Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχει και εδω αερα αλλα και ζεστη....

ΜAY θα πεσει ο αερας και θα κανετε τα μπανια σας!!!!!!!!η κορούλα σου καλα;

Ρίτσα, σημερα εκανα της κορης μου γενικες εξετασεις, γιατι μαλλον χρειαζεται σιδηρο...εχει τριχοπτωση! Περιμενω τα αποτελεσματα το απογευμα και θα δουμε... Κατα τα αλλα ησυχα!!!

Ρίτσα μου, νότια Ευβοια, στην Κάρυστο είμαι!

Εσύ από πού είσαι;

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΡΥΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

εχει και εδω αερα αλλα και ζεστη....

ΜAY θα πεσει ο αερας και θα κανετε τα μπανια σας!!!!!!!!η κορούλα σου καλα;

Ρίτσα, σημερα εκανα της κορης μου γενικες εξετασεις, γιατι μαλλον χρειαζεται σιδηρο...εχει τριχοπτωση! Περιμενω τα αποτελεσματα το απογευμα και θα δουμε... Κατα τα αλλα ησυχα!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΠΙΑ?ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΠΙΑ?ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?

οπως σου ειχα πει, πηρα 3 φορες τα χαπια και τωρα περιμενω λιγο να περασει και ο αυγουστος και θα δουμε! να ηρεμησει λιγο το σωμα....

εσυ;

Διαφημίσεις

οπως σου ειχα πει, πηρα 3 φορες τα χαπια και τωρα περιμενω λιγο να περασει και ο αυγουστος και θα δουμε! να ηρεμησει λιγο το σωμα....

εσυ;

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ nasia ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ!!!!!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

Ναι σημερα μπηκα στον 6ο.Ειναι το πρωτο μου παιδακι και ειναι και αγορακι για να κανει το χατιρι του μπαμπα του... χαχαχαχαχ

Ειμαι απο Πτολεμαιδα. Εσυ απο τι διαβασα εισαι απο Ευβοια και πιο συγκεκριμένα απο Χαλκιδα σωστα;;;

Εσυ εισαι εγκυος η εισαι στην προσπαθεια;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΚΑΛΕ????

ΚΑΤΑΤΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ,ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΙΔΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΗΝΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!! ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΚΟΑΛΑΚΙ,ΜΠΟΤΣΑΚΙ,αγοροmummy ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

καλα ειμαι κουκλα μου μιαμ μιαμ το αγαπημενο μου φαγητο!!!

απο τα φαρμακα τα πολλα που παιρνω και απο την εγγυμοσυνη το στομαχι μου ειναι σε αθλια κατασταση!

εσυ καλα κανεις και βαζεις αρχη ποτε φευγεις?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Kαλησπερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!καλα εισαστε??????μαμα και κορακλα καλα ειμαστε!!!!!!!!!!μαγειρευουμε!!!!κανουμε φασολακια να φαμε και αρκετες δουλιτσες καναμε και κουραστηκαμε.........πππφφφφ!!!!ενα σωρο πραγματα.......!

ειμαστε νοικοκυρες!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!

την εκπαιδευω την κορακλα μου,απο την κοιλια να γινει καλη νοικοκυρα!!!!

μαρη βλαμμενη μην κουραζεσαι ΜΠΟΣΤΑΚΙ αυτη σου κουραζει την νυφη βαλτης χερι!!!!!!!!!!!!1

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσάκιααααα, είμαι διακοπες γιαυτό και χάνοναι, δεν έχω παντού ιντερνετ κ μπαίνω με κινητό!! Πόσα πόσα γράψατε στη μια μέρα πιυ λείπω;;!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ wellcome back!!! Και συ και η ανεπτυγμένη κόρη σου!!!

Δυο ώρες β επιπέδου;;!! Φοβερό!! Τυχερή είσαι!!

Εμεις κορίτσια είμαστε στην Ευβοια, αλλά μας έχει ταράξει ο αέρας!! Μιλάμε για πολλά μποφόρ και συνέχεια!! Ελπίζω να κοπάσουν γιατί δε βλέπω να κάνουμε μπάνιο! Σηκώνεται αμμοθύελλα!!

Χτες γέννησε η κολλητή μου το πρώτο της παιδάκι, κοριτσάκι, φυσιολογικά, 38+5 , την έπιασαν πόνοι και γεννησε σε 4 ώρες! Άντε και στα δικά μας κορίτσια!!

Καλα να περνας και εσυ και οι κορες σου!!να σας ζησεει το μωρο και στα δικα μας ετσι οπως η φιλη σου τελειομηνο και τσακα τσακα!!

την πρωτη την εκανες φυσιολογικα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...