Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τωρα που το σκεφτομαι εχεις δικιο καθε βραδυ οταν παω να ξαπλωσω ειναι οντως πιο σκληρη και σημερα το πρωι που σηκωθηκα την ωρα που ετοιμαζομουν παρατηρησα οτι ηταν πιο χαλαρη και συγκεκριμενα το παρατηρησα την ωρα που εβαζα κρεμα.Γιατι γινεται αυτο;;;;

Νασουλα μου οταν κουραζεσαι η μητρα αντιδραει και κανει συσπασεις δλδ η κοιλια σου σκληραινει, ενω οταν εισαι ξεκουραστη δεν κανει συσπασεις οποτε και η κοιλια ειναι πιο μαλακη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νασουλα μου οταν κουραζεσαι η μητρα αντιδραει και κανει συσπασεις δλδ η κοιλια σου σκληραινει, ενω οταν εισαι ξεκουραστη δεν κανει συσπασεις οποτε και η κοιλια ειναι πιο μαλακη.

Οσο προχωραει η εγκυμοσυνη θα μαθαινω και πιο πολλα....

Ευχαριστω παντως που με ηρεμείτε....

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

πως κταγγγελουμε καποιον ?

μου εστειλε μην ενας και μου λεει διαφορα !!

και θελω να τον καταγγειλω ξερετε διαδικασια?

Χαχα σε πολλες εχει στειλει....

Το μποστανι ξερει πως να κανεις καταγγελια....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χαχα σε πολλες εχει στειλει....

Το μποστανι ξερει πως να κανεις καταγγελια....!!!!!!!!

εγω δεν ξερω ουτε οι αλλες θυμουνται εχει στειλει ακριβως το ιδιο πριν ενα μηνα στο |Ηλιοβασιλεμα και στην Ελλη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εγω δεν ξερω ουτε οι αλλες θυμουνται εχει στειλει ακριβως το ιδιο πριν ενα μηνα στο |Ηλιοβασιλεμα και στην Ελλη!

Πανε στο συντονιστη περιεχομενου, καπου γραφει αν θελετε να κανετε αναφορα πατηστε στο παρακατω link.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μποστανι μου που εισαιιιιιιιιιιιιι.....??????????

Εδωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Ηρθε ο αντρας μου και κατεβηκαμε μεχρι την αγορα και μου ειχε φερει και γιουβαρλακια απο την μαμα του που πηγε το πρωι,κι εφαγα και τωρα στρωθηκα στην καρεκλα να παει κατω το φαι και μετα ξαπλα!!!!!

1sh1p2.png

Και σε μενα!!!!!!Ακριβως το ιδιο.Μωρε τον τακτοποιησα τον γελοιο!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...