλωσορισμα.

Ειμαι στην 23 εβδομαδα και περιμενω αγορακι. Κοντα ειμαστε απο τι βλεπω....

dev338pr___.png

Koριτσακιααααααααααααα!!!!!!!!!Ηρθααααα!!!!!!!!

Δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα!Καπως ειμαι!!!!!!!!!

Λοιπον Ριτσακι μου κι εσυ καθως και το ηλιοβασιλεμα μας καθωςεπισης και οποια αλλη θελει να κανει παιδακι,μπλεκοντας μαζι μας θα το απο κτησει συντομα διοτι ειμαστε γουρλουδες εμεις εδω!!!!!!!!!!

Ε κοριτσιααααααααααααααααααααααα??????????

Αυτο να το θυμοσαστε!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Τι κανεις????

Μη μου κουραζοσαστε πολυ καλε!

Κι εγω εχω λυσσαξει να κανω δουλειες και η μανα μου φωναζει!!!!!!!!

Τι να κανουμε?

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Καλως να τον δχθειτε τον μπαμπακα σας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ευχαριστω πατουσιτσα μου για το καλωσορισμα.

Ειμαι στην 23 εβδομαδα και περιμενω αγορακι. Κοντα ειμαστε απο τι βλεπω....

Αντε τελεια Νασια μου!!!!!!:D:D:D:D:D

ναι ναι κοντα ειμαστε!!!Βασικα ολες κοντα ειμαστε!!!χιχιχχιχιχιχ!!!

ΠΗΤ εχω στις 17/12 τελικα,βαση και της β'επιπεδου που εκανα!!!!

αντε καλο υπολοιπο σε ολες μας!!!!!!!!!ειμαστε στα μισαααα και λιγο παραπανω απο τα μισα!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...