Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

παω να ξαπλωσω γιατι με επιασε το στομαχι μου!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΚΑΛΕ????

ΚΑΤΑΤΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ,ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΙΔΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΗΝΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!! ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΚΟΑΛΑΚΙ,ΜΠΟΤΣΑΚΙ,αγοροmummy ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΚΑΛΕ????

ΚΑΤΑΤΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ,ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΙΔΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΗΝΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!! ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΚΟΑΛΑΚΙ,ΜΠΟΤΣΑΚΙ,αγοροmummy ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

Ριτσακι μου ουουυυυυυυυυ......ξυπνησε η μαριαννα και καθομαστε τωρα.

Ασε και εγω σιγα σιγα πρεπει να ετοιμαζω βαλιτσες....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εδωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Ηρθε ο αντρας μου και κατεβηκαμε μεχρι την αγορα και μου ειχε φερει και γιουβαρλακια απο την μαμα του που πηγε το πρωι,κι εφαγα και τωρα στρωθηκα στην καρεκλα να παει κατω το φαι και μετα ξαπλα!!!!!

Κοιμασαιιιιιιιιιιιι..........???????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Kαλησπερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!καλα εισαστε??????μαμα και κορακλα καλα ειμαστε!!!!!!!!!!μαγειρευουμε!!!!κανουμε φασολακια να φαμε και αρκετες δουλιτσες καναμε και κουραστηκαμε.........πππφφφφ!!!!ενα σωρο πραγματα.......!

ειμαστε νοικοκυρες!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!

την εκπαιδευω την κορακλα μου,απο την κοιλια να γινει καλη νοικοκυρα!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ριτσα κι μου ουουυυυυυυυυ......ξυπνησε η μαριαννα και καθομαστε τωρα.

Ασε και εγω σιγα σιγα πρεπει να ετοιμαζω βαλιτσες....

koalaki ΜΟΥΥΥΥΥΥ.....ΓΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ!!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!!καλα εισαστε??????μαμα και κορακλα καλα ειμαστε!!!!!!!!!!μαγειρευουμε!!!!κανουμε φασολακια να φαμε και αρκετες δουλιτσες καναμε και κουραστηκαμε.........πππφφφφ!!!!ενα σωρο πραγματα.......!

ειμαστε νοικοκυρες!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!

την εκπαιδευω την κορακλα μου,απο την κοιλια να γινει καλη νοικοκυρα!!!!

Πατουσιτσαααααααααααα μουυυυυ γιουχουυυυυυυυυυυ........

Μαμ θα κανετε....?????

Και εγω σε λιγο παω να παρω τον μπαμπα μας που ερχεται για μια μερα και μετα θα ερθει με αδειαααααααααα....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

koalaki ΜΟΥΥΥΥΥΥ.....ΓΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ!!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ?

Θα παμε σε μια παραθαλασσια περιοχη λιγο πιο εξω απο την θεσσαλονικη, στον σταυρο αλλα θα κατσουμε 10 μερες για αυτοθα αρχισω απο τωρα να ετοιμαζω βαλιτσες, θα φυγουμε την δευτερα που μας ερχεται...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πατουσιτσαααααααααααα μουυυυυ γιουχουυυυυυυυυυυ........

Μαμ θα κανετε....?????

Και εγω σε λιγο παω να παρω τον μπαμπα μας που ερχεται για μια μερα και μετα θα ερθει με αδειαααααααααα....!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!ναι ναι θα κανουμε μαμ!!!!!!!!!!και εχουμε μια πεινα..........!!!μας τρεχουν τα σαλια!!!!!!

τι κανει η Μαριαννα μας????καλα ειναι?????????

Αντε τελειαααααααααα!!!!καλως να τον δεχθειτε τον μπαμπα σας!!!!!!!!!!!!

θα πατε διακοπουλες πουθενα??????????

d.gif

Θα παμε σε μια παραθαλασσια περιοχη λιγο πιο εξω απο την θεσσαλονικη, στον σταυρο αλλα θα κατσουμε 10 μερες για αυτοθα αρχισω απο τωρα να ετοιμαζω βαλιτσες, θα φυγουμε την δευτερα που μας ερχεται...

αααχχχχχ τι τελειαααααααααααα!!!!!!!!!!!καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα ριτσα!!!!!!καλα εισαι??????καινουρια εισαι στην ομαδουλα μας?????

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

d.gif

koalaki ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΟΥΛΕΣ!!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΡΗΤΗ!!!!!ΩΝΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ......:-P:razz::-P:razz:

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

αααχχχχχ τι τελειαααααααααααα!!!!!!!!!!!καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα ριτσα!!!!!!καλα εισαι??????καινουρια εισαι στην ομαδουλα μας?????

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

patoysitsa ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ!!!ΝΑΙ ΕΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ :-P:razz::-P:razz::-P.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γεια σας!!!!!!!!!!πολυ ζεστη............αναψα το κλιματιστικο αλλα με το λαπτοπ στα μαξιλαρια και διπλα μου, ζεσταινομαι............

ετοιμαζετε βαλιτσες οι τυχερες;;;

εμεις δεν πηγαμε οπως ξερετε..............και πόσο ήθελα να αλλαξω παραστασεις!!!

Κοριτσάκιααααα, είμαι διακοπες γιαυτό και χάνοναι, δεν έχω παντού ιντερνετ κ μπαίνω με κινητό!! Πόσα πόσα γράψατε στη μια μέρα πιυ λείπω;;!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ wellcome back!!! Και συ και η ανεπτυγμένη κόρη σου!!!

Δυο ώρες β επιπέδου;;!! Φοβερό!! Τυχερή είσαι!!

Εμεις κορίτσια είμαστε στην Ευβοια, αλλά μας έχει ταράξει ο αέρας!! Μιλάμε για πολλά μποφόρ και συνέχεια!! Ελπίζω να κοπάσουν γιατί δε βλέπω να κάνουμε μπάνιο! Σηκώνεται αμμοθύελλα!!

Χτες γέννησε η κολλητή μου το πρώτο της παιδάκι, κοριτσάκι, φυσιολογικά, 38+5 , την έπιασαν πόνοι και γεννησε σε 4 ώρες! Άντε και στα δικά μας κορίτσια!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γεια σας!!!!!!!!!!πολυ ζεστη............αναψα το κλιματιστικο αλλα με το λαπτοπ στα μαξιλαρια και διπλα μου, ζεσταινομαι............

ετοιμαζετε βαλιτσες οι τυχερες;;;

εμεις δεν πηγαμε οπως ξερετε..............και πόσο ήθελα να αλλαξω παραστασεις!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑΚΗ!!!!ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ!!!!!ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΕΣ!!!!!!ΕΣΥ ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ?ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΣΟΥΠΡΑ ΣΟΥ?

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσάκιααααα, είμαι διακοπες γιαυτό και χάνοναι, δεν έχω παντού ιντερνετ κ μπαίνω με κινητό!! Πόσα πόσα γράψατε στη μια μέρα πιυ λείπω;;!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ wellcome back!!! Και συ και η ανεπτυγμένη κόρη σου!!!

Δυο ώρες β επιπέδου;;!! Φοβερό!! Τυχερή είσαι!!

Εμεις κορίτσια είμαστε στην Ευβοια, αλλά μας έχει ταράξει ο αέρας!! Μιλάμε για πολλά μποφόρ και συνέχεια!! Ελπίζω να κοπάσουν γιατί δε βλέπω να κάνουμε μπάνιο! Σηκώνεται αμμοθύελλα!!

Χτες γέννησε η κολλητή μου το πρώτο της παιδάκι, κοριτσάκι, φυσιολογικά, 38+5 , την έπιασαν πόνοι και γεννησε σε 4 ώρες! Άντε και στα δικά μας κορίτσια!!

ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΕΥΒΟΙΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!ΜΕ ΕΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...